Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Egipatski horoskop

Ići dole

Egipatski horoskop

Počalji od Still_dreaming taj Čet Mar 04, 2010 1:24 pm

Egipatski horoskop jedan je od najstarijih, a njime su se služili i drevni faraoni da bi lakše upravljali svojom velikom zemljom i olakšali položaj svog naroda. Podijeljen je na dvanaest znakova, a svakim znakom gospodari jedan bog. Na osnovi datuma rođenja lako ćeš otkriti koje te božanstvo štiti i što ti savjetuje za bolji ljubavni život.

1. Ako si rođen/a između 1. januara i 2. februara, štiti te bog proroka AMON.

2. Ako si rođen između 3. februara i 4. marta, štiti te bog svete reke Nil SEBEK.

3. Ako si rođen između 5. marta i 9. aprila, štiti te bog plodnosti i bujne vegetacije OZIRIS.

4. Ako si rođen između 10. aprila i 2. maja, štiti te bog istine PTAH.

5. Ako si rođen između 3. maja i 16. juna, štiti te bog života HORUS.

6. Ako si rođen između 17. juna i 21. jula, štiti te boginja ljubavi, prelepa NEFTIS.

7. Ako si rođen između 22. jula i 18. augusta, štiti te bog munje i oluje SET.

8. Ako si rođen između 19. augusta i 21. septembra, štiti te bog zaštitnik ANUBIS.

9. Ako si rođen između 22. septembra i 15. oktobra, štiti te bog Sunca RA.

10. Ako si rođen između 16. oktobra i 9. novembra, štiti te boginja čuda IZIDA.

11. Ako si rođen između 10. novembra i 3. decembra, štiti te bog svetlosti, mudrosti i magije THOT.

12. Ako si rođen između 4. decembra i 31. decembra, štiti te boginja muzike i umetnosti HATOR.

AMON
U ljubavnom životu štiti te Amon - bog proroka - koji svojim štićenicima daje talent da se istinski zaljube na prvi pogled i to u pravu osobu. Kada se to dogodi, a obično je u pitanju neko javno mesto, osobu svog života osvojićeš tako da jednostavno sedneš kraj nje i zračiš srećom. Ona tada jednostavno nije u stanju odoleti tolikoj pozitivnoj i privlačnoj energiji.
Uporna si, ali i nenametljiva osoba, a svoju volju provodiš tiho i polako. Na prvi pogled izgledaš hladno, ali u suštini gajiš duboke emocije do kojih treba prodreti. Ponekad čak izgledaš nezainteresovano, što je samo maska za snažnu emotivnost, jer ti si privržena i odana osoba koja u ljubavi ide na sve ili ništa. Naravno, zauzvrat tražiš mnogo.
Obično si ljubitelj romske muzike koja ti u dobroj atmosferi budi nostalgiju i čini te sentimentalnim i razneženim. Ne toleriraš nevernost i u lošim ljubavnim odnosima znaš na vreme reagovati i prekinuti veze koje nemaju budućnost. Posesivnost često može razoriti tvoje veze.
Tvoja boja je zlatna, a oružje kojim zavodiš - pamet.

SEBEK
Veoma ceniš lepotu i umetnost. Ponekad te spoljašnja lepota i sjaj mogu sasvim zasepeti. Ipak, spadaš među najnaprednije osobe kada je reč o emocijama i seksualnosti. Originalan si i neponovljiv.
U emotivnim vezama imaš potrebu za intelektualnom razmenom i prijateljstvom. Osim toga si i radoznao i ne voliš se vezati za samo jednu osobu. Sklon si eksperimentiranju, pre svega na seksualnom planu.
U svojoj potrazi za srodnom dušom spreman si sve probati. Radoznao si i spreman uvek proširiti svoje vidike. Brzog si uma, dobrog zapažanja i imaš širok krug prijatelja. Veoma si iskren u emotivnim odnosima i ne podnosiš laži i mutne situacije.
Sebek je bog - krokodil, čuva svetu rijeku Nil i blago drevnog Egipta. Za tebe je sačuvao umetnost da s voljenom osobom ostvariš harmoniju i sklad. Jer kad naiđeš na pravu osobu, onda se želiš vezati za čitav život. Tada ne postoji privrženija osoba od tebe.
Tvoja boja je plava, a oružje kojim zavodiš - tvoja originalnost.

OZIRIS
Vrlo si romantičan i senzualan. Posebno si sklon idealizaciji ljubavnog partnera i ljubavnog života uopšte, pa se može dogoditi da budeš i razočaran. Sigurno ti ne ginu reke suza zbog prevelikih emocija, a prvo što moraš naučiti je razdvojiti stvarnost od lepih želja i maštanja.
Pun si razumevanja za druge i možeš biti izrazito produhovljen. Neophodni su ti ljubav i nežnost, jer se bez njih osećaš izgubljenim. Često imaš izraženu intuiciju i veoma voliš prirodu, poeziju i životinje. U prirodi se osećaš na svom terenu i kao kod kuće. Ne voliš zatvorene prostore i atmosferu zagušljivih gradova.
Potrebno ti je mnogo vremena da se zaista zaljubiš. Ali kada se ljubav rodi, vreme radi za tebe. Tvoja ljubav je čvrsta i pouzdana, jer ti si posebno osećajan, odan i strastven, pa i idealan partner svakoj osobi koju zaista voliš.
Štiti te Oziris - bog plodnosti - i savetuje da za sreću u ljubavi oblačiš odeću boje indiga. U zavođenju koristi svoje najjače oružje - senzualne oči.

PTAH
U ljubavi si impulsivan i pun zahteva. Iskren si, otvoren, lojalan, pa čak i naivan. Kako je Ptah bog istine, ne pristaješ na odnose koji nisu sasvim iskreni. Obično nemaš mnogo strpljenja i zbog svojih zahteva i impulzivnog reagovanja lako raskidaš veze. Ponekad znaš biti prgav i neugodno iskren, jer misliš da je najbolje sasuti istinu u oči bez obzira na posledice.
Ljudi pod zaštitom boga Ptah znaju promeniti mnogo partnera u svojoj potrazi za pravom osobom. Uostalom, vrlo često se i zaljubljuješ. Znaš se zaleteti i retko razmišljaš o posljedicama svojih postupaka. Tvoja strast je direktna i sve želiš sad i odmah.
U izboru ljubavnog partnera ipak znaš doneti i neke sasvim praktične odluke. Obično biraš osobu koja čvrsto stoji na zemlji i na koju se možeš sasvim osloniti. Želiš da bude stalno u tvojoj blizini i da ceni ono što i ti - pre svega iskrenost i pouzdanost.
Tvoje najjače oružje je osmeh, a boja crvena.

HORUS
U ljubavnom pogledu ponekad si sličan leptirima. Nestalan si i ne voliš čvrste veze, a privlače te avanture i nova poznanstva. Sklon si žrtvovati i svoju sigurnost u ime nečeg novog, čak i kada time praviš neku glupost. Rado se upuštaš u avanture na putovanjima ili s nepoznatim osobama. Uradućeš ćeš sve da zadovoljiš svoju radoznalost.
Poseduješ strastvenu prirodu i oči koje su uvek žive, pokretljive i obično svetle. Život i ljubav za tebe su stalno traganje i nalaženje partnera, i u jednom trenutku svaki od njih je onaj pravi.
Snažna i stabilna osoba bit će tvoja prava ljubav, netko tko može ukrotiti tvoj nemirni duh, a ipak ti pružiti uzbuđenja koja voliš. U svakom slučaju te ne sme niko ograničavati. Posesivne osobe te guše i ne razumete se. Na sreću, obično odmah osetiš takve osobe i kloniš ih se.
U ljubavnom zavođenju koristi sve svoje sposobnosti, a najviše svoj bogat duh.

NEFTIS
Predivna Neftis vlada tim, možda najromantičnijim znakom. Njena deca su neverovatno odana svojim ljubavnicima, postajući s onima koje vole jedno telo i jedna duša. Senzualan si, strastven i vrlo emotivan.
U potrazi za pravom osobom ponekad se dogodi da izgubiš kompas i počneš lutati od jedne do druge osobe. Tebi su ljubav i nežnost potrebniji nego bilo kojem drugom znaku, ali zauzvrat isto tako daješ mnogo.
Ponekad si preterano sklon sanjarenju, ali ako ti se pruži prilika, svoje snove znaš preneti i u javu. Veoma si kreativan i potrebno ti je više načina da bi se izrazio, najčešće nekim oblikom umetnosti.
Zbog preosetljivosti i ranjivosti moraš biti jako pažljiv pri izboru partnera. Moraš pronaći nekog ko je podjednako pažljiv i odan kao ti, jer u suprotnom možeš biti iskorišten.
U zavođenju se osloni na svoj izgled i istakni ga uz pomoć bele odeće i svih pastelnih boja.

SET
Imaš vrlo živ temperament, a tvoje emocije su uzvišene i dostojanstvene. Set je bog munje i oluje te tvojim emocijama daje notu žestoke strastvenosti. Ne predaješ se lako i od partnera očekuješ maksimalno angažovanje.
Stalno sanjaš o strasti i romantičnim doživljajima. Tvoji kriterijumi su ponekad toliko visoki da radije sediš i maštaš, nego da se prepustiš nekom ko će te samo polovično zadovoljiti.
Potrebna ti je osoba uravnoteženog karaktera i temperamenta, koja će znati izaći na kraj s tvojim žestokim emocijama. Ipak, nisi posesivan. Voliš se ponositi partnerom, ali i to da te on obasipa pažnjom i poklonima. Kada zaista voliš, onda se potpuno posvećuješ partneru i angažovano radiš na vezi. Nesigurnije osobe lako možeš uplašiti svojim sigurnim i nadasve aktivnim stavom prema svetu i vezi.
Osvajaš svojom dostojanstvenom pojavom i aristokratskim držanjem. Tvoje boje su boje sunčeve svetlosti: narančasta i zlatna.

ANUBIS
Vrlo si odgovoran, inteligentan i pošten. Emotivan si i romantičan, ali ti ponekad nedostaje inicijative. Moraš uložiti malo više energije i entuzijazma kada tražiš partnera. U stanju si dugo, dugo nekoga voleti bez ikakvog pokušaja da mu se približiš i započneš neku vezu.
Ljubazan si i diskretan i nije ti uvek lako nametnuti se bez obzira na tvoje neosporne vrednosti.
Sklon si previše očekivati, no u jednom trenutku se moraš spustiti na zemlju i odlučiti za jednu osobu koja ipak ima i poneku manu. Tražiš osobu koja će moći otkriti tvoje kvalitete. Želiš postepeno ljubavno zavođenje i u vezi očekuješ pre svega sigurnost.
Prava osoba za tebe je ona koja ima i neku tajnu u sebi i koja će ti dozvoliti da je stalno iznova otkrivaš i svakodnevno se sve više zaljubljuješ. Tvoje veze su uvek s vremenom sve jače.
Tvoje najjače oružje - inteligencija i duh.

RA
Tvoje emocije su delikatne, odmerene, pune pažnje i ljubaznosti. Retko kad ti se događa da uletiš u neku vezu glavom bez obzira, a avanture su same po sebi isključene.
Voliš romantičnu atmosferu i maštovite ljubavne igre da bi se osećao sasvim ispunjenim. Sigurno je da nećeš imati problema naći osobu svog života, jer ti si osoba koja je idealna za život u dvoje.
Vrlo si osetljiv na komplimente, rado ih primaš i dugo ih pamtiš. Romantična atmosfera na početku veze ti je neophodna, jer ne možeš zamisliti osvajanje u nekoj neprikladnoj atmosferi. Možeš se predati, mada nikada ne gubiš prisebnost.
Uvek si okružen osobama suprotnog pola, pa možeš sebi dozvoliti i da budeš izbirljiv. Ipak, tu za tebe i leži glavna opasnost. Ponekad nisi siguran da si napravio pravi izbor i sklon si preteranom kolebanju.
Ne osvrći se previše u prošlost, jer je zahvaljujući nepresušnom šarmu tvoja budućnost svetla. Tvoja boja je zelena.

IZIDA
Boginja Izida je boginja čuda, a osobe koje su rođene pod njenom zaštitom kao da imaju magičnu moć. Tvoj osmeh je u stanju opčiniti svakog, a posebno onog koga si odlučio osvojiti.
U ljubavi daješ sve od sebe i nimalo se ne ustežeš da preuzmeš inicijativu u svoje ruke. Želiš usrećiti svog partnera i ponekad se dogodi da nemaš mere u tome.
Vrlo si strastven i pre svega otvoren, a takvo ponašanje očekuješ i od partnera.
Za tebe nema zabranjenog voća i tvojim emocijama je teško odupreti se. Upornost je jedna od tvojih najupečatljivijih osobina. Kada se za nekog odlučiš, on je gotovo sigurno tvoj. Vodiš igru i biraš, mada dozvoljavaš da budeš i izabran.
Naći pravu osobu za tebe je jako lako. Ti svoju ljubav ugledaš i kada je kilometrima daleko, a tvoj šarm će učiniti ostalo. Tvoja boja je tamnocrvena.

THOT
Ponekad imaš teškoća u iskazivanju svojih osećanja, naročito ljubavnih. S jedne strane imaš potrebu za nekim ko je uvek tu kada se osetiš tužnim ili neraspoloženim, a s druge strane imaš stalnu potrebu za begom - voliš avanture i nova poznanstva. Najviše bi ti odgovarala osoba koja je uvek na jednom mestu i kojoj ti uvek možeš doći kada osetiš potrebu za spokojem i ljubavlju.
Tvoji potencijali u ljubavi najviše zavise od tvog raspoloženja. Možeš biti lenj, ali i velikodušan. Zbog svoje ćudljivosti i česte promene raspoloženja, često predstavljaš tajnu za druge ljude.
Za tebe je ljubav sinonim života i zbog toga ti je svaka veza veličanstvena. Rado preuzimaš inicijativu i lako se prepuštaš iznenadnim, uzbudljivim ljubavnim doživljajima, a na otvoreno pokazivanje emocija uzvraćaš istom merom. Najviše ti odgovaraju duge veze u kojima postaješ pre svega prijatelj s partnerom.
Tvoja boja je ljubičasta, a oružje - duhovitost.

HATOR
Ti si zaljubljen u ljubav. Kada se u nekog zaljubiš, teško prekidaš vezu. Potreban ti je partner koji će te razumeti, ali i koji će znati da podstakne sve one emocije koje se kovitlaju u tvojim dubinama. Hator je boginja umetnosti i muzike, pa su tvoje emocije rafinirane i nežne.
Želiš ljubav, ali se istovremeno i bojiš. Zbog toga ponekad izgledaš kao hladna i neosvojiva osoba. U ljubavi obožavaš duge pripreme, a strpljenje nagrađuješ strašću. Imaš veliki seksualni potencijal, što se iz tvog ponašanja ne može lako zaključiti. Konzervativni stavovi i sramežljivost koju pokazuješ zaista ne mogu navesti na zaključak o tvojoj stvarnoj zainteresovanosti.
Tvoja boja je tamnozelena, a oružje kojim zavodiš nije uočljivo na prvi pogled. U tome i je tvoja tajna. Treba te postupno otkrivati.


Amor fati

Live today
avatar
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22039
Muški Jarac Godina : 30
Lokacija : In dreams...
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od Maja taj Pet Mar 05, 2010 10:11 am

IZIDA
Boginja Izida je boginja čuda, a osobe koje su rođene pod njenom zaštitom kao da imaju magičnu moć. Tvoj osmeh je u stanju opčiniti svakog, a posebno onog koga si odlučio osvojiti.
U ljubavi daješ sve od sebe i nimalo se ne ustežeš da preuzmeš inicijativu u svoje ruke. Želiš usrećiti svog partnera i ponekad se dogodi da nemaš mere u tome.
Vrlo si strastven i pre svega otvoren, a takvo ponašanje očekuješ i od partnera.
Za tebe nema zabranjenog voća i tvojim emocijama je teško odupreti se. Upornost je jedna od tvojih najupečatljivijih osobina. Kada se za nekog odlučiš, on je gotovo sigurno tvoj. Vodiš igru i biraš, mada dozvoljavaš da budeš i izabran.
Naći pravu osobu za tebe je jako lako. Ti svoju ljubav ugledaš i kada je kilometrima daleko, a tvoj šarm će učiniti ostalo. Tvoja boja je tamnocrvena.

Pa dobro ima neke istine u ovome.. Embarassed
Pogodili su boju :D

Maja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6121
Ženski Datum upisa : 19.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od Catwoman taj Čet Apr 01, 2010 7:14 am

HATOR
Ti si zaljubljen u ljubav. Kada se u nekog zaljubiš, teško prekidaš vezu. Potreban ti je partner koji će te razumeti, ali i koji će znati da podstakne sve one emocije koje se kovitlaju u tvojim dubinama. Hator je boginja umetnosti i muzike, pa su tvoje emocije rafinirane i nežne.
Želiš ljubav, ali se istovremeno i bojiš. Zbog toga ponekad izgledaš kao hladna i neosvojiva osoba. U ljubavi obožavaš duge pripreme, a strpljenje nagrađuješ strašću. Imaš veliki seksualni potencijal, što se iz tvog ponašanja ne može lako zaključiti. Konzervativni stavovi i sramežljivost koju pokazuješ zaista ne mogu navesti na zaključak o tvojoj stvarnoj zainteresovanosti.
Tvoja boja je tamnozelena, a oružje kojim zavodiš nije uočljivo na prvi pogled. U tome i je tvoja tajna. Treba te postupno otkrivati.Ne znam šta je sa ovim horoskopom Egipta, ali vidim da je potpuno u pravu. Valjda su zato i Egipćani bili među najboljom civilizacijom u praistoriji...
avatar
Catwoman
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1450
Ženski Strelac Godina : 28
Datum upisa : 17.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od Liza_N. taj Sub Sep 18, 2010 10:06 am

OZIRIS
Vrlo si romantičan i senzualan. Posebno si sklon idealizaciji ljubavnog partnera i ljubavnog života uopšte, pa se može dogoditi da budeš i razočaran. Sigurno ti ne ginu reke suza zbog prevelikih emocija, a prvo što moraš naučiti je razdvojiti stvarnost od lepih želja i maštanja.
Pun si razumevanja za druge i možeš biti izrazito produhovljen. Neophodni su ti ljubav i nežnost, jer se bez njih osećaš izgubljenim. Često imaš izraženu intuiciju i veoma voliš prirodu, poeziju i životinje. U prirodi se osećaš na svom terenu i kao kod kuće. Ne voliš zatvorene prostore i atmosferu zagušljivih gradova.
Potrebno ti je mnogo vremena da se zaista zaljubiš. Ali kada se ljubav rodi, vreme radi za tebe. Tvoja ljubav je čvrsta i pouzdana, jer ti si posebno osećajan, odan i strastven, pa i idealan partner svakoj osobi koju zaista voliš.
Štiti te Oziris - bog plodnosti - i savetuje da za sreću u ljubavi oblačiš odeću boje indiga. U zavođenju koristi svoje najjače oružje - senzualne oči.


Ali, ne mogu da verujem... Oči jesu nešto najlepše što imam na sebi! (Sve ostalo je višak kilograma... :buahahhaha: )
avatar
Liza_N.
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2032
Ženski Datum upisa : 04.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od ces@ric@ taj Sub Sep 18, 2010 10:22 am

RA
Tvoje emocije su delikatne, odmerene, pune pažnje i ljubaznosti. Retko kad ti se događa da uletiš u neku vezu glavom bez obzira, a avanture su same po sebi isključene.
Voliš romantičnu atmosferu i maštovite ljubavne igre da bi se osećao sasvim ispunjenim. Sigurno je da nećeš imati problema naći osobu svog života, jer ti si osoba koja je idealna za život u dvoje.
Vrlo si osetljiv na komplimente, rado ih primaš i dugo ih pamtiš. Romantična atmosfera na početku veze ti je neophodna, jer ne možeš zamisliti osvajanje u nekoj neprikladnoj atmosferi. Možeš se predati, mada nikada ne gubiš prisebnost.
Uvek si okružen osobama suprotnog pola, pa možeš sebi dozvoliti i da budeš izbirljiv. Ipak, tu za tebe i leži glavna opasnost. Ponekad nisi siguran da si napravio pravi izbor i sklon si preteranom kolebanju.
Ne osvrći se previše u prošlost, jer je zahvaljujući nepresušnom šarmu tvoja budućnost svetla. Tvoja boja je zelena.

Boldirano je skroz tacno, sve ostalo je velika fula. Nikad nisam bila pretjerano ljubazna, u veze sam najcesce ulazila "glavom bez obzira", tj. da ubijem dosadu, idealna za zivot u dvoje sigurno nisam, a komplimente ne volim, jer ne znam kako ih prihvatiti


My mind is like my internet browser. I have 19 tabs open, 3 of them frozen and I have no idea where the music is coming from
avatar
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11844
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od amaranth taj Sub Sep 18, 2010 11:12 am

IZIDA
Boginja Izida je boginja čuda, a osobe koje su rođene pod njenom zaštitom kao da imaju magičnu moć. Tvoj osmeh je u stanju opčiniti svakog, a posebno onog koga si odlučio osvojiti.
U ljubavi daješ sve od sebe i nimalo se ne ustežeš da preuzmeš inicijativu u svoje ruke. Želiš usrećiti svog partnera i ponekad se dogodi da nemaš mere u tome.
Vrlo si strastven i pre svega otvoren, a takvo ponašanje očekuješ i od partnera.
Za tebe nema zabranjenog voća i tvojim emocijama je teško odupreti se. Upornost je jedna od tvojih najupečatljivijih osobina. Kada se za nekog odlučiš, on je gotovo sigurno tvoj. Vodiš igru i biraš, mada dozvoljavaš da budeš i izabran.
Naći pravu osobu za tebe je jako lako. Ti svoju ljubav ugledaš i kada je kilometrima daleko, a tvoj šarm će učiniti ostalo. Tvoja boja je tamnocrvena.

Ih... Istina, nema šta. :D


‎"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
avatar
amaranth
Zaslužni član
Zaslužni član

Broj poruka : 1943
Ženski Škorpija Godina : 29
Lokacija : Druga zvezda levo od Meseca
Datum upisa : 26.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od Troja taj Uto Mar 29, 2011 4:08 am

OZIRIS
Vrlo si romantičan i senzualan. Posebno si sklon idealizaciji ljubavnog partnera i ljubavnog života uopšte, pa se može dogoditi da budeš i razočaran. Sigurno ti ne ginu reke suza zbog prevelikih emocija, a prvo što moraš naučiti je razdvojiti stvarnost od lepih želja i maštanja.
Pun si razumevanja za druge i možeš biti izrazito produhovljen. Neophodni su ti ljubav i nežnost, jer se bez njih osećaš izgubljenim. Često imaš izraženu intuiciju i veoma voliš prirodu, poeziju i životinje. U prirodi se osećaš na svom terenu i kao kod kuće. Ne voliš zatvorene prostore i atmosferu zagušljivih gradova.
Potrebno ti je mnogo vremena da se zaista zaljubiš. Ali kada se ljubav rodi, vreme radi za tebe. Tvoja ljubav je čvrsta i pouzdana, jer ti si posebno osećajan, odan i strastven, pa i idealan partner svakoj osobi koju zaista voliš.
Štiti te Oziris - bog plodnosti - i savetuje da za sreću u ljubavi oblačiš odeću boje indiga. U zavođenju koristi svoje najjače oružje - senzualne oči

Meni se cini da je sve boldovano tacno. Sve u svemu, iznenadjujuce dobro pogodjeno.
avatar
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 15949
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od Dora_Mar taj Uto Mar 29, 2011 6:26 am

SEBEK
Veoma ceniš lepotu i umetnost. Ponekad te spoljašnja lepota i sjaj mogu sasvim zasepeti. Ipak, spadaš među najnaprednije osobe kada je reč o emocijama i seksualnosti. Originalan si i neponovljiv.
U emotivnim vezama imaš potrebu za intelektualnom razmenom i prijateljstvom. Osim toga si i radoznao i ne voliš se vezati za samo jednu osobu. Sklon si eksperimentiranju, pre svega na seksualnom planu.
U svojoj potrazi za srodnom dušom spreman si sve probati. Radoznao si i spreman uvek proširiti svoje vidike. Brzog si uma, dobrog zapažanja i imaš širok krug prijatelja. Veoma si iskren u emotivnim odnosima i ne podnosiš laži i mutne situacije.
Sebek je bog - krokodil, čuva svetu rijeku Nil i blago drevnog Egipta. Za tebe je sačuvao umetnost da s voljenom osobom ostvariš harmoniju i sklad. Jer kad naiđeš na pravu osobu, onda se želiš vezati za čitav život. Tada ne postoji privrženija osoba od tebe.
Tvoja boja je plava, a oružje kojim zavodiš - tvoja originalnost.

ima dosta istine u ovome... Embarassed
avatar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2797
Ženski Vodolija Godina : 26
Lokacija : negdje...
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od enigma_ taj Uto Mar 29, 2011 7:51 am

SET
Imaš vrlo živ temperament, a tvoje emocije su uzvišene i dostojanstvene. Set je bog munje i oluje te tvojim emocijama daje notu žestoke strastvenosti. Ne predaješ se lako i od partnera očekuješ maksimalno angažovanje.
Stalno sanjaš o strasti i romantičnim doživljajima. Tvoji kriterijumi su ponekad toliko visoki da radije sediš i maštaš, nego da se prepustiš nekom ko će te samo polovično zadovoljiti.
Potrebna ti je osoba uravnoteženog karaktera i temperamenta, koja će znati izaći na kraj s tvojim žestokim emocijama. Ipak, nisi posesivan. Voliš se ponositi partnerom, ali i to da te on obasipa pažnjom i poklonima. Kada zaista voliš, onda se potpuno posvećuješ partneru i angažovano radiš na vezi. Nesigurnije osobe lako možeš uplašiti svojim sigurnim i nadasve aktivnim stavom prema svetu i vezi.
Osvajaš svojom dostojanstvenom pojavom i aristokratskim držanjem. Tvoje boje su boje sunčeve svetlosti: narančasta i zlatna.

Onako... :blabla:
avatar
enigma_
Veteran
Veteran

Broj poruka : 4779
Lav Godina : 50
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od pahuljica taj Sre Sep 21, 2011 10:03 pm

HORUS
Sklon si žrtvovati i svoju sigurnost u ime nečeg novog, čak i kada time praviš neku glupost. Rado se upuštaš u avanture na putovanjima ili s nepoznatim osobama.
pa dobro, ne baš sa potpunim neznancima Embarassed
Uradićeš ćeš sve da zadovoljiš svoju radoznalost.
Laughing nekada je bilo baš tako...

Snažna i stabilna osoba bit će tvoja prava ljubav, netko tko može ukrotiti tvoj nemirni duh, a ipak ti pružiti uzbuđenja koja voliš. U svakom slučaju te ne sme niko ograničavati. Posesivne osobe te guše i ne razumete se. Na sreću, obično odmah osetiš takve osobe i kloniš ih se.
U ljubavnom zavođenju koristi sve svoje sposobnosti, a najviše svoj bogat duh.
viannen_39.gif
avatar
pahuljica
Zaslužni član
Zaslužni član

Broj poruka : 1675
Ženski Bik Godina : 27
Lokacija : ...u mašti...
Datum upisa : 17.06.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od Eurinome taj Čet Sep 22, 2011 1:16 am

THOT
Ponekad imaš teškoća u iskazivanju svojih osećanja, naročito ljubavnih. S jedne strane imaš potrebu za nekim ko je uvek tu kada se osetiš tužnim ili neraspoloženim, a s druge strane imaš stalnu potrebu za begom - voliš avanture i nova poznanstva. Najviše bi ti odgovarala osoba koja je uvek na jednom mestu i kojoj ti uvek možeš doći kada osetiš potrebu za spokojem i ljubavlju.
Tvoji potencijali u ljubavi najviše zavise od tvog raspoloženja. Možeš biti lenj, ali i velikodušan. Zbog svoje ćudljivosti i česte promene raspoloženja, često predstavljaš tajnu za druge ljude.
Za tebe je ljubav sinonim života i zbog toga ti je svaka veza veličanstvena. Rado preuzimaš inicijativu i lako se prepuštaš iznenadnim, uzbudljivim ljubavnim doživljajima, a na otvoreno pokazivanje emocija uzvraćaš istom merom. Najviše ti odgovaraju duge veze u kojima postaješ pre svega prijatelj s partnerom.
Tvoja boja je ljubičasta, a oružje - duhovitost.

95 %napisanog je tacno, neverovatno ! Shocked Shocked Shocked
avatar
Eurinome
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1131
Ženski Datum upisa : 15.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Re: Egipatski horoskop

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu