Tematska takmičenja
+6
Liza_N.
Maja
Dora_Mar
ces@ric@
chegirl
Still_dreaming
10 posters
Zid :: Takmičenja :: Takmičenja
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Tematska takmičenja
Tooo Dosadili ste mi sa pjesmama namijenjenim sa sijeci vene, bas me raduje da ce biti nesto zivlje konacno
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ovog meseca ćemo organizovati tematska takmičenja za fotografiju. Teme će biti:
4 prirodna elementa
Vatra, voda, vazduh i zemlja
Nastavljamo ove nedelje sa temom:
VODA
Na fotografiji treba da se nađe voda u tečnom obliku. Voda ne sme biti naknadno dodata na sliku (fotošopirana). Sve dolazi u obzir - od okeana, preko mora, jezera, pa sve do vode u čaši - sve dok je voda prikazana u tečnom stanju.
Napomena: Tematsko takmičenje se ne odnosi na takmičenja za pesmu i citat.
4 prirodna elementa
VODA
Na fotografiji treba da se nađe voda u tečnom obliku. Voda ne sme biti naknadno dodata na sliku (fotošopirana). Sve dolazi u obzir - od okeana, preko mora, jezera, pa sve do vode u čaši - sve dok je voda prikazana u tečnom stanju.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Ovog meseca ćemo organizovati tematska takmičenja za fotografiju. Teme će biti:
4 prirodna elementa
VAZDUH
Na fotografiji treba da se nađe vazduh u nekom svom obliku. To uključuje vetar, oblake, obojeni gas, vodenu paru i slično ili neki predmet prikazan u krupnom planu u vazduhu, tj. u letu. Fotografija ne sme biti fotošopirana.
4 prirodna elementa
VAZDUH
Na fotografiji treba da se nađe vazduh u nekom svom obliku. To uključuje vetar, oblake, obojeni gas, vodenu paru i slično ili neki predmet prikazan u krupnom planu u vazduhu, tj. u letu. Fotografija ne sme biti fotošopirana.
ThePoet- Moderator
U junu ćemo organizovati tematska takmičenja za citat. Teme će biti:
Pisci 4 evropske države:
Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Rusije
Počinjemo ove nedelje sa temom:
Pisci Velike Britanije
Citat koji šaljete treba da potiče od autora koji je poreklom iz Velike Britanije (uključujući i Irsku). Naravno, pre toga proverite da li je citat koji šaljete već bio na takmičenjima, što možete učiniti u Citatima s prethodnih takmičenja.
Napomena: Tematsko takmičenje se ne odnosi na takmičenja za pesmu i fotografiju.
Pisci 4 evropske države:
Počinjemo ove nedelje sa temom:
Pisci Velike Britanije
Citat koji šaljete treba da potiče od autora koji je poreklom iz Velike Britanije (uključujući i Irsku). Naravno, pre toga proverite da li je citat koji šaljete već bio na takmičenjima, što možete učiniti u Citatima s prethodnih takmičenja.
Napomena: Tematsko takmičenje se ne odnosi na takmičenja za pesmu i fotografiju.
ThePoet- Moderator
Pisci 4 evropske države:
Pisci Nemačke
Citat koji šaljete treba da potiče od autora koji je poreklom iz Nemačke. Naravno, pre toga proverite da li je citat koji šaljete već bio na takmičenjima, što možete učiniti u Citatima s prethodnih takmičenja.
Pisci 4 evropske države:
Pisci Nemačke
Citat koji šaljete treba da potiče od autora koji je poreklom iz Nemačke. Naravno, pre toga proverite da li je citat koji šaljete već bio na takmičenjima, što možete učiniti u Citatima s prethodnih takmičenja.
ThePoet- Moderator
Pisci 4 evropske države:
Pisci Francuske
Citat koji šaljete treba da potiče od autora koji je poreklom iz Francuske. Naravno, pre toga proverite da li je citat koji šaljete već bio na takmičenjima, što možete učiniti u Citatima s prethodnih takmičenja.
Pisci 4 evropske države:
Pisci Francuske
Citat koji šaljete treba da potiče od autora koji je poreklom iz Francuske. Naravno, pre toga proverite da li je citat koji šaljete već bio na takmičenjima, što možete učiniti u Citatima s prethodnih takmičenja.
ThePoet- Moderator
Pisci 4 evropske države:
Pisci Rusije
Citat koji šaljete treba da potiče od autora koji je poreklom iz Rusije. Naravno, pre toga proverite da li je citat koji šaljete već bio na takmičenjima, što možete učiniti u Citatima s prethodnih takmičenja.
Pisci 4 evropske države:
Pisci Rusije
Citat koji šaljete treba da potiče od autora koji je poreklom iz Rusije. Naravno, pre toga proverite da li je citat koji šaljete već bio na takmičenjima, što možete učiniti u Citatima s prethodnih takmičenja.
ThePoet- Moderator
Šta mislite da oktobar bude ‚‚happy month", tj. da u tom mesecu šaljemo na takmičenje za pesmu i za citat samo citate i pesme za koje nam je posebno žao što nisu pobedili? Naravno, mogli biste da šaljete i svoje i tuđe predloge, ali ne biste mogli da šaljete one predloge koji su bili na mesečnim (a samim tim i godišnjim) takmičenjima.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Plavuši treba pojašnjenje .. ..
.. dakle ..
.. treba da 'prečešljamo' ranije predloge i od toga nešto izaberemo i pošaljemo ..
.. ?
.. btw .. kad kažeš hepi zvuči ko da treba da šaljemo nešto srećno .. moj utisak barem ..
.. dakle ..
.. treba da 'prečešljamo' ranije predloge i od toga nešto izaberemo i pošaljemo ..
.. ?
.. btw .. kad kažeš hepi zvuči ko da treba da šaljemo nešto srećno .. moj utisak barem ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Pa neću da se izražavam grandovski, pa da kažem ‚‚baraž" Zaboga Ili spadaš u prost narod koji samo to razume?
A ovo gorNJIJE se dobro razumela.
A ovo gorNJIJE se dobro razumela.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
.. .. pa što se uopšte pitaš .. posve je očigledno da jesam .. .. i ništa me sramota nije što sam seljančica koja sluša/gleda grand i ima zlatne sandale i ružičastu torbu .. šta da se radi .. godine slušanja brene, dragane, cece, karleuše itd su učinile svoje ..
.. pardon .. imala zlatne sandale .. zaboravih .. otišle su sa poplavom .. .. ali sam zato spasila tirkizne ..
.. pardon .. imala zlatne sandale .. zaboravih .. otišle su sa poplavom .. .. ali sam zato spasila tirkizne ..
ms.k- Zavisni član
Ja se ponadah da je "happy month" mjesec u kom cete me postediti depresivnih pjesmica i u kom ce se slati samo nesto zivlje i veselo. Ta mi tema dobro zvuci
Ovo ponavljanje, protiv sam, draze mi je da se iskopaju neke stvari koje jos nisu bile na takmicenju.
Ovo ponavljanje, protiv sam, draze mi je da se iskopaju neke stvari koje jos nisu bile na takmicenju.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
U prvi mah i ja to pomislih ..Ces :: Ja se ponadah da je "happy month" mjesec u kom cete me postediti depresivnih pjesmica i u kom ce se slati samo nesto zivlje i veselo...
Da ne spominjem činjenicu da sam vjerovatno ja jedini psiho koji je pročitao takoreći sve postove .. pa mogu i bez pretraživanja .. a pitanje je koliko biste vi ostali (ne)bili lijeni da tako što (u)činite ..Ces :: ...Ovo ponavljanje, protiv sam, draze mi je da se iskopaju neke stvari koje jos nisu bile na takmicenju.
ms.k- Zavisni član
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Talenti muzičkih takmičenja
» Citati sa prethodnih takmičenja
» Pravila svih takmičenja
» Katalog pesama sa prethodnih takmičenja
» Citati sa prethodnih takmičenja
» Pravila svih takmičenja
» Katalog pesama sa prethodnih takmičenja