Vaša biblioteka
4 posters
Zid :: Književnost :: Književnost
Strana 1 od 1
Vaša biblioteka
Imate li poseban prostor u kući za vaše knjige?
Da li je to jedna polica, jedan zid ili cela prostorija?
Koliko knjiga broji vaša privatna biblioteka?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Vaša biblioteka
Meni je skupljanje knjiga valjda postao hobi... Za sada imam 4 police u sobi za knjige, ali kako sam krenula, trebat će mi još. Sanjam o tome da jednog dana imam svoju kućnu biblioteku - sobu punu knjiga Nikada nisam brojala koliko knjiga imam, no nakupilo se toga. Čuvam i one iz najranijeg djetinjstva, ali najviše ih imam iz posljednjih nekoliko godina kad sam se ozbiljnije počela baviti književnošću. A ima ih stvarno svakakvih...
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Moja licna biblioteka je prilicno mala. Mozda nekih 30-ak knjiga. Uglavnom je to zbog tog sto su moji roditelji opsjednuti knjigama i nekih imaju po nekoliko puta. Sta god pozelim procitati oni mi ili donesu ili ja sama uzmem. Ja sama kupujem jedino Coelha, kog niko sem mene ne cita i po neku novu knjigu koju sam zapazila na Sajmu, a koja mi se dopala.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Imamo užasno mnogo knjiga, toliko da nemaju određeno mesto u kući jer stoje svuda. U nedostatku prostora, uredno ih slažem i po podu.
Većinu nisam stigla da pročitam. Ima beletristike, književnih časopisa, stručne literture, enciklopedija, rečnika, istorije (moj otac je bio zaluđenik istorijom, naročito lokalnom, i celog života je skupljao raznorazna dokumenta, zbornike, časlovce...), priručnika, kompleta... Nije ni čudo što sam studirala književnost - šta je drugo moglo da mi padne na pamet? Ne znam koliko ih tačno imamo, ali mislim da bih omanju kafe-knjižaru mogla da otvorim.
Većinu nisam stigla da pročitam. Ima beletristike, književnih časopisa, stručne literture, enciklopedija, rečnika, istorije (moj otac je bio zaluđenik istorijom, naročito lokalnom, i celog života je skupljao raznorazna dokumenta, zbornike, časlovce...), priručnika, kompleta... Nije ni čudo što sam studirala književnost - šta je drugo moglo da mi padne na pamet? Ne znam koliko ih tačno imamo, ali mislim da bih omanju kafe-knjižaru mogla da otvorim.
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Zid :: Književnost :: Književnost
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu