Tetovaže
+3
Nymphadora
Troja
Dora_Mar
7 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Tetovaže
Kakvo je vaše mišljenje što se tetovaža tiče?
Da li imate tetovažu, a ako nemate da li bi ste neku uradili?
Ovdje možemo postavljati i fotke tetovaža na koje smo naišli.
Da li imate tetovažu, a ako nemate da li bi ste neku uradili?
Ovdje možemo postavljati i fotke tetovaža na koje smo naišli.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Re: Tetovaže
Ja sam veliki protivnik tetovaže. Mislim da nam je Bog dao predivnu kožu i da nema ništa ljepše od lijepe, čiste mladalačke kože. Mada sam se ponekad i sama divila umijeću nekih tetovaža koje su prava mala umjetnička djela, mislim da toj vrsti umjetnosti nije mjesto na ljudskim tijelima, nego na slikarskom platnu. Da i ne spominjem da većina tetovaža nije tako vješto uradjena! Jedan od problema vezanih za tetovaže je i da ljudsko tijelo stari, te tako tetovaže gube oblik i ljepotu na ostarjeloj, naboranoj koži. Jedna od prvih asocijacija koje ja imam kada vidim da je neko istetoviran je kriminal i zatvor. Takodje smatram da to čine uglavnom neuravnoteženi ljudi, koji nisu zadovoljni svojim životom.
Ja nemam tetovažu i ne mislim je ikada uraditi.
Ja nemam tetovažu i ne mislim je ikada uraditi.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Mislim da su prelijepe.Naravno, ako je motiv dobar i ako je lijepo uradjena. Malo umjetnicko djelo na kozi, zauvijek, zasto da ne?
Troja, tijelo stari svakako, ali kad koza ostara sa tetovazom i izgleda lose to ne znaci da bi bez tetovaze izgledala imalo bolje. Osim toga, tesko da ce mene, tebe ili bilo koga neko smatrati privlacnim sa osamdeset godina imali tetovazu ili ne
Nemam tetovazu, ali sigurno cu je uraditi.I to ubrzo, nadam se
Troja, tijelo stari svakako, ali kad koza ostara sa tetovazom i izgleda lose to ne znaci da bi bez tetovaze izgledala imalo bolje. Osim toga, tesko da ce mene, tebe ili bilo koga neko smatrati privlacnim sa osamdeset godina imali tetovazu ili ne
Nemam tetovazu, ali sigurno cu je uraditi.I to ubrzo, nadam se
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Datum upisa : 09.03.2010
Oduvek želim da uradim tetovažu na ruci, nešto što će biti simbolično, nekakav natpis, kraći citat ili nešto što će me opisati, ohrabriti, što će imati dublju simboliku za mene. Ipak, još uvek nisam našao nešto za šta bih mogao da kažem da savršeno odgovara onome što sam zamislio. Ako nađem nešto takvo, uradiću tetovažu istog trenutka.
Nemam ništa protiv tetovaža koje su urađene s ukusom i koje stvarno imaju simboliku za onoga ko se za tetovažu odlučio. Neukusne tetovaže poput krstače koja ide preko celih leđa, ili nekih krila ne znam kakvog anđela nisu mi ni inspirativne, ni lepe.
Nemam ništa protiv tetovaža koje su urađene s ukusom i koje stvarno imaju simboliku za onoga ko se za tetovažu odlučio. Neukusne tetovaže poput krstače koja ide preko celih leđa, ili nekih krila ne znam kakvog anđela nisu mi ni inspirativne, ni lepe.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Ne volim tetovaze.
Smatram da one samo uruznjavaju telo,da je to mladalacki hir i da se posle kaje zbog toga.
Misim,sta je zanimljivo u tome da ti na,lupma,desnoj ruci bude tetovaza leptira ceo zivot?
Smatram da one samo uruznjavaju telo,da je to mladalacki hir i da se posle kaje zbog toga.
Misim,sta je zanimljivo u tome da ti na,lupma,desnoj ruci bude tetovaza leptira ceo zivot?
MatriX girl 1997- Novajlija
- Broj poruka : 43
Datum upisa : 07.07.2012
Volim tetovaže. Ne mislim da ima potrebe da naglašavam da ona mora biti s ukusom i lijepo urađena.
Mislim da treba da ima neko značenje.
Uvjek mi se sviđalo kada sam vidjela istetoviranu cijelu ruku (rukav), a sad da li imam hrabrosti za tako nešto, još uvjek nemam.
Uradila bih tetovažu, na leđima, na desnom ramenu i tačno znam šta bih istetovirala. Još uvjek čekam.
P.S: Moram samo da kažem da sam baš skoro, kada sam bila na bazenu vidjela na jednom, pa recimo čovjeku srednjih godina, na leđima anđeoska krila, baš loše urađena,a njegova leđa su bila užasna!! (odoh da povratim)
Onda i momka koji je na jednoj ruci imao krst, na drugoj znak ferarija! Užas!
Mislim da treba da ima neko značenje.
Uvjek mi se sviđalo kada sam vidjela istetoviranu cijelu ruku (rukav), a sad da li imam hrabrosti za tako nešto, još uvjek nemam.
Uradila bih tetovažu, na leđima, na desnom ramenu i tačno znam šta bih istetovirala. Još uvjek čekam.
P.S: Moram samo da kažem da sam baš skoro, kada sam bila na bazenu vidjela na jednom, pa recimo čovjeku srednjih godina, na leđima anđeoska krila, baš loše urađena,a njegova leđa su bila užasna!! (odoh da povratim)
Onda i momka koji je na jednoj ruci imao krst, na drugoj znak ferarija! Užas!
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Datum upisa : 17.12.2010
Na sebi je ne mogu zamisliti, ali volim da vidim lepu tetovažu i ne osuđujem ljude koji imaju tetovažu.
Recimo pre par godina, moja ćera je istetoviralae inicijale svoje i naše.
To su pisana slova isprepeletena na njenoj ruci.
Kad sam videla, šokirala sam se, jer joj je otac strog i on misli da to samo robijaši rade. Strašno,
Krili smo neko vreme od njega i onda sam mu rekla,
Naravno, ja sam bila kriva i za to, a ko će drugi?
Ćeru nije grdio, već joj rekao da to nikako ne ide dalje i da na tome ostane.
Meni je lepa njena tetovaža, tu su isprepletena 4 slova i to naša
Skoro sam videla kod jedne male iz kraja bratov lik je istetovirala i lepa je tetovaža.
Sad nešto razmišljam, možda ima neka sakrivena tetovaža od mene, moraću da virim kroz ključaonicu , jer nema šanse da je vidim kad se presvlači.
Kad sam je pitala, da l nema još neka šara na njoj, rekla je da nema, a nešto mi tu sumnjivo
Recimo pre par godina, moja ćera je istetoviralae inicijale svoje i naše.
To su pisana slova isprepeletena na njenoj ruci.
Kad sam videla, šokirala sam se, jer joj je otac strog i on misli da to samo robijaši rade. Strašno,
Krili smo neko vreme od njega i onda sam mu rekla,
Naravno, ja sam bila kriva i za to, a ko će drugi?
Ćeru nije grdio, već joj rekao da to nikako ne ide dalje i da na tome ostane.
Meni je lepa njena tetovaža, tu su isprepletena 4 slova i to naša
Skoro sam videla kod jedne male iz kraja bratov lik je istetovirala i lepa je tetovaža.
Sad nešto razmišljam, možda ima neka sakrivena tetovaža od mene, moraću da virim kroz ključaonicu , jer nema šanse da je vidim kad se presvlači.
Kad sam je pitala, da l nema još neka šara na njoj, rekla je da nema, a nešto mi tu sumnjivo
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Nemam tetovažu, iako već jako dugo razmišljam o tome da ju uradim. Još sam u srednjoj školi stalno o tome govorila pa mi je mama zabranila da se istetoviram dok sam pod njenim krovom Pretpostavljam da je to bilo zato što sam bila premlada i da sad ne bi imala ništa protiv, ako bi bilo nešto s ukusom. Ne želim ništa veliko, tek toliko da znam da ju imam i da mi nešto znači. Razmišljala sam o ovakvoj sličnoj:
Naime, još mi od djetinjstav yin yang puno toga znači. O zmaju sam u početku razmišljala samo kao o stilizaciji, da znak ne bude sam i da tetovaža bude ljepša, ali s vremenom je i on dobio svoje značenje. I svakako želim da bude crno-bijela. Ne znam zašto, ali ne sviđaju mi se tetovaže u boji...
Sjećam se da sam o tetoviranju pričala s jednom kolegicom prije godinu i pol... Baš sam bila zagrijana i skupljala sam novac za tetoviranje, čak sam se i informirala o svemu i odabrala studio. Nakon manje od tjedan dana od tog razgovora, ona je otišla u isti taj studio i istetovirala neku glupost, samo da bi to napravila prije mene i da bi, kao, bila originalna E, tu sam izgubila živce i odustala od svega. I općenito me živciraju oni koji rade tetovaže samo zato što je to moderno, bez ikakvog značenja, ili još gore, kada istetoviraju npr. ime dečka ili djevojke i onda za manje od godinu dana prekinu... Kod nas su već dosta dugo popularni natpisi na glagoljici; isfurani su kao i oni kineski znakovi... Ali opet, tko voli, nek izvoli.
Sad opet razmišljam o tetoviranju, ali nikako da odlučim na kojem dijelu tijela želim tetovažu.
Naime, još mi od djetinjstav yin yang puno toga znači. O zmaju sam u početku razmišljala samo kao o stilizaciji, da znak ne bude sam i da tetovaža bude ljepša, ali s vremenom je i on dobio svoje značenje. I svakako želim da bude crno-bijela. Ne znam zašto, ali ne sviđaju mi se tetovaže u boji...
Sjećam se da sam o tetoviranju pričala s jednom kolegicom prije godinu i pol... Baš sam bila zagrijana i skupljala sam novac za tetoviranje, čak sam se i informirala o svemu i odabrala studio. Nakon manje od tjedan dana od tog razgovora, ona je otišla u isti taj studio i istetovirala neku glupost, samo da bi to napravila prije mene i da bi, kao, bila originalna E, tu sam izgubila živce i odustala od svega. I općenito me živciraju oni koji rade tetovaže samo zato što je to moderno, bez ikakvog značenja, ili još gore, kada istetoviraju npr. ime dečka ili djevojke i onda za manje od godinu dana prekinu... Kod nas su već dosta dugo popularni natpisi na glagoljici; isfurani su kao i oni kineski znakovi... Ali opet, tko voli, nek izvoli.
Sad opet razmišljam o tetoviranju, ali nikako da odlučim na kojem dijelu tijela želim tetovažu.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu