Vredniji su uvek bolji u krevetu
+5
male
Maja
Troja
nexstosic
Catwoman
9 posters
Strana 1 od 1
Vredniji su uvek bolji u krevetu
Muškarci koji pomažu u kući imaju bogatiji seksualni život od mačo tipova, utvrdili su američki naučnici. Istraživanja pokazuju da su muškarci koji se ne libe kućnih poslova privlačniji od onih koji kod kuće ništa ne rade. Vredni muškarci imaju mnogo bolji seksualni život i zdraviji su, ali i uživaju u čistom okruženju, što ima pomaže da se dobro osećaju.
Da vas čujem sad. Ko sme da kaže da ništa ne radi...
Da vas čujem sad. Ko sme da kaže da ništa ne radi...
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Re: Vredniji su uvek bolji u krevetu
ja svasta radim. Pustam ves masinu, perem sudove, usisavam, brisem prasinu (jedino sto ne radim je da ne cistim parket, zato sto mi se cini da kad usisam sve izgleda cisto), ali to ne mora da znaci imati bolji sexualni zivot, jer ga i nemam i nista mi ne fali. A da sam zdrav, zdrav sam, i drago mi je zbog toga. I kakav sam ja, tako zelim i ljudima do kojih mi je stalo, zato uvek posavetujem neku/og kad je zdravlje i ishrana u pitanju.
A posle kad zamirise stan, jedino sto pozelim je da mi udje drugarica da isprljamo opet sve. :-DDDDDD
A posle kad zamirise stan, jedino sto pozelim je da mi udje drugarica da isprljamo opet sve. :-DDDDDD
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Moram da kazem da me ova tema zasmija dobro!
Nemam pojma kakav je odnos izmedju spremnosti da se pomogne i kvaliteta seksa, ali sam sigurna da sam ja zadovoljna sto dobijam pomoc u kuci! Uzgred budi receno, prilicno sam ubjedjena da iskustvo takodje igra vaznu ulogu. Jednom sam procitala i da neka istrazivanja pokazuju da partnerke bogatasa vise uzivaju u seksu od ostalih zena. Da li zato sto mogu da se opuste jer se ne boje sta ce biti ako zatrudne, ili nesto drugo, ne znam. Takodje ne znam da li je to tacno. Ako neko drugi zna nek' javi.
Nemam pojma kakav je odnos izmedju spremnosti da se pomogne i kvaliteta seksa, ali sam sigurna da sam ja zadovoljna sto dobijam pomoc u kuci! Uzgred budi receno, prilicno sam ubjedjena da iskustvo takodje igra vaznu ulogu. Jednom sam procitala i da neka istrazivanja pokazuju da partnerke bogatasa vise uzivaju u seksu od ostalih zena. Da li zato sto mogu da se opuste jer se ne boje sta ce biti ako zatrudne, ili nesto drugo, ne znam. Takodje ne znam da li je to tacno. Ako neko drugi zna nek' javi.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Jednom sam procitala i da neka istrazivanja pokazuju da partnerke bogatasa vise uzivaju u seksu od ostalih zena. Da li zato sto mogu da se opuste jer se ne boje sta ce biti ako zatrudne, ili nesto drugo, ne znam. Takodje ne znam da li je to tacno. Ako neko drugi zna nek' javi.
Istraživanje! Ahahahaha, pa zar je potrebno! Mislim, koliko treba mozgati da bi se zaključilo zašto devojke bogataša "uživaju" u seksu, po mogućstvu nezaštićenom.
Maja- Legendarni član
- Broj poruka : 6121
Datum upisa : 19.02.2010
Ja volim da kuvam. Ostale kućne poslove uglavnom ne radim. Nećem.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Neki neće ni to da rade.
Maja- Legendarni član
Jao, Majo, stavila si video snimak mene dok kuvam!
male- Legendarni član
Nesto ne verujem da ima ikave veze rad u kuci sa krevetom...mozda zato sto neki ne rade nista u kuci..jer misle da je to posao zene
I, necu da odgovorim u prvom licu, jer ovo je za muskarce tema, samo se ne slazem da ikave veze imaju kucni poslovi sa sexom.
I, necu da odgovorim u prvom licu, jer ovo je za muskarce tema, samo se ne slazem da ikave veze imaju kucni poslovi sa sexom.
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Ali, Enigma?! (zapanjeno-uvređeni smajli) Pa u sexu se samo opustite i pustite nas da sve radimo! Dokle to više?! Nismo mi rudari!
male- Legendarni član
male :: Pa u sexu se samo opustite i pustite nas da sve radimo!
E pa, kako koja. Tako sam čula..
Nemoj da generalizuješ, volite i vi da se izvrnete, a žena da sve odradi...
I ajd sad da se vratimo na temu, ako je ikako mogutje.
Maja- Legendarni član
Iskreno... onako baš od srca mogu da kažem da ja obavljam kućne poslove (sve osim kuvanja, nEsam vešt baš u tome) a da li to ima veze sa seksualnim umećem - ne znam :O hihihi
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Datum upisa : 22.03.2011
Ja radim sve po kući i sve znam. Kuvam, usisavam (svoju sobu), perem, čistim, čak i peglam, popravljam... (zvučim kao oglas ). Čovek u životu mora da se snalazi kako zna i ume, a ovo vezano za krevet.... Probaš pa vidiš. (šalim se naravno )
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Hahahhahahaha čudnog li čuda. Sumnjam da rad po kući pa i rad uopšte utiče na nečije seksualno umeće. Ali meni su moji momci bili dosta seksi za sudoperom, usisivače, pajalicom, u kuhinji. Jednom me je dečko dočekao u stanu samo s keceljom (mojom) Ahahhahahahah
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu