Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vredno pamćenja

2 posters

Ići dole

Vredno pamćenja Empty Vredno pamćenja

Počalji od Still_dreaming Sub Jul 28, 2012 3:42 am

Neka sećanja izblede, neka lica i događaji se zaborave. Malo je stvari za koje ne treba da se prisećamo, malo je stvari koje su uvek tu. Malo je događaja i ljudi koje pamtimo.

‚‚Nikad te se neću sećati, jer te nikada neću zaboraviti.''

Šta je to što ste vi uradili, a što nikad nećete zaboraviti?
Koji od vaših postupaka su toliko veliki u vašim očima?
Koji od njih su, po vašem mišljenju, vredni pamćenja?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Vredno pamćenja Empty Re: Vredno pamćenja

Počalji od Nymphadora Sub Jul 28, 2012 11:15 am

Ja sam sklona tome da "zaboravim" velike stvari, svaki moj postupak je bitan i vrijedan pamcenja, ako nikome drugom onda meni, ali se ne osvrcem cesto na to. Stvari koje ja pamtim su momenti, naizgled nebitni. I u momentu dok se to nesto desava, nikad nisam svjesna da sliku vise necu moci da izbijem iz glave.

Nymphadora
Nymphadora
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1206
Ženski Lav Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu