Koju osobinu nikada ne biste mogli prihvatiti kod partnera?
3 posters
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Koju osobinu nikada ne biste mogli prihvatiti kod partnera?
Niko od nas nije savršen. Da bi veza funkcionisala potrebno je da neke stvari tolerišemo svom partneru. Međutim, svako ima i nešto što ga posebno nervira kod drugih ljudi. Kod nekih ljudi je to nedostatak obrazovanja, kod nekih nedostatak ljepote ili manira, vjernosti, dlačice koje vire iz nosa i tako redom.
Šta je za vas ono preko čega nikako ne biste mogli da pređete?
Šta vam je najvažnije da partner posjeduje?
Da li ste se nekada našli u situaciji da vas privlači neko ko posjeduje osobinu koja vam se nikada nije dopadala i kako ste s tim izašli na kraj?
Šta je za vas ono preko čega nikako ne biste mogli da pređete?
Šta vam je najvažnije da partner posjeduje?
Da li ste se nekada našli u situaciji da vas privlači neko ko posjeduje osobinu koja vam se nikada nije dopadala i kako ste s tim izašli na kraj?
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Re: Koju osobinu nikada ne biste mogli prihvatiti kod partnera?
Nikada ne bih mogla da podnesem da je partner agresivan prema meni.
U zivotu sam odbijala ljude i zbog sljedecih razloga: nizak, debeljuskast, neobrazovan.
Kod muskaraca volim visinu i rjecitost, a ne bi odmogli ni lijep osmjeh i oci. Znala sam se zaljubiti u osobu koja posjeduje osobine koje su mi neshvatljive (kao nevjernost), ali od takvih veza nista nije bilo, najvjerovatnije zbog straha da cu biti povrijedjena.
U zivotu sam odbijala ljude i zbog sljedecih razloga: nizak, debeljuskast, neobrazovan.
Kod muskaraca volim visinu i rjecitost, a ne bi odmogli ni lijep osmjeh i oci. Znala sam se zaljubiti u osobu koja posjeduje osobine koje su mi neshvatljive (kao nevjernost), ali od takvih veza nista nije bilo, najvjerovatnije zbog straha da cu biti povrijedjena.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Od mnogih stvari koje bih želela da izbegnem (ali sito tako i priredim) jesu agresivnost, što reče Troja, i neodgovornost.
Tolerantna sam do bolesti (i ovo ne ističem kao vrlinu, naprotiv);čak sam u stanju da slušam o bivšim idealnim curama satima, voljna da oprostim i bukvalizam i neduhovitost (!!!), godište, obrazovanje, sve... Ali da me ne poštuje ni toliko da se seti nekih datuma, odradi šta je sam obećao - ne mogu.
Tolerantna sam do bolesti (i ovo ne ističem kao vrlinu, naprotiv);čak sam u stanju da slušam o bivšim idealnim curama satima, voljna da oprostim i bukvalizam i neduhovitost (!!!), godište, obrazovanje, sve... Ali da me ne poštuje ni toliko da se seti nekih datuma, odradi šta je sam obećao - ne mogu.
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Nehigijenu, nekulturu i netoleranciju.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu