Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ko vas je razočarao?

+4
Nymphadora
Troja
Ika
Dora_Mar
8 posters

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Ići dole

Ko vas je razočarao? Empty Ko vas je razočarao?

Počalji od Dora_Mar Sub Maj 28, 2011 12:57 am

Postoji tema ‚‚Ko vas je danas oduševio'', pa sam htjela da otorim i ovu njenu suprotnost.
Da podijelimo razočarenje, jer će tako biti lakše.

Ko vas je danas, juče, prije nedelju dana, ili nebitno kada, razočarao?
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Ko vas je razočarao? Empty Re: Ko vas je razočarao?

Počalji od Ika Sub Maj 28, 2011 4:08 am

Ljudi me razočaravaju... Ljudi koji u svemu traže svoju korist.

Ika
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 4253
Muški Lav Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Sub Maj 28, 2011 6:13 am

....osobe za koje sam mislila da su prijatelji,ali kada je meni tesko njih nema....
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Maj 28, 2011 11:06 am

Koleginica sa posla prije par godina. Radile smo zajedno i lijepo se druzile sve dok ona nije jednoga dana odlucila da je njen posao previse obican, necijenjen i dosadan. Posto sam joj ja hvalila svoj posao kako je interesantan i nije previse tezak, a racunovodstvo je dosta cijenjeno u ovoj zemlji, ona je odlucila da bi joj bilo najbolje da pocne kopati rukama i nogama da dobije posao u racunovodstvu. Nasa firma je mala i zaposljava samo dva clana racunovodstva, a zahvaljujuci krizi ni za nas nije bilo dovoljno posla. Usijedile su ljubomorne scene, svadje sa sefovima, podmetanja noge, zalbe, pa cak i agresivne scene i odbijanje saradnje, da bi se na kraju sve zavrsilo njenim otpustanjem. Vrlo zalosno. Plata joj nije bila losa ni tu gdje je radila, i da je imala strpljenja da saceka sretnija vremena mozda bi i uspjela u svojoj nakani. Ovako ne samo sto je izgubila posao, nego je morala da napusti Englesku i vrati se u Poljsku.

Pouka - u zivotu ne valja biti previse gladan. Takodje - lijepa rijec gvozdena vrata otvara (nesto cega se ona nikada nije sjetila kada je odlucila da postane ambiciozna!). I mozda lekcija za mene - posao nije mjesto gdje mozes sklapati zivotna prijateljstva.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nymphadora Sub Maj 28, 2011 11:48 am

Slutila sam.Nije me previse iznenadilo.
Ne znam je li ovo trenutno ali nisam tuzna.Bijesna sam.Ovo sam shvatila kao ponizenje, i ne zanima me kako doticna osoba to vidi.I iskoristicu taj bijes da postupim kako treba, nadam se jos nocas.Samo da ne prodje....
Nymphadora
Nymphadora
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1206
Ženski Lav Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Jul 06, 2011 1:56 am

Banka. Neki haker je skinuo moje informacije sa interneta i dojavio banci da sam odselila sa svoje adrese i otvorio internet banking u moje ime. Banka je obustavila sve transakcije na tom racunu i obecala da ce ga zatvoriti i otvoriti novi racun u moje ime za pet dana. To je bilo u aprilu. Juce sam konacno digla i zadnju paru sa svog racuna i odlucila da definitivno otvorim racun u drugoj banci, jer cekanje vise stvarno nema nikakvog smisla. Kakva nesposobnost od strane banke da zadrzi dobrog musteriju - stvarno razocaravajuce! :ej bre
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Uto Jul 26, 2011 9:42 am

Danas maceha... fino joj kazem da imam los dan, a ona nastavi sa pridikama

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nymphadora Sre Jul 27, 2011 12:23 pm

...neko od koga sam ocekivala da ce malo vise da se potrudi iako ja to nisam naglasila.
Nymphadora
Nymphadora
Član za primer
Član za primer

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Sre Jul 27, 2011 11:58 pm

....osoba o kojoj sam imala potpuno drugaciju sliku. Ovdje cu i ja preuzeti dio krivice jer nisam na vrijeme shvatila.
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Virginija_Woolf Čet Jul 28, 2011 12:53 am

Ne mogu da kazem da nisam to mogla da ocekujm od te osobe,jednostavno je takva i ja sam to znala ali kad se desila ta situacija bila sam razocarana ali u sebe jer nisam to vidjela na vrijeme.Jednostavno neki ce sve uraditi da zadovolje svojim niskim strastima pa i ako to ide na stetu ljudima oko njih.Kao i uvijek sve je u redu,svi grijesimo,ali kod mene imas pravo na jednu gresku. Mad :)
Virginija_Woolf
Virginija_Woolf
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1030
Ženski Vaga Godina : 31
Datum upisa : 26.07.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Jul 28, 2011 1:04 am

Nije doduse danas, nego prije dvije sedmice, ali sama sam sebe razocarala kada sam ponovo pocela pusiti. Nadajmo se da ce ovog vikenda ta greska biti ispravljena.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Virginija_Woolf Pet Jul 29, 2011 2:06 pm

U sebe i svoj izbor.
Virginija_Woolf
Virginija_Woolf
Član za primer
Član za primer

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Sub Avg 06, 2011 9:53 am

Razočarala me je jedna osoba koju sam nedavno upoznala, ali očito ne dovoljno. Osoba s tako debelom maskom koja je glumila nekoliko mjeseci da bi došla do cilja... ali jedna moja ispravna odluka spriječila je da se dogodi nešto više. Možda sam u toj situaciji razočarala i samu sebe, što sam se dala tako brzo vezati za nekoga koga ne poznajem.
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Ned Avg 21, 2011 10:28 am

Već par dana sam razočarana u jednog mladog čoveka, koji je došao u goste i još se nije okupao ..šokirana sam, samo 19 godina ima :ej bre
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Broj poruka : 4779
Lav Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Avg 26, 2011 1:04 am

Kolega iz kancelarije - stalno nesto gundja i buni se...
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Pon Sep 12, 2011 11:28 am

Sama sebe,jer sam pokušala da pričam sa debilnim roditeljima male Maje, Nece i Pece :(
Ovo mi nikako nije trebalo
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nymphadora Pon Sep 12, 2011 12:13 pm

Neko...I dodje mi da posaljem zahvalnicu ili nesto tome slicno za to razocarenje :D
Nymphadora
Nymphadora
Član za primer
Član za primer

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Sub Sep 24, 2011 11:58 am

Danima sam razočarana, ogorčena na jednu "majku" koja se spakovala i ostavila troje dece.
Plašim se da je ne izvređam, jer se taj skot od žene majke se udala već.Čak je deci rekla da je svoj život sredila, našla svoju sreću i da je više niko ne interesuje...pa ni deca.
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Virginija_Woolf Ned Okt 09, 2011 10:13 am

Opet me razocrava ljudska neumjesnost.Ne mogu da vjerujem da neko nema granicu,da je nezahvalan i da nema osjecaj za jedinu osobu koja joj se uvijek nadje,ne znam kako bi za druge,ako ga nema za mene.Vjerovatno zato i nema drugih ljudi oko sebe.Samo mene budalu,koja svaki put dozvolim da predje granicu.
Virginija_Woolf
Virginija_Woolf
Član za primer
Član za primer

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Sre Nov 02, 2011 4:55 am

Biću to ja.
Samu sebe sam razočarala.
Ne mogu da vjerujem koliko nekad mogu da budem slaba.
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Čet Nov 03, 2011 10:36 pm

Koleginica iz kancelarije koja nije uradila sto je obecala. A bila sam tako sigurna da je ona jedna vrlo zrela i odgovorna osoba!
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pet Nov 04, 2011 12:19 am

Maceha, jer je nadigla toliku dramu oko kupovine karte, jer sam to ostavila njima (koji svaki dan prolaze tuda) i jer nisam sama kupila kad sam bila tu, nego sam ostavila njenom jadnom sincicu, koji nema vremena, jer provodi 6 sati dnevno na FB :blabla:

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Nov 30, 2011 11:32 am

Moja sefica - dala je povecanje osoblju sa recepcije samo zbog toga sto su u krvnom srodstvu sa direktorima. Kada sam i ja zatrazila povisicu zbog toga sto imam mnogo odgovorniji posao od njih i odavno nisam imala povisicu glatko me je odbila i pocela mi citirati kolike su prosjecne plate na trzistu. A ona sama mi je godinama govorila kako ja imam odgovorniji posao od takvih ljudi i zato sam bolje placena. Kakvo licemjerje!!!
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Ned Dec 04, 2011 2:58 pm

Jedan klinac iz zgrade. Do pre par meseci je bio ok i onda se nešto desilo sa njim tako da ga ni roditelji ne poznaju.
Danas su ga tukli neki klinci, neće da kaže ko su i zašto.Inače sa njegovom majkom se baš družim i znam da je ok..samo nailazi na zid kod svog deteta i to od pre par meseci.
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Dec 06, 2011 12:54 am

Kolega iz kancelarije. Bilo je nekog dodatnog posla koji treba uraditi, ja sam ponudila (naravno, morala bih raditi jos koji dan sedmicno dok ne zavrsim), ali on je insistirao da zeli da to uradi cerke dadilje glavnog direktora koja cak nije ni zaposlena u nasoj firmi. Kada sam insistirala na razlogu, rekao je da je ona jeftinija od mene. I ja sam bila jeftinija od njega, pa to nije sprijecilo firmu da njemu da posao i plati ga mnogo vise nego sto mene placaju! :ej bre Istovremeno, kada sam ja predlozila da se izbace stare fascikle koje ne treba vise cuvati da bi napravili mjesta za nove u kancelariji, on je rekao da je mnogo lakse samo kupiti novi ormar!!! Taj ormar ne kosta manje nego sto bi mene platili da obavim posao. Izem ti pravdu!!! :blabla:

Onda me je doktor dokusurio kada mi je dao samo pola nikotinskih tableta. Kaze - ako ti treba jos, dodji pa trazi. Kao da ja imam vremena da non-stop visim u ordinaciji, i duplo placam recepte bez ikakve potrebe! Bas sam umorna, rezignirana, nervozna od svega toga. Jedva cekam odmor!
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu