Moj tip
4 posters
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Moj tip
Kažu: ‚‚Baš je moj tip, ima plave oči, pune isne, visok i sl.''
Imate li vi ‚‚tip''? Tj. da li se zaljubljujete u osobe koje liče / podsećaju jedne na druge?
Ako da, kako izgleda neko koga biste nazvali ‚‚svojim tipom''?
Ako ne, imaju li osobe u koje ste bili zaljubljeni / koje su vam se sviđale bar nešto zajedničko?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Moj tip
Kod zaljubljivanja ne postoje pravila.
Nemam tačno definisan tip muškarca kakav me privlači.
Jednostavno,srce bira,svaki put drugačije.
Nekad u plavušana,nekad u smedjokosog,nekad u niskog,nekad visokog...
Nemam tačno definisan tip muškarca kakav me privlači.
Jednostavno,srce bira,svaki put drugačije.
Nekad u plavušana,nekad u smedjokosog,nekad u niskog,nekad visokog...
MatriX girl 1997- Novajlija
- Broj poruka : 43
Datum upisa : 07.07.2012
Rekla bih da su sve osobe koje su mi se svidjale bile visoke i dobri govornici. Osim toga većinom su imali smedje oči, mada se meni plave oči naročito svidjaju, što je pomalo čudno i čak smiješno. Kod muškaraca mi takodje imponuje ako su veliki znalci u nekoj oblasti i svestranih interesovanja. Sličan ukus u muzici je takodje veliki plus.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Da, podležem određenom stereotipu.
Uvek me oduševe duhoviti muškarci. Kada nam je smisao za humor identičan, za mene to znači da rezonujemo isto na određene kategorije - film, muziku... jer ne možeš se smejati izvali koja se tiče Ratova zvezda, ako film nisi gledao! Osim toga, duhovitost je odraz inteligencije, elokvencije, a meni sve to prija.
Nažalost, svevsna sam da ovo nije dovoljno, pa sam, uprkos zanosu, uzdržana. Ipak volim i kada mužjak zna da zameni sijalicu i licnu, da poštuje što se ne mešam u njegove poslove (tako što neće ni on u moje) i da ume da sasluša.
Čist naučnofantastični lik, taj moj tip.
Uvek me oduševe duhoviti muškarci. Kada nam je smisao za humor identičan, za mene to znači da rezonujemo isto na određene kategorije - film, muziku... jer ne možeš se smejati izvali koja se tiče Ratova zvezda, ako film nisi gledao! Osim toga, duhovitost je odraz inteligencije, elokvencije, a meni sve to prija.
Nažalost, svevsna sam da ovo nije dovoljno, pa sam, uprkos zanosu, uzdržana. Ipak volim i kada mužjak zna da zameni sijalicu i licnu, da poštuje što se ne mešam u njegove poslove (tako što neće ni on u moje) i da ume da sasluša.
Čist naučnofantastični lik, taj moj tip.
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu