Na koga ličite?
+3
ces@ric@
Troja
Still_dreaming
7 posters
Zid :: Društvo :: Svakodnevni razgovori
Strana 1 od 1
Na koga ličite?
Sigurno su vam bezbroj puta rođaci sa mamine strane rekli da ličite na nju, a rođaci sa tatine strane - da ličite na njega. I ne samo rođaci, nego i bilo ko ko poznaje vaše roditelje. Ipak, najbolje znamo mi sami na koga ličimo. Ne samo fizički, nego i po karakternim osobinama.
Na koga vi ličite?
U čemu su sličnosti?
Ili je u pitanju više osoba čije ste crte nasledili?
I opet, u čemu su sličnosti sa svima njima?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Na koga ličite?
Ja po izgledu imam osobina i majke i oca. Kosa mi je nalik na majcinu, a oci, usta i nos nalik na oca. Zubi su mi najvjerovatnije slicni zubima mojih ujaka. Tijelo mi je slicno majcinom. Sto se karaktera tice, mislim da sam mnogo slicnija ocu nego majci. Ja i otac smo i po horoskopu slicniji - oboje vodeni znaci, dok je majka pravi vatreni ovan.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Mama plava, tata crn - ja smedja
Mama plave oci, tata crne - ja zelene
Cija sam?
Salim se, na tatu sam visoka, s njegove strane je i mrsavost. Imam mamin osmjeh, karakteri su pomijesani. Sumnjicavost je na dedu, perfekcionizam isto na njega i da se ne zalim kad sam bolesna.
Na baku, ali i na roditelje mi je svadljivost
Mama plave oci, tata crne - ja zelene
Cija sam?
Salim se, na tatu sam visoka, s njegove strane je i mrsavost. Imam mamin osmjeh, karakteri su pomijesani. Sumnjicavost je na dedu, perfekcionizam isto na njega i da se ne zalim kad sam bolesna.
Na baku, ali i na roditelje mi je svadljivost
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ja mislim da sam bas mjesavina i mame i tate .
Mada kazu da i karakterno i fizicki vise licim na tatu i njegovu porodicu.
Na njih sam spora, ali precizna, smirena u nekim bitnim situacijama.
A na mamu sam pricalica .
Mada kazu da i karakterno i fizicki vise licim na tatu i njegovu porodicu.
Na njih sam spora, ali precizna, smirena u nekim bitnim situacijama.
A na mamu sam pricalica .
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
Pokupila sam sa svih strana po nešto Niska sam kao moja tetka, mislim da sam i građena kao ona. Samo baka i ja imamo zelene oči u čitavoj obitelji. Kosu imam na tatu - svijetlu, jedino što je njegova kovrčava, a kod mene se to primjećuje samo kada je vlaga ili kiša. Rekla bih da sam karakterno najsličnija mami - često sam zabrinuta za svoje bližnje, živciram se oko sitnica, kad sam ljuta nesvjesno podižem glas, nakon svađe kratko se durim i kao ne pričam s osobom koja me izbacila iz takta...
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Ja sam od majke nasledio oči, kosu i osetljivu kožu (bolje da sam je nasledio od oca ) Od oca sam nalsedio građu, neke crte lica i skoro ceo karakter. Takoreći kopija što se tiče karaktera
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Datum upisa : 22.03.2011
Izbegavala sam ovu temu maksimalno, da bih sinoc napisala da ne znam.
Ne osecam se hendikepirano zbog toga, ali se secam dana kad mi je drugo ime bilo "kopile".
No, to nije tema.
Koliko se ja nje secam, mislim da nemam lik njen, jer sam je malo puta videla.Bolesna je bila, tako da cak i taj fizicki izgled mislim da nemam njen.
Njeno lice je bilo nekako izobliceno, nikada nije bila nasmejana i uvek me je sklanjala od sebe, da je ne gledam takvu.
Oca nikada nisam videla, tako da tek tu nemam pojma.
Karakterne crte mislim da sam mnogo poprimila od ljudi koji su me odgajili.
Najbitnije je da su mi usadili to da sam borac i da gledam samo napred.
Moram da priznam da me ponekad plasi genetika, jer je ne znam, no hvala Gospodu Bogu,za sada je sve ok, kako sa mnom, tako i sa mojom porodicom.
Ne osecam se hendikepirano zbog toga, ali se secam dana kad mi je drugo ime bilo "kopile".
No, to nije tema.
Kazu "ovi" koji znaju moju pokojnu majku, da fizicki licim na Nju.Na koga vi ličite?
Koliko se ja nje secam, mislim da nemam lik njen, jer sam je malo puta videla.Bolesna je bila, tako da cak i taj fizicki izgled mislim da nemam njen.
Njeno lice je bilo nekako izobliceno, nikada nije bila nasmejana i uvek me je sklanjala od sebe, da je ne gledam takvu.
Oca nikada nisam videla, tako da tek tu nemam pojma.
Karakterne crte mislim da sam mnogo poprimila od ljudi koji su me odgajili.
Najbitnije je da su mi usadili to da sam borac i da gledam samo napred.
Moram da priznam da me ponekad plasi genetika, jer je ne znam, no hvala Gospodu Bogu,za sada je sve ok, kako sa mnom, tako i sa mojom porodicom.
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Zid :: Društvo :: Svakodnevni razgovori
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu