Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?
+2
Troja
Still_dreaming
6 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?
Neki ljudi nas prosto toliko dobro poznaju da umeju da osete šta će nam u kom trenutku prijati. A nekad jednostavno ‚‚rizikuju'' i probaju da nam izvuku osmeh nečim neočekivanim. Kad malo bolje razmislim, to uopšte ne mora biti nečiji postupak, nekad se osećamo divno iz nekog svog razloga.
Šta u vašem slučaju nikad nije promašaj?
Šta to uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Šta uvek uspe da probudi osećaj prijatnosti u vama?
U mom slucaju smisao za humor je uvijek dobrodosao i bilo koja sala i dobronamjerna opaska ce mi izmamiti osmjeh. Ljubaznost i dobronamjerno caskanje takodje me uvijek oraspoloze. Takodje volim komplimente, narocito kada znam da su iskreni i od srca. Uvijek se trudim da se i ja tako postavljam prema drugima i tako stvorim ugodnu atmosferu gdje god da se nalazim.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Sasvim sigurno su to prijatni zraci sunca koji se razlivaju svuda po tebi i oko tebe, onako bez razloga, greju i izvlace osmeh na lice.
Muzika. To je način na koji svako ko me bolje zna može da me oraspoloži za samo par sekundi, baš onoliko koliko je dovoljno da cujem početak.
Osmeh. Bezrazložan, ili s razlogom. Osmeh kod nasumičnih ljudi na ulici može da probudi osećaj prijatnosti kod mene. Lepo je videti ga.
Postoji tu još sitnica koje mogu da me navedu da se osećam prijatno u datom trenutku, ali eto, ove su mi prve pale na pamet.
Muzika. To je način na koji svako ko me bolje zna može da me oraspoloži za samo par sekundi, baš onoliko koliko je dovoljno da cujem početak.
Osmeh. Bezrazložan, ili s razlogom. Osmeh kod nasumičnih ljudi na ulici može da probudi osećaj prijatnosti kod mene. Lepo je videti ga.
Postoji tu još sitnica koje mogu da me navedu da se osećam prijatno u datom trenutku, ali eto, ove su mi prve pale na pamet.
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Osjećaj/fizička reakcija koje ne umijem da definišem i nemam pojma ni šta ni kako ni zašto a predstavlja nekav epicentar od kog sve krene i u kome se sve završi ...
.. ima čudnovatu lokaciju negdje u gornjem lijevom kvadrantu abdomena ..
.. i totalno je ahh avaj .. .. . .. .. .
.. ima čudnovatu lokaciju negdje u gornjem lijevom kvadrantu abdomena ..
.. i totalno je ahh avaj .. .. . .. .. .
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Masaža, kafa, lepo raspoloženje ljudi u mojoj okolini, Sunce. Volim neočekivane sitnice koje će me obradovati. Nisam ja baš tako težak za održavanje.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Moj suprug, a cesto i porodica.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu