Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sastanak na slepo

4 posters

Ići dole

Sastanak na slepo Empty Sastanak na slepo

Počalji od Still_dreaming Sre Feb 22, 2012 12:15 am

Možda vam se nekad desilo da idete na sastanak koji vam je neko drugi ugovorio ili da se vidite sa osobom koju ste upoznali na internetu, ali niste videli kako izgleda.

Kako ste se ponašali?
Da li je trema bila veća nego kad idete da se vidite sa nekim za koga znate kako izgleda?
Kako je prošao sastanak?

Za one koji nisu išli na takav sastanak:
Da li biste otišli na sastanak na slepo?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Sastanak na slepo Empty Re: Sastanak na slepo

Počalji od Troja Sre Feb 22, 2012 12:46 am

Ja sam na sastanak na slijepo isla sa suprugom kada je on susretao djevojke sa kojima se dopisuje preko jednog drugog foruma. Posto smo nas dvoje isli kao par, ne znam da li je to bas ono sto si ti imao na umu kada si postavio ovu temu (nije bilo ocekivanja ljubavnog raspleta). U svakom slucaju, bilo je straha da li cemo se uspjeti prepoznati, kako cemo se jedni drugima dopasti, da li cemo se uklopiti u razgovoru i slicno. Rekla bih da su sva moja dosadasnja iskustva sa tom vrstom upoznavanja ljudi bila pozitivna, osim jednog kada smo susretali drugi par cije je poimanje vremena bilo znatno relaksiranije od naseg, pa je to ostavilo dosta negativan utisak na nas.

Inace - da li bih isla na pravi sastanak na slijepo - mozda kada bih ostala sama ako ne bih mogla da podnesem samocu, niti sretnem nekoga ko bi mi se dopao. Cak i za takav sastanak bih pokusala da saznam sto vise mogu o toj osobi prije nego sto se sretnemo. Tesko mogu da zamislim da bih se odmah zainteresovala za tu osobu, ali mozda bi vrijedilo pokusati, pa ako dodje do neke vrste medjusobne simpatije na tome bi se kasnije moglo pokusati vremenom izgraditi neka vrsta blizeg odnosa.

Inace, ja vjerujem da je najbolji moguci odnos onaj koji se gradi na postepenom zblizavanju dvije osobe koje provode dosta vremena zajedno.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Miloš_88 Sre Feb 22, 2012 12:51 am

Ja sam imao slučajeva upoznavanja na slepo. To je zapravo bilo online upoznavanje, pa onad viđanje uživo i nemam loših iskustava s time. Jedan moj sastanak na slpo se završio vezom koja još uvek traje :)
Tremu nemam u takvim slučajevima uopšte. Samo sam nestrpljiv da vidim kako izgleda uživo ta osoba sa kojom sam se dopisivao :)
Sastanak je proteao potpuno spontano, u dugom razgovoru :dancing:
Miloš_88
Miloš_88
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3461
Muški Škorpija Godina : 36
Datum upisa : 22.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Sre Feb 22, 2012 9:14 am

Nije mi niko ugovarao sastanke, već sam se sa par ljudi sa neta videla.Ne mislim da je to neko viđanje na slepo, jer ja sam bukvalno sve znala o tim mojim dragim ljudima.Njihov fizički izgled mi je bio na poslednjem mestu. Upravo zbog toga znam jako malo ljudi sa neta, jer većini je najbitnije bilo kako to ja izgledam i da l ispunjavam to neko "merilo" za viđanje.
To su oni ljudi koji su očekivali od mene mnogo više nego što ja mogu dati.Upravo i zbog toga često pišem da sam matora (a jesam, jer sećam se ja kako sam mislila i dvadeset godina za žene mojih godina)i kolika su mi deca.
svesno dajem svima do znanja da nisam za nikave veze ili ne znam šta, jer zaista nisam zato ovde.
Bez obzira na sve što sam napisala ovoj temi, pre viđanja sam uvek imala neku pozitivnu tremu, mnogo jaču nego kad sam upoznavala nekoga van neta.
Ta moja trema je često nadvladala moj um i mislim da se nisam ponašala onako kako sam zamislila.
Uvek sam htela da ostavim utisak starije i ozbiljne žene (što i jesam :D ),moram priznati da nisam uspevala, jer ta trema i moj blesav duh, ceo moj plan upropasti :( Mnogo se zbunim, mnogo pričam i naravno smejem se i kad ne treba :D
Posle svakog viđanja analizirala sam sebe i uvek našla silne mane kod sebe :(
Inače svako upoznavanje je najpre dogovoreno na netu, onda je tu mobilni telefon i naravno kafić neki.
Nažalost moju, uvek mi je malo vremena na raspolaganju...bar na tom prvom viđanju, ne organizujem se, pa mi posle žao :(
Sve bi verovatno bilo drugačije da se moji ne bune i ne smatraju da nije primereno da upoznajem ljude sa neta.
Nažalost tu sam ja sama doprinela, jer sam im u pubertetu sve najgore pričala o upoznavanju preko neta.Htela sam da ih sačuvam od raznoranih "ajkula". Tu imam uspeha, ali nema potrebe da sad oni mene čuvaju hysteric.gif

enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Broj poruka : 4779
Lav Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole