Kako izgledate?
+14
enigma_
zanesena
Maja
Teixos
Miloš_88
Liza_N.
Nymphadora
chegirl
Dora_Mar
Bult
Still_dreaming
Ika
polly88
Troja
18 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Kako izgledate?
Dok čitam postove, veoma često se pitam kako izgledaju ostali članovi foruma. Iz nekog čudnog razloga, često zamisljam da su veoma slični svojim avatarima, možda zato što je moj avatar dosta sličan meni. Tako, možda sasvim pogrešno, zamišljam Nymphadoru kao djevojku duge prave riđe kose, Enigmu kao ženu lijepih i prodornih plavih očiju i tako redom. A da l' sam u krivu?
Koje ste visine?
Koja vam je boja očiju i kose?
Da li biste sebe opisali kao mršavu, vitku ili malo puniju figuru?
Da li biste istakli nešto u vezi sa vašim izgledom kao posebno lijepo - osmjeh, oči, hod, visinu?
Kakav vam je glas? Da li zvučite vise kao djevojčica/dječak, ili pak imate dubok i autoritativan glas? Ili pak visok ili piskav?
Kako se najčešće oblačite? Da li volite neobavezan stil - kao farmerice, ili formalnu garderobu - kao odijela?
Koje ste visine?
Da li biste istakli nešto u vezi sa vašim izgledom kao posebno lijepo - osmjeh, oči, hod, visinu?
Kakav vam je glas? Da li zvučite vise kao djevojčica/dječak, ili pak imate dubok i autoritativan glas? Ili pak visok ili piskav?
Kako se najčešće oblačite? Da li volite neobavezan stil - kao farmerice, ili formalnu garderobu - kao odijela?
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Re: Kako izgledate?
Ja sam visoka 162 cm. U Jugoslaviji sam bila jedna od nizih zena, a u Engleskoj sam prosjecne visine (nase zene su vise od engleskinja u prosjeku). Imam tamno smedju kosu i oci, a kosa mi je osisana u visini usta - bas kao i zeni na mom avataru. Vitka sam i mogu sebi da dopustim da nosim bilo sta, ali najvise volim da nosim farmerke ili slicne pantalone kada je kisa i hladno, a suknje iznad koljena (ali ne prekratke!) sa dzeperima ili sakoima kada je lijepo vrijeme.
Najcesce sam dobijala kompliment da imam lijepa usta, osmjeh i hod. Glas mi je neupadljiv - niti dubok, niti posebno visok. U stvari, ne biste previse pogrijesili ako biste zamislili da izgledam gotovo identicno svom avataru.
Najcesce sam dobijala kompliment da imam lijepa usta, osmjeh i hod. Glas mi je neupadljiv - niti dubok, niti posebno visok. U stvari, ne biste previse pogrijesili ako biste zamislili da izgledam gotovo identicno svom avataru.
Troja- Legendarni član
Nadam se da ne zamišljate da i ja izgledam kao svoj avatar hihihihi
Šalu na stranu, evo nešto o meni...
Dosta sam niska (163 cm) i stalno se ljudi šale na račun moje "visine", ali već sam navikla... Zanimljivo je da nisam narasla od svoje 14. godine. Imam svijetlo smeđu kosu (kao mala bila sam plavuša) i zelene oči. Kad sam već kod očiju, njih bih izdvojila kao nešto posebno na meni - tako mi bar kažu ljudi... Usudila bih se reći da sam vitka, iako sam sve do nedavno bila jako mršava. Hm, a glas... pa imam dječji glas, a tako zapravo i izgledam - oni koji me ne znaju, uglavnom mi daju 17-18 godina i onda se iznenade kad saznaju da imam skoro 23 xD Što se odjeće tiče, volim se osjećati udobno i ugodno u onome što imam na sebi, a to su najčešće traperice i neke obične majice ili karirane košuljice za posebnije prilike; i uz sve to starke bez kojih uglavnom ne izlazim iz kuće.
Ali da se vratim na avatar - uz njega vežem nešto veselo, optimistično, a takva sam i ja
Šalu na stranu, evo nešto o meni...
Dosta sam niska (163 cm) i stalno se ljudi šale na račun moje "visine", ali već sam navikla... Zanimljivo je da nisam narasla od svoje 14. godine. Imam svijetlo smeđu kosu (kao mala bila sam plavuša) i zelene oči. Kad sam već kod očiju, njih bih izdvojila kao nešto posebno na meni - tako mi bar kažu ljudi... Usudila bih se reći da sam vitka, iako sam sve do nedavno bila jako mršava. Hm, a glas... pa imam dječji glas, a tako zapravo i izgledam - oni koji me ne znaju, uglavnom mi daju 17-18 godina i onda se iznenade kad saznaju da imam skoro 23 xD Što se odjeće tiče, volim se osjećati udobno i ugodno u onome što imam na sebi, a to su najčešće traperice i neke obične majice ili karirane košuljice za posebnije prilike; i uz sve to starke bez kojih uglavnom ne izlazim iz kuće.
Ali da se vratim na avatar - uz njega vežem nešto veselo, optimistično, a takva sam i ja
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Izgleda da smo mi male zene, Polly, uglavnom zavrsile sa rastom do pocetka puberteta. I ja sam prestala rasti sa 13 - 14 godina.
Troja- Legendarni član
Ja sam visok 174. cm, tamno smeđih očiju i smeđe kose, recimo da sam mršavko... Ne znam zašto ali svima se dopadaju moje oči i osmeh... izgledam mlađe obzirom na godine... Oblačim se zavisno od prilike. Više sam za sportske stvari, ali kada sam u gradu obično su to farmerke, duks i patike.... Ne volim formalnu garderobu nikako... glas mi je adaptivan... mogu da ga menjam kako i kad hoću.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Visok - nema pojma, 175 do 177. Crnokos sam i građen kao moj avatar otprilike (a i u okruženju papira sam). Smeđe oči, kažu da su lepe i pored usana najhvaljenije su. Nekog sam jednom čuo da kaže ‚‚sportska elegancija'' pa bi se moglo reći da to najbolje opisuje moj stil oblačenja. Mada verujem da će vremenom to preći u eleganciju.
Volim svoje oči i usne. I svoj glas. Npr. kad sam polagao akcentologiju na fakultetu, profesorka me je ishvalila za veoma dobru dikciju i lepu boju glasa - kao stvorenu za spikera na radiju (njene reči). Dubok je, autoritativan (po rečima nekih ljudi). Malo pričam - samo kad imam šta da kažem.
Volim svoje oči i usne. I svoj glas. Npr. kad sam polagao akcentologiju na fakultetu, profesorka me je ishvalila za veoma dobru dikciju i lepu boju glasa - kao stvorenu za spikera na radiju (njene reči). Dubok je, autoritativan (po rečima nekih ljudi). Malo pričam - samo kad imam šta da kažem.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Ja sam visok 188 cm i 77 kg tezak. Imam tamno smedju kosu i smedje oci. Nekad sam bio mrsavko, ali eto sada vise nisam. Dosta pricam.
Najcesce nosim farmerke i sakoe po potrebi.
Najcesce nosim farmerke i sakoe po potrebi.
Bult- Odvažni član
- Broj poruka : 546
Datum upisa : 03.06.2010
Visoka sam 173 cm. Plavusa sam, mada mi je kosa s vremenom dosta potamnila, kao mala bila sam bas, bas plava Imam braon oci, i njih bih izvdojila kao nesto fino jer su mi ljudi vise puta to govorili.
Mrsava sam, imam nekih 60 kg. A glas, ne znam kako bih ga opisala
Volim da se osjecam opusteno u svojoj garderobi pa su to najcesce farmerice, i neki opusteni stil
Mrsava sam, imam nekih 60 kg. A glas, ne znam kako bih ga opisala
Volim da se osjecam opusteno u svojoj garderobi pa su to najcesce farmerice, i neki opusteni stil
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Ajde i ja da se prikljucim ovoj temi, za slucaj izdavanja poternice
Visoka sam 167cm, znaci jako sam mala za svoje okruzenje. Imam braon oci, smedju kosu, za sada dugu, mada posle ovih iskustava sa 40 stepeni u hladu, razmisljam da je skratim. Uvek je drzim pustenu.
Teska sam 60kg, to ne svrstavam u vitke i mrsave tako da...Mada s obzirom da redovno jedem posle 2,3h ujutru ne zalim se
Imam izrazito beo ten, jos kad se na to dodaju podocnjaci (koje imam 345 od 365 dana u godini) , postaje jasno odakle inspiracija za crtane junake poput Kaspera i ostalih
Ne sminkam se,ne stavljam puder lopatom,ne idem u solarijume i ostale zenske gluposti koje smatram da samo skrecu paznju sa osobe i stavljaju u prvi plan izgled. S obzirom da ne volim soping, uglavnom odem jednom godisnje i nakupujem sve sto mi treba. Oblacim se sportski, opusteno, retko kad se doterujem, haljine i stikle, gotovo da ne nosim.
Visoka sam 167cm, znaci jako sam mala za svoje okruzenje. Imam braon oci, smedju kosu, za sada dugu, mada posle ovih iskustava sa 40 stepeni u hladu, razmisljam da je skratim. Uvek je drzim pustenu.
Teska sam 60kg, to ne svrstavam u vitke i mrsave tako da...Mada s obzirom da redovno jedem posle 2,3h ujutru ne zalim se
Imam izrazito beo ten, jos kad se na to dodaju podocnjaci (koje imam 345 od 365 dana u godini) , postaje jasno odakle inspiracija za crtane junake poput Kaspera i ostalih
Ne sminkam se,ne stavljam puder lopatom,ne idem u solarijume i ostale zenske gluposti koje smatram da samo skrecu paznju sa osobe i stavljaju u prvi plan izgled. S obzirom da ne volim soping, uglavnom odem jednom godisnje i nakupujem sve sto mi treba. Oblacim se sportski, opusteno, retko kad se doterujem, haljine i stikle, gotovo da ne nosim.
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Pa, ovako...
Visoka sam 165 (jeste, i ja sam patuljak ) vitka, imam 48-50 kg
Imam svijetlo smedju kosu (ljudi je cesto mijesaju sa plavom),siske... Svijetlo zelene oci, a ako se dobro zagledate primjecuju se i sitne braon tackice
Volim blijed ten, ali nisam bas srecna po tom pitanju, boja koze mi je jednostavno...normalna o.O Mislim da u poslednjih nekoliko godina nisam izasla iz kuce bez sminke Nekad manje, nekad vise, zavisi od prilike ali uvijek je tu, pa cak i kad se ne primjecuje Volim skoro sve na sebi
Neke detalje najvise koji i daju smisao svemu ostalom na meni kao sto je hod, ruke (dugi,tanki prsti, nokti),neke pokrete, vrat, ledja...I mnogo toga jos, ali da ne nabrajam sad
A odjeca...Pa i to zavisi od prilike Za svaki dan nesto opustenije,a posebne prilike...pa, zuljevi mi onemoguce normalno kretanje u narednih par dana :/
Visoka sam 165 (jeste, i ja sam patuljak ) vitka, imam 48-50 kg
Imam svijetlo smedju kosu (ljudi je cesto mijesaju sa plavom),siske... Svijetlo zelene oci, a ako se dobro zagledate primjecuju se i sitne braon tackice
Volim blijed ten, ali nisam bas srecna po tom pitanju, boja koze mi je jednostavno...normalna o.O Mislim da u poslednjih nekoliko godina nisam izasla iz kuce bez sminke Nekad manje, nekad vise, zavisi od prilike ali uvijek je tu, pa cak i kad se ne primjecuje Volim skoro sve na sebi
Neke detalje najvise koji i daju smisao svemu ostalom na meni kao sto je hod, ruke (dugi,tanki prsti, nokti),neke pokrete, vrat, ledja...I mnogo toga jos, ali da ne nabrajam sad
A odjeca...Pa i to zavisi od prilike Za svaki dan nesto opustenije,a posebne prilike...pa, zuljevi mi onemoguce normalno kretanje u narednih par dana :/
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Datum upisa : 09.03.2010
Hm... Htedoh da sačekam da skinem bar kojih 20-ak kilograma pa da odgovorim na ovu temu i svrstam se u elegantno popunjene, ali, do tada neću imati idealan broj godina!!
Elem, imam 170 cm, što je 2 metra manje da bi mi visina i težina bili u proporciji. Dakle, dominantna sam u prostoru, ali ne bih to mogla reći i za svoju ličnost. Imam oči ,,boje vena, boje Dunava", i mislim da je to najlepše parče na meni. Crvenokosa sam (farbana), nosim kraće frizure jer me mrzi da se češljam. Inače sam apa-trapa, trudim se...
Volim da se što ležernije oblačim, pa kad mi se desi nekad da se doteram, prijatelji mi se ne javljaju na ulici. Glas imam mladalački, preko telefona zvučim kao dete (bar mi tako kažu), ali zato pevam kao sopran, i ponosna sam na svoj kapacitet
Elem, imam 170 cm, što je 2 metra manje da bi mi visina i težina bili u proporciji. Dakle, dominantna sam u prostoru, ali ne bih to mogla reći i za svoju ličnost. Imam oči ,,boje vena, boje Dunava", i mislim da je to najlepše parče na meni. Crvenokosa sam (farbana), nosim kraće frizure jer me mrzi da se češljam. Inače sam apa-trapa, trudim se...
Volim da se što ležernije oblačim, pa kad mi se desi nekad da se doteram, prijatelji mi se ne javljaju na ulici. Glas imam mladalački, preko telefona zvučim kao dete (bar mi tako kažu), ali zato pevam kao sopran, i ponosna sam na svoj kapacitet
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Visok sam oko 175cm a imam negde oko 75kg
SVetlo smedja kosa, zeleno-plave oči (za koje jedino dobijam komplimente haha
Oblačim se klasično, ne previše fensi, ne previše ozbiljno )
Što bi Stili rekao, "sportska elegancija"
JOš nešto? da dopišem
SVetlo smedja kosa, zeleno-plave oči (za koje jedino dobijam komplimente haha
Oblačim se klasično, ne previše fensi, ne previše ozbiljno )
Što bi Stili rekao, "sportska elegancija"
JOš nešto? da dopišem
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Datum upisa : 22.03.2011
Troja ::Izgleda da smo mi male zene, Polly, uglavnom zavrsile sa rastom do pocetka puberteta. I ja sam prestala rasti sa 13 - 14 godina.
hihihi, tek sad vidim da nas ima dosta niskih ovdje
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
polly88 ::hihihi, tek sad vidim da nas ima dosta niskih ovdje
Ili je to, ili smo previse samokriticni!
Troja- Legendarni član
Zaboravih reci da imam kovrdzavu kosu.
Bult- Odvažni član
- Broj poruka : 546
Datum upisa : 03.06.2010
Moja je blago uvijena.
Troja- Legendarni član
Ajd bar i ja da se opišem, koliko toliko..
182cm visok, težak 74kg. Oči plave boje, nekada zelene, zavisi od raspoloženja (mrzim ih ), kosa smedja. Prosečne sam građe, bar sam bio pre nego što sam smršao, sada sam na granici, samo mi stomačić vadi prosek, da mi nije on bio bih mršavko I naravno ne mislim na pivski stomak već na mali stomačić koji se i ne vidi ispod majice (zbog toga je nikad ne skidam )..
A ne znam šta bih mogao da istaknem, nekome su moje oči prelepe, nekome zubi, nekome osmeh, nekome ja ceo (pošto sam savršen , šalim se naravno)..
Glas, paaa kako kad.. Nekad je sasvim normalan a nekad dubok da dublji ne može biti, najčešće pri telefoniranju..
A što se garderobe tiče, nosim ono što imam, kupim na šta prvo naletim, ne patim od toga i ne volim kupovine. Smaraju..
Eto, ukratko..
182cm visok, težak 74kg. Oči plave boje, nekada zelene, zavisi od raspoloženja (mrzim ih ), kosa smedja. Prosečne sam građe, bar sam bio pre nego što sam smršao, sada sam na granici, samo mi stomačić vadi prosek, da mi nije on bio bih mršavko I naravno ne mislim na pivski stomak već na mali stomačić koji se i ne vidi ispod majice (zbog toga je nikad ne skidam )..
A ne znam šta bih mogao da istaknem, nekome su moje oči prelepe, nekome zubi, nekome osmeh, nekome ja ceo (pošto sam savršen , šalim se naravno)..
Glas, paaa kako kad.. Nekad je sasvim normalan a nekad dubok da dublji ne može biti, najčešće pri telefoniranju..
A što se garderobe tiče, nosim ono što imam, kupim na šta prvo naletim, ne patim od toga i ne volim kupovine. Smaraju..
Eto, ukratko..
Teixos- Član za primer
- Broj poruka : 1273
Godina : 34
Datum upisa : 27.04.2011
162 cm , trenutno 47,5kg, crvena kosa (frizura slično devojci sa avatara samo malo kraća), zelene oči, beo ten, ne volim da se šminkam (samo kad izlazim kreon na krajevima gornjih kapaka , maskara, u poslednje vreme jako malo rumenila jer sam previše bleda), ne volim da idem u kupovinu odeće i obuće, to činim obično jednom ili dva puta godišnje kad kupim samo ono šta mi je neophodno, oblačim se ..pojma nemam , kako kad..zavisi od prilike..e da, dobra stvar je što mogu da koristim neke mamine devojačke stvari dobro očuvane..glas..ne umem da ocenim kakav je..u poslednje vreme sam prilično tiha..sve u svemu ništa posebno..obična..mrzim da opisujem sebe, svi koji me poznaju vide me na različit način, i njihov opis bi možda bio merodavniji..a možda i nije, zbog subjektivnosti..
Mislim da se na meni spolja uvek vrlo jasno vidi ono šta se dešava u meni..ne umem da se kamufliram..jbg..valjda je tako kod svih..
Mislim da se na meni spolja uvek vrlo jasno vidi ono šta se dešava u meni..ne umem da se kamufliram..jbg..valjda je tako kod svih..
Maja- Legendarni član
- Broj poruka : 6121
Datum upisa : 19.02.2010
Visoka 169 cm, kilograma imam kako kad od 55-60.
Imam plave oci, skroz kratku kosu koju uglavnom farbam u crveno.
Sminkam se samo u specijalnim prilikama jer me strasno smara kad sve to moram da skinem s lica.
Imam neki svoj stil oblacenja, volim sve boje i volim da ih kombinujem na svoj nacin .
E, sad nemam pojma sta bih mogla istaci kao posebno na meni, razlicitim ljudima su simpaticne razlicite stvari .
I sto rece Maja na meni se uvijek vidi u kakvom sam raspolozenju, ne znam ja to sakriti, a i ne trudim se da sakrijem.
Imam plave oci, skroz kratku kosu koju uglavnom farbam u crveno.
Sminkam se samo u specijalnim prilikama jer me strasno smara kad sve to moram da skinem s lica.
Imam neki svoj stil oblacenja, volim sve boje i volim da ih kombinujem na svoj nacin .
E, sad nemam pojma sta bih mogla istaci kao posebno na meni, razlicitim ljudima su simpaticne razlicite stvari .
I sto rece Maja na meni se uvijek vidi u kakvom sam raspolozenju, ne znam ja to sakriti, a i ne trudim se da sakrijem.
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
Obećala sam davno Troji da ću ostaviti post ovde i ovom prilikom joj kažem da je ovo prvi put da opisujem sebe...
Visoka sam 168 i imam 68 kg (znači debela) Imam 42 godine, oblačim se sportski, imam dugu plavu kosu, nosim naočare.
Kažu da fino izgledam za svoje godine( kad vide klince šokiraju se ). Duh mi je vedar, volim pravdu i sve Vas doživljavam kao moje.Nemam masku i mislim da se to vidi i u mojim postovima.
Grlim Vas jako
Visoka sam 168 i imam 68 kg (znači debela) Imam 42 godine, oblačim se sportski, imam dugu plavu kosu, nosim naočare.
Kažu da fino izgledam za svoje godine( kad vide klince šokiraju se ). Duh mi je vedar, volim pravdu i sve Vas doživljavam kao moje.Nemam masku i mislim da se to vidi i u mojim postovima.
Grlim Vas jako
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Troja ::
Koje ste visine?
- Uh, previsoka, ubjedljivo najvisa cura ovdje, 172-173cm
- Ne kao mrsavu, ali kao prepremrsavu, ali s obzirom da taj problem vucem cijeli zivot, prestala sam da se oko toga toliko nerviram
- Kazu da je to osmjeh, vjerovatno jedina stvar koju sam naslijedila od mame. Sve ostalo sam naslijedila od oca (visinu, temperament, ma i grudi sam naslijedila od njega )
- Glas? Hm, pa rekla bih da je dublji, ali ne znam ne slusam se kad pricam... to ce vam Stilly otkriti, on me, cini mi se cuo jednom...
- Farmerke uglavnom, zbog mrsavosti, jer mi pantalone ne stoje, suknje, haljinice isto volim... Ne volim sportski stil ni na sebi ni na drugim curama, izgleda mi previse nemarno. Obicno je neka kombinacija formalnijeg i lezernog stila (recimo kosulja i farmerke ili sakoic i farmerke)
Eto, to bi bilo to, inace ne volim da se opisuje po forumu
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Visoka sam 180cm,za kilazu nisam sigurna,nikad nisam vodila racuna o njoj,mada sam nisam ni imala razloga
Prirodna crnka,duga prava kosa,tamno smedje oci...
...ponekad zvucim kao djevojcica,mada inace imam dublji ali ipak mislim zenstven glas.
Najcesce dobijam pohvale na racun svoje gradje,ociju i osmijeha...
Moj stil varira u zavisnosti od raspolozenja (ponekad nemam volje da se sredjujem) i od situacije u kojoj se nalazim.Najvise volim ljetnju garderobu,mada se najbolje osjecam u uskim farmericama ili trenerci i patikama...
Prirodna crnka,duga prava kosa,tamno smedje oci...
...ponekad zvucim kao djevojcica,mada inace imam dublji ali ipak mislim zenstven glas.
Najcesce dobijam pohvale na racun svoje gradje,ociju i osmijeha...
Moj stil varira u zavisnosti od raspolozenja (ponekad nemam volje da se sredjujem) i od situacije u kojoj se nalazim.Najvise volim ljetnju garderobu,mada se najbolje osjecam u uskim farmericama ili trenerci i patikama...
Virginija_Woolf- Član za primer
- Broj poruka : 1030
Godina : 31
Datum upisa : 26.07.2011
Visoka sam 1.60 (najniza za sad) imam 48 kg cini mi se, nekad bejah premrsava, sada mi se bas dopada ovako.
Prirodna crnka, duga prava kosa, i braon oci(kao clan iznad mene)
Kazu da imam lep osmeh i oci..
Imam glas kao dete, neki bi potvrdili i da pistim(ali, lazu dusmani )
Ne volim da se sminkam, sem ako izlazim-sjaj i maskaru, nista preterano.
Volim neobavezan stil, volim da kombinujem odecu, neobican nakit, volim sve leprsavo..
Toliko od mene
Prirodna crnka, duga prava kosa, i braon oci(kao clan iznad mene)
Kazu da imam lep osmeh i oci..
Imam glas kao dete, neki bi potvrdili i da pistim(ali, lazu dusmani )
Ne volim da se sminkam, sem ako izlazim-sjaj i maskaru, nista preterano.
Volim neobavezan stil, volim da kombinujem odecu, neobican nakit, volim sve leprsavo..
Toliko od mene
Eurinome- Član za primer
- Broj poruka : 1131
Datum upisa : 15.08.2011
Ah, ovaj moj post je stvarno odavno. Bila sam crvena pola godine. Sad sam crna
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Datum upisa : 09.03.2010
To se i meni uvek desava i bas sam radoznala.....ko je kakav,ko se krije iza avatara, ali ne zapitkujem.
Krijem tu radoznalost , cekam da neki smai kazu nesto o sebi.
Visoka sam oko 172-173 , ne znam tacno. Zene kao zene, uvek umisle da su debele I KAD NISU Ne spadam u mrsave a ni u debele,
spadam u normalne, 58 kg.
Jedino na meni mi se svidja kosa, jer je dugacka i nikada se necu osisati na kratko .
Drugi primete moj osmeh,jer imam rupice na obrazima, a neki mi kazu i za glas da mi je simpatican, nezan-kao devojcica.
Ne znam kako bih opisala svoj stil, vise kao neobavezan...volim da se sredjujem, ali ne da oblacim nista previse provokativno.
Sve u svemu normalna sam kao i iznad svi vi, nista posebno
Krijem tu radoznalost , cekam da neki smai kazu nesto o sebi.
Visoka sam oko 172-173 , ne znam tacno. Zene kao zene, uvek umisle da su debele I KAD NISU Ne spadam u mrsave a ni u debele,
spadam u normalne, 58 kg.
Jedino na meni mi se svidja kosa, jer je dugacka i nikada se necu osisati na kratko .
Drugi primete moj osmeh,jer imam rupice na obrazima, a neki mi kazu i za glas da mi je simpatican, nezan-kao devojcica.
Ne znam kako bih opisala svoj stil, vise kao neobavezan...volim da se sredjujem, ali ne da oblacim nista previse provokativno.
Sve u svemu normalna sam kao i iznad svi vi, nista posebno
Born to die- Profi
- Broj poruka : 315
Godina : 34
Datum upisa : 19.08.2012
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu