Da li je moguće voleti dve osobe u isto vreme?
4 posters
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Da li je moguće voleti dve osobe u isto vreme?
Od nekih ljudi sam čuo da vole dve osobe u isto vreme. Ne znam koliko je to moguće.
Mislite li vi da je moguće?
Ako jeste, da li je moguće da su obe ljubavi jake i prave?
Mislite li vi da je moguće?
Ako jeste, da li je moguće da su obe ljubavi jake i prave?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Da li je moguće voleti dve osobe u isto vreme?
Mislim da je moguce voljeti dvije osobe u isto vrijeme.Naravno ne jednako snazno i na isti nacin.To moze i proizici iz neuzvracene na onaj nacin koji mi zelimo ljubavi,koja jos uvijek postoji,ali se tu nadje druga osoba koja vam po svemu odgovara,s' kojom volite da provodite vrijeme,a u isto vrijeme ste obasipani ljubavlju pa i vi pocinjete prvo iz revolta ka onoj prvoj ljubavi,a nakon toga iz zahvalnosti i zbog toga sto vam je lijepo da gajite osjecanje ka toj osobi,dok jos uvijek zadrhtite kad cujete ime one prve.
Mada mislim da je to vise u trnucima zbunjenosti i razocaranja,ali bar u njima,mislim da mozes voljeti obije osobe,iako na kraju te borbe sa samim sobom ona veca i prava ljubav izadje kao pobjednik.
Mada mislim da je to vise u trnucima zbunjenosti i razocaranja,ali bar u njima,mislim da mozes voljeti obije osobe,iako na kraju te borbe sa samim sobom ona veca i prava ljubav izadje kao pobjednik.
Virginija_Woolf- Član za primer
- Broj poruka : 1030
Godina : 31
Datum upisa : 26.07.2011
Moguce je osjecati neku vrstu emotivne vezanosti za dvije osobe u isto vrijeme, nisam sigurna da li bih tvrdila da obje mogu biti ljubav. Citala sam o slucajevima kada necija veza dodje u krizu i jedan od partnera sretne nekog drugog ko ga privuce u tom trenutku. Te su se osobe osjecale rastrzane izmedju svega onoga sto u njihovim zivotima postoji vec neko vrijeme, i osjecanja koje su gajile ka postojecem partneru, i nade koju je u njima budila nova osoba u njihovom zivotu. Kao sto Virdzinija rece, u takvim slucajevima uvijek pobijedi prava ljubav, ono osjecanje koje je istinskije i dublje, veza za koju se stvarno vrijedi boriti.
Ako je prva veza zaista bila slaba ona ce propasti i otvoriti put nekoj novoj ljubavi, a ako nije onda ce ona nadjacati sva iskusenja i izaci iz te situacije kao pobjednik.
Ako je prva veza zaista bila slaba ona ce propasti i otvoriti put nekoj novoj ljubavi, a ako nije onda ce ona nadjacati sva iskusenja i izaci iz te situacije kao pobjednik.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Kako, jedan se voli više jedan manje?!
Ne kapiram.
Ovu temu razumem, da žene voli dva muškarca u isto vreme?!
Mislim da ne može.
Verovatno se emotivno zagube ti koji "vole" dve osobe u isto vreme i to nije iskrena ljubav,to nije uopšte ljubav!
Možda je mije mišljenje ovakvo zato što sam starija, no sećam se i kad sam bila mlada, nije mi se tako nešto dešavalo.
Jedno je sećanje na neku bivšu ljubav, a drugo je voleti dve osobe u isto vreme, bar po mom nekom skromnom mišljenju.
Ne kapiram.
Ovu temu razumem, da žene voli dva muškarca u isto vreme?!
Mislim da ne može.
Verovatno se emotivno zagube ti koji "vole" dve osobe u isto vreme i to nije iskrena ljubav,to nije uopšte ljubav!
Možda je mije mišljenje ovakvo zato što sam starija, no sećam se i kad sam bila mlada, nije mi se tako nešto dešavalo.
Jedno je sećanje na neku bivšu ljubav, a drugo je voleti dve osobe u isto vreme, bar po mom nekom skromnom mišljenju.
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu