Odgovarajući poslovi za Devicu
4 posters
Zid :: Zabava :: Astrologija :: Devica (Virgo)
Strana 1 od 1
Odgovarajući poslovi za Devicu
Posao:
Strpljenje, preciznost i koncentracija učiniće ih vrhunskim advokatima, naučnicima i istraživačima, istrajnost i pedantnost dobrim prevodiocima, a hladni racionalizam idealnim analitičarima.
Device su sklone umišljanju oboljenja. Kao hipohondri u kombinaciji sa izraženom pedantnošću, često postaju potpuno opsednute higijenom u kompletu. Od stvarnih oboljenja koje mogu da se jave tu su bolovi u želucu, alergije, kao i psihosomatski poremećaji.
Odgovarajući poslovi:
Vaš logički, radoznali um Vas čini savršenim za posao u području medicine, prava, istraživanja i podučavanja. Budući da su device fokusirane na detalje obično uspevaju u poslovima kao što su računovodstvo, statistika i programiranje.
Strpljenje, preciznost i koncentracija učiniće ih vrhunskim advokatima, naučnicima i istraživačima, istrajnost i pedantnost dobrim prevodiocima, a hladni racionalizam idealnim analitičarima.
Device su sklone umišljanju oboljenja. Kao hipohondri u kombinaciji sa izraženom pedantnošću, često postaju potpuno opsednute higijenom u kompletu. Od stvarnih oboljenja koje mogu da se jave tu su bolovi u želucu, alergije, kao i psihosomatski poremećaji.
Odgovarajući poslovi:
Vaš logički, radoznali um Vas čini savršenim za posao u području medicine, prava, istraživanja i podučavanja. Budući da su device fokusirane na detalje obično uspevaju u poslovima kao što su računovodstvo, statistika i programiranje.
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Odgovarajući poslovi za Devicu
Ne dao mi mili Bog da imam za posla sa računovodstvom,statistikom,pravom i medicinom!Iako sam dupla devica u horoskopu!
VanGoga- Novajlija
- Broj poruka : 39
Godina : 52
Datum upisa : 07.10.2010
Heh tacno je ovo sve izlgeda.Bolesni sam analiticar a i hipohondar.
Samo sam imala dosta propusta sto se tice ove matematike,tako da nema sanse da imam uspeha u programiranju i racunovodstvu!
Samo sam imala dosta propusta sto se tice ove matematike,tako da nema sanse da imam uspeha u programiranju i racunovodstvu!
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Ovo je tacno za programiranje.
Bult- Odvažni član
- Broj poruka : 546
Datum upisa : 03.06.2010
Similar topics
» Odgovarajući poslovi za Ovna
» Odgovarajući poslovi za Bika
» Odgovarajući poslovi za Blizance
» Odgovarajući poslovi za Raka
» Odgovarajući poslovi za Lava
» Odgovarajući poslovi za Bika
» Odgovarajući poslovi za Blizance
» Odgovarajući poslovi za Raka
» Odgovarajući poslovi za Lava
Zid :: Zabava :: Astrologija :: Devica (Virgo)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu