Smešno je...
5 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Smešno je...
U ovoj temi možete da pišete o čudnim nesporazumima koji su vas zasmejali ili bilo čemu drugom što vas je navelo na smeh.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Re: Smešno je...
Idem ja ulicom i posmatram zenu koja u daljini stoji pored kolica i dere se na sav glas. Pocela sam da se pitam da li je zena luda i razmisljala da li da se usudim proci pored nje i taman da skrenem kada se odnekud stvori neko kuce koje je ocigledno dozivala.
Sto ti je reci - ne valja o ljudima suditi na brzinu!!!
Sto ti je reci - ne valja o ljudima suditi na brzinu!!!
Troja- Legendarni član
Da biste razumjeli ovu pricu potrebno je da znate da se carape na halter, obicno jedan od seksepilnijih dijelova zenske garderobe, na engleskom jeziku zovu "stockings".
Prije 10-tak minuta zacusmo kucanje na ulaznim vratima i suprug je strcao niz stepenice da otvori i vidi ko je. Na vratima je stajao postar drzeci neki zamotani paketic. Na to je moj muz odusevljeno uskliknuo: "Aaa, my stockings are here!" Siroti crnac se na te rijeci poceo smijati grohotom i toliko se tresao od smijeha da nije mogao da ukuca ime mog supruga u masinicu za potpisivanje. Cula sam ih odozgo kako se valjaju od smijeha i jedva cekala da cujem sta se desilo.
Carape koje su izazvale toliko smijeha bile su narucene za majku moga supruga, koja pati od vena i nosi specijalne carape za vene.
Prije 10-tak minuta zacusmo kucanje na ulaznim vratima i suprug je strcao niz stepenice da otvori i vidi ko je. Na vratima je stajao postar drzeci neki zamotani paketic. Na to je moj muz odusevljeno uskliknuo: "Aaa, my stockings are here!" Siroti crnac se na te rijeci poceo smijati grohotom i toliko se tresao od smijeha da nije mogao da ukuca ime mog supruga u masinicu za potpisivanje. Cula sam ih odozgo kako se valjaju od smijeha i jedva cekala da cujem sta se desilo.
Carape koje su izazvale toliko smijeha bile su narucene za majku moga supruga, koja pati od vena i nosi specijalne carape za vene.
Troja- Legendarni član
Kaže mi drugarica: "Jao jesi li video sada onu plavušu što vozi onaj extra roze auto?"
Ja: "Koga?"
Ona (ozbiljna): "Roze plavušu što vozi...(mumlanje i izraz )Plavu plavušu što vozi roze auto".
Ja: "Koga?"
Ona (ozbiljna): "Roze plavušu što vozi...(mumlanje i izraz )Plavu plavušu što vozi roze auto".
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
...dugmence zvano "Smetenjak". Ne znam sta radi, ali ime je mnogo smijesno...
...sto je koleginica koja mi je spustila slusalicu zato sto nisam rekla jedno "Molim" pravila gramaticke greske govoru i pisanju engleskog i nije to smatrala losim...
...sto je koleginica koja mi je spustila slusalicu zato sto nisam rekla jedno "Molim" pravila gramaticke greske govoru i pisanju engleskog i nije to smatrala losim...
Troja- Legendarni član
Ovo sa "stockings" mi je predobro
Moj deda zivi na pocetnoj trolejbuskoj stanici. Tu su se pocetkom mjeseca mogli kupiti penzionerski kuponi za prevoz. Tako jednom moj deda zove svog brata da ga obavijesti da su stigli, da dodje i kupi.
Deda: Halo, X, dosla vozacka, dolazi!
Dedin brat: Ja nemam vozacki. (spusti slusalicu)
Deda (nazove ponovo): Halo, X, dosla vozacka, pozuri!
Dedin brat: Halo, ja sam X.Y. i ja nemam vozacki (ponovo spusti slusalicu)
Deda (nazove po treci put): Ti nisi X.Y., ti si jedan obicni konj!
Moj deda zivi na pocetnoj trolejbuskoj stanici. Tu su se pocetkom mjeseca mogli kupiti penzionerski kuponi za prevoz. Tako jednom moj deda zove svog brata da ga obavijesti da su stigli, da dodje i kupi.
Deda: Halo, X, dosla vozacka, dolazi!
Dedin brat: Ja nemam vozacki. (spusti slusalicu)
Deda (nazove ponovo): Halo, X, dosla vozacka, pozuri!
Dedin brat: Halo, ja sam X.Y. i ja nemam vozacki (ponovo spusti slusalicu)
Deda (nazove po treci put): Ti nisi X.Y., ti si jedan obicni konj!
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Štrumfče koje sam smarala dvije godine da položi neki ispit .. zanimljivo po tome što mi nije dozvoljavao da ga grlim .. ama baš nikad .. samo me značajno pogleda i ispruži ruku u fazonu 'odbij smaračice' ..
Jedan dan me vidi ..
Idem prema njemu i naravno širim ruke da ga zagrlim .. 'E danas mi moraš dozvoliti da te zagrlim' .. misleći se u sebi ma nema šanse da da ..
Međutim kad ono ..
Nasmijao se i raširio ruke ..
U zagrljaju u isto vreme izgovaramo ..
On .. 'Već su ti javili da sam položio ispit?'
Ja .. 'Srećan rođendan'
( .. toliko sam ga smarala sa ispitom da je zaboravio da mu je rođendan .. )
On .. 'Ah to .. da sam znao .. ne bi ga dobila'
Zbog nesporazuma ipak jesam ..
Jedan dan me vidi ..
Idem prema njemu i naravno širim ruke da ga zagrlim .. 'E danas mi moraš dozvoliti da te zagrlim' .. misleći se u sebi ma nema šanse da da ..
Međutim kad ono ..
Nasmijao se i raširio ruke ..
U zagrljaju u isto vreme izgovaramo ..
On .. 'Već su ti javili da sam položio ispit?'
Ja .. 'Srećan rođendan'
( .. toliko sam ga smarala sa ispitom da je zaboravio da mu je rođendan .. )
On .. 'Ah to .. da sam znao .. ne bi ga dobila'
Zbog nesporazuma ipak jesam ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Sama sam sebi smešna jer sam stavila pivo u rernu umesto u frižider i flaša je naravno pukla ...
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Moj kolega s posla je jednom prilikom isao na Bozic gdje su svi trebali da idu redom i domacinima kazu "Hristos se rodi". Posto kao ateista nikad nije proslavljao Bozic to mu je ocigledno bilo tesko zapamtiti, pa kad je dosao na red sav zbunjen je rekao:
- Hristos se zaledio!
- Hristos se zaledio!
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Juče okrenuh krug oko Parlament Skvera za vrijeme pauze za ručak. Dok sam išla kroz parkić preko puta Parlamenta zaletje se prema meni novinarka sa mikrofonom i pita: "Izvinite jeste li vi član Parlamenta." Rekoh da nisam, na šta će ona: "Izvinite, ali izgledate kao da jeste." E što me to slatko nasmija!
Troja- Legendarni član
Momak: Neki lik je usao u voz sa sjekirom i tesko ranio 3 osobe.
Ja (zbunjeno): Koliko je to jaja ponio?
(pricamo na engleskom i ja sam umjesto "axe" cula "eggs" )
Ja (zbunjeno): Koliko je to jaja ponio?
(pricamo na engleskom i ja sam umjesto "axe" cula "eggs" )
Juče popodne se Dimitrije ukakio i sad dok ga je mama sređivala u jednom momentu je onako go viknuo onako bebeći i dečije OBUUUCIIII!
Naravno beba od sedam meseci nema pojma koliko je smisla to imalo za njega je to bio puki izlet mešanja glasova
Naravno beba od sedam meseci nema pojma koliko je smisla to imalo za njega je to bio puki izlet mešanja glasova
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu