Pokret u pesku
3 posters
Zid :: Umetnost :: Vizuelna umetnost
Strana 1 od 1
Pokret u pesku
Danas sam naišao na jedan neobičan oblik umetnosti koji se može ovekovečiti samo snimkom ili uhvatiti fotografijom. Vešti pokreti ruke čine da pesak ne bude samo pesak - prave od njega igračku, materijal. Nepostojani pesak bar na trenutak dobija oblik. Pesak progovara, pleše!
Postavljajte ovde snimke ili fotografije koje su uspele da obuzdaju pokrete nemirnog peska.
Ovaj me je oduševio zbog originalnog načina na koji se traži pomoć za bolesno dete.
Dopada li vam se ovaj vid umetnosti?
Postavljajte ovde snimke ili fotografije koje su uspele da obuzdaju pokrete nemirnog peska.
Ovaj me je oduševio zbog originalnog načina na koji se traži pomoć za bolesno dete.
Dopada li vam se ovaj vid umetnosti?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Pokret u pesku
Still, kao da mi čitaš misli I ja sam nedavno otkrila ove snimke i smišljala kako da otvorim temu... Doslovno sam se rasplakala dok sam gledala prvi video. Jako mi se sviđa taj vid umjetnosti i zaista uživam gledajući nešto tako prekrasno. To je ono što volim kod umjetnosti - kada ostavi duboki trag u čovjeku i kada probudi emocije.
Evo još jedan video koji mi se svidio; Vivaldi je četiri godišnja doba dočarao zvukom, a Ferenc Cakó animacijom u pijesku...
Evo još jedan video koji mi se svidio; Vivaldi je četiri godišnja doba dočarao zvukom, a Ferenc Cakó animacijom u pijesku...
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Pokret u pesku
Obaratite pažnju na umetnika
enigma_- Veteran