Mlađa ili starija osoba?
+5
Bult
male
Troja
ces@ric@
Still_dreaming
9 posters
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Mlađa ili starija osoba?
Ukusi su različiti (srećom). Neke ljude privlače osobe starije od njih, a neke mlađe. Razlozi za to su različiti, a nekad čak ne mora ni postojati razlog - dovoljna je samo neobjašnjiva privlačnost.
Privlači li vas više neko ko je stariji od vas ili neko ko je mlađi od vas?
Umete li da objasnite zbog čega?
Šta je to što vas vuče na jednu stranu?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Mlađa ili starija osoba?
Stariji, oduvijek Ne mogu se ni zamisliti sa nekim imalo mladjim od sebe.
Volim da sam mladja pored njega, osjecam se bolje, a i volim da je zreliji, da je prosao nesto, a ne da mu budem prva cura, cisto da bi iskusio kako to izgleda...
Volim da sam mladja pored njega, osjecam se bolje, a i volim da je zreliji, da je prosao nesto, a ne da mu budem prva cura, cisto da bi iskusio kako to izgleda...
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
I mene su uvijek privlacili muskarci stariji od mene. Vrsnjake i one mladje od sebe obicno nisam posmatrala kao moguce partnere, vjerovatno zato sto su u godinama kada sam birala partnera oni jos uvijek bili malo dalje od zelje za stalnim vezivanjem za partnera nego oni koji su bili stariji, a ja nisam nikada trazila prolaznu vezu. Ne znam da li bih se odlucila da se vezem za nekog mladjeg i ako bih morala ponovo traziti partnera, mada ta razlika u godinama vise nije tako vazna kao nekada, iz jednostavnog razloga sto mi je grozna pomisao da bih mogla ostariti prije partnera. Cak i zene koje na raspolaganju imaju sve pare ovog svijeta kao Elizabeth Taylor ili Demi Moore su na kraju izgubile tu bitku, pa ne vidim zasto bih se ja ikada upustala u nju.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Kada sam imao 15 godine, privlačile su me žene od 25 do 35 godina. Kada sam imao 25, opet su me privlačile žene od 25 do 35 godina. I kada sam imao 35, i dalje su me privlačile žene od 25 do 35 godina. I sada u ovim godinama me privlače žene tih istih godina. Moj se ukus ne menja...
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Lijepo je vidjeti da ti je ukus konstantan. Mene licno privlace zene mladje tri godine od mene.
Bult- Odvažni član
- Broj poruka : 546
Datum upisa : 03.06.2010
Stariji,jer me privlaci samopouzdanje i koliko-toliko izgradjen stav kod muskarca,a tesko da cu to naci kod mojih vrsnjaka ili pak mladjih od mene.
Ne volim da budem superiorna u odnosu na partnera nikako i onoga trena kad on postaje inferioran pored mene,gubim interesovanje.Tesko bi neko mladji uspio da se postavi iznad mene,a i to nije ni malo lako.
Nemam neko veliko iskustvo,ali odprilike oko 3 do 4 god stariji od mene bi odgovaralo.
Ne volim da budem superiorna u odnosu na partnera nikako i onoga trena kad on postaje inferioran pored mene,gubim interesovanje.Tesko bi neko mladji uspio da se postavi iznad mene,a i to nije ni malo lako.
Nemam neko veliko iskustvo,ali odprilike oko 3 do 4 god stariji od mene bi odgovaralo.
Virginija_Woolf- Član za primer
- Broj poruka : 1030
Godina : 31
Datum upisa : 26.07.2011
Oduvek su me privlacili stariji muskarci a celog zivota sam imala "posla"sa vrsnjacima
Nikako da se dozovem pameti!
Nikako da se dozovem pameti!
mila- Novajlija
- Broj poruka : 11
Godina : 63
Datum upisa : 17.11.2011
Nema pravila... I jedni i drugi, mada se dosta starijih (tipa 10 tak god) pomalo plasim...
pahuljica- Zaslužni član
- Broj poruka : 1675
Godina : 33
Datum upisa : 17.06.2011
Mladje devojke pojma nemaju sta hoce. Cak ni starije cesto pojma nemaju sta hoce. Vrlo cesto stariji muskarci pojma nemaju sta hoce. Sve to zavisi od osobe do osobe, retki su oni koji znaju sta hoce i zasto to hoce a nije obavezno da to dolazi s godinama. Tako da.... Uvek sam voleo devojke starije od sebe jer su me jedino one cenile i videle u meni nesto. Moje vrsnjakinje su uvek gledale starije a mladje od mene su gledale uglavnom svoje vrsnjake. Cudna neka generacija. Ja sam kao u onom vicu:
"Cika Pero kako je bilo u vase vreme?
E, u moje vreme su stariji uvek bili pametniji.
A danas?
Danas su deca pametnija.
Joj, cika Pero, to znaci da vi niste nikada bili pametni."
Moje vrsnjakinje su gledale starije, mladje devojke su gledale svoje vrsnjake a ja sam uvek bio sam.
"Cika Pero kako je bilo u vase vreme?
E, u moje vreme su stariji uvek bili pametniji.
A danas?
Danas su deca pametnija.
Joj, cika Pero, to znaci da vi niste nikada bili pametni."
Moje vrsnjakinje su gledale starije, mladje devojke su gledale svoje vrsnjake a ja sam uvek bio sam.
kluptzwick- Novajlija
- Broj poruka : 9
Datum upisa : 10.11.2012
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu