Glumački antitalenti
5 posters
Glumački antitalenti
Svako bi danas da glumi. Mnogi uspevaju u tome da ih nazivaju glumcima (ko zna na koje sve načine), ali su od toga daleko.
Koji glumci po vašem mišljenju nisu za glumu?
U kojim sve filmovima su potvrdili vaše mišljenje?
Koji glumci po vašem mišljenju nisu za glumu?
U kojim sve filmovima su potvrdili vaše mišljenje?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Glumački antitalenti
To je naravno samo moje misljenje, ali ja nikada nisam previse voljela Slavka Stimca. Bio mi je simpatican kao djecak u filmu o psu Hundu (ne sjecam se vise imena filma), ali je nekako ostao kao djecak i nije imao raznolike izraze lica i uopste izrazajnost lica i glasa koje bi covjek ocekivao od glumca u svojim kasnijim godinama.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
KAd je troja već počela sa domaćim glumcima, da pomenem i Ivanu Mihić. U svakoj ulozi koju je odigrala se jasno vidi antitalenat i glumatanje tako da nema potrebe nabrajati uloge
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Godina : 36
Datum upisa : 22.03.2011
"Vuk samotnjak".Troja ::djecak u filmu o psu Hundu (ne sjecam se vise imena filma)
Dodao bih Lidiju Vukićević. I Milicu Milšu.
I strašno mi je antipatična Eva Ras. Sve uloge su joj neki retardirani likovi...
Poslednji izmenio Still_dreaming dana Pet Jul 13, 2012 12:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Spojeni postovi.)
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Slazem se za Lidiju Vukicevic, antitalenat za glumu. A posebno mi ide na zivce Ivana Mihic i njena majka Vera Cukic. Ne znam, mozda bi im trebalo dati da igraju neke mutave likove, da samo ih gledamo, a one cute, pa bi mi bile simpaticnije. Ovako majka samo drami, histerise, a kcerku pokusavaju predstaviti kao pametnu plavusu sto zaista ne ide.
Ljubisa Samardzic mi je isto jedan od antipaticnijih glumaca, za moje vidjenje preglumljava.
Za Evu Ras ne bih rekla da je antitalenat, ali nekako uvijek dobije antipaticne likove i ima tu boju glasa koja meni para usi.
Od stranih ne podnosim Jim Carrya...
Ovi su mi trenutno pali napamet, ali sjeticu ih se jos...
Ljubisa Samardzic mi je isto jedan od antipaticnijih glumaca, za moje vidjenje preglumljava.
Za Evu Ras ne bih rekla da je antitalenat, ali nekako uvijek dobije antipaticne likove i ima tu boju glasa koja meni para usi.
Od stranih ne podnosim Jim Carrya...
Ovi su mi trenutno pali napamet, ali sjeticu ih se jos...
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu