PC igrice
+3
ThePoet
ces@ric@
Ika
7 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
PC igrice
Igrate li neku igricu na vašem računaru?
Koje su vam najbolje?
Ovde možete postaviti opis vaših omiljenih igrica kao i linkove za download.
Koje su vam najbolje?
Ovde možete postaviti opis vaših omiljenih igrica kao i linkove za download.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Re: PC igrice
Na racunaru imam Sims 3, Counter Strike i Team Fortress 2. Nijednu nisam jos igrala ove godine, ali valjda bude vremena.
Sims mi je i dalje omiljena igra koju sam ikad igrala. CS je tu blizu, ali je fakat zastario i danas ga mogu igrati samo sa maloljetnicima.
TF2 mi je momak pokazao prosle godine. Instalirala sam, ali rijetko igram, kad se uhvatimo oboje online, pa da ja ubijam, a on da me lijeci
Pored ove tri imam i Family Feud na racunaru, koju odigram povremeno, kad nemam neta (na putu recimo)
Sims mi je i dalje omiljena igra koju sam ikad igrala. CS je tu blizu, ali je fakat zastario i danas ga mogu igrati samo sa maloljetnicima.
TF2 mi je momak pokazao prosle godine. Instalirala sam, ali rijetko igram, kad se uhvatimo oboje online, pa da ja ubijam, a on da me lijeci
Pored ove tri imam i Family Feud na racunaru, koju odigram povremeno, kad nemam neta (na putu recimo)
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
U poslednje vreme igram takozvane Hidden Object Games. Svaka igra se svodi na traženje skrvenih objekata i rešavanje zagonetki i možda deluje dosadno, ali su meni one sasvim dovoljna zanimacija kad ništa drugo nemam da radim.
Ovaj sajt je izdvojio najbolje HOG iz 2011. godine. Većinu sam skinuo s torrenta i odigrao i svaka je dobra na svoj način. Preporučujem.
Best Hidden Object Games of 2011
Ovaj sajt je izdvojio najbolje HOG iz 2011. godine. Većinu sam skinuo s torrenta i odigrao i svaka je dobra na svoj način. Preporučujem.
Best Hidden Object Games of 2011
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Vise ne igram, iako cujem da su popularne ove na fb.
Cim vidim da salju one zahteve , mrak mi padne na oci
Secam se da sam pre igrala onu musku igricu, GTA vice city- tako nesto se zvala...
Igrala sam SIMS, a i neku sa ovcama xaxaxa sween, kad treba da se ovce..... bolesna igrica ,al" zarazna..
Cim vidim da salju one zahteve , mrak mi padne na oci
Secam se da sam pre igrala onu musku igricu, GTA vice city- tako nesto se zvala...
Igrala sam SIMS, a i neku sa ovcama xaxaxa sween, kad treba da se ovce..... bolesna igrica ,al" zarazna..
Born to die- Profi
- Broj poruka : 315
Godina : 34
Datum upisa : 19.08.2012
Ja sam počeo da igram par igrica. jedna od nijih je Angry birds, jednostavna igrica ali i baš zanimljiva.
Evo i linka za torent ko ima vremena i želi. Ovo su skoro svi delovi ove igrice.
Angrz Birds - torent link
Evo i linka za torent ko ima vremena i želi. Ovo su skoro svi delovi ove igrice.
Angrz Birds - torent link
Ika- Zavisni član
Sudoku
Ova igrica mi postala baš zanimljiva. Uključuje malo razmišljanja, malo računanja, ali je uz kaficu savršena.
http://www.247sudoku.com -ko želi da proba
Ova igrica mi postala baš zanimljiva. Uključuje malo razmišljanja, malo računanja, ali je uz kaficu savršena.
http://www.247sudoku.com -ko želi da proba
Ika- Zavisni član
Ja obožavam Super Maria. To mi je manija iz detinjstva. I zaista se i dan danas ushićujem kao dete kad ga igram. Ovde ga možete igrati besplatno!
http://www.freemario.org/
I volim Slagalicu kviz, moja mama je zove Kvisko Nju imate na fejsu, zanimljivo je igrati protiv nekog uz to se nešto i nauči. Uživajte.
http://www.freemario.org/
I volim Slagalicu kviz, moja mama je zove Kvisko Nju imate na fejsu, zanimljivo je igrati protiv nekog uz to se nešto i nauči. Uživajte.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Ne znam jesam li jedina ovdje na forumu, ali izgleda da sam operirana od PC igrica. Jedino sam prije nekoliko godina igrala Zumu i kada sam ju završila, obrisala sam igricu i nikada više ništa nisam igrala. Ne igram ništa ni preko Facebooka. Nije da nisam pokušavala, ali ništa me nije uspjelo toliko okupirati, ništa mi nije bilo dovoljno zanimljivo i uvijek umjesto igrice odaberem raditi nešto drugo - pisati na forumu, čitati knjigu, gledati film...
Možda bih mogla s vremena na vrijeme igrati neki kviz znanja pa da usput nešto i naučim, ali tu se uglavnom vrte ista pitanja pa i to dosadi.
Možda bih mogla s vremena na vrijeme igrati neki kviz znanja pa da usput nešto i naučim, ali tu se uglavnom vrte ista pitanja pa i to dosadi.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
ces@ric@ ::Na racunaru imam Sims 3, Counter Strike i Team Fortress 2. Nijednu nisam jos igrala ove godine, ali valjda bude vremena.
Trenutno mi je omiljeni Counter Strike i na to gubim najvise vremena. Team Fortress imam instaliran, ali rijetko igram Sims nemam vise i nisam ga igrala jak dugo.
Pored toga na Facebooku igram Farm Heroes Saga (nije klasicna farma, nema veze s tim) i Classic Words Free (scrabbles). Polly, mislim da bi ti se ova druga mogla svidjeti. Ja je igram na telefonu, treniram malo mozak i svoj engeski. Svidja mi se sto uvijek pise objasnjenje rijeci, pa mozes da naucis i neku novu rijec. Tu i tamo odigram i Slagalicu
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Trenutno ne igram nijednu. Pomislih pre neki dan da počnem Dotu, a onda sam odustao, jer nemam vremena, a znam da bih sve slobodno vreme provodio igrajući to (jer je, čini mi se, moj tip igrice). Uglavnom sam igrao strategije. Moja prva ljubav bila je Warcraft III, koju sam obožavao najviše zbog priče i povezanosti događaja, ali i zbog tog nekog magičnog sveta. Po nekoliko sati devno provodio sam igrajući. Onda je došao Sims, pa Sims 2, pa Sims 3, a ovaj četvrti deo ne smem ni da probam, mada mi se čini da se ne bih ni navukao, jer sam toliko vremena proveo igrajući to. Zatim sam se zaljubio u misterije sa skrivenim objektima - bar 15 takvih igrica sam odigrao do kraja. I poslednje dve na koje sam bio navučen su na Fejsu (Criminal Case - valjda se tako zvaše - i neka sa dinosaurusima, jer sam oduvek bio zaintersovan za njih, ali sam se posle mesec-dva ohladio, pošto mi očekivanja nisu ispunjena).
Dakle, kako sam sklon tome da se zarazim svime što mi se bar malo svidi, izbegavam igrice, jer mi gutaju vreme, a vremena, čini mi se, svakog dana imam sve manje.
Dakle, kako sam sklon tome da se zarazim svime što mi se bar malo svidi, izbegavam igrice, jer mi gutaju vreme, a vremena, čini mi se, svakog dana imam sve manje.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu