Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Crna rupa

+3
enigma_
Troja
ThePoet
7 posters

Ići dole

Crna rupa Empty Crna rupa

Počalji od ThePoet Pon Sep 03, 2012 8:40 am

Crna rupa prikuplja samo negativno. To je bezdan u koji se bacaju sav bes, sva ljutnja, svaka laž, svako razočarenje, svaki nervni slom, svaka frustracija, svako slomljeno srce, svako propalo prijateljstvo. To je jama gde se bacaju leševi svakog umrlog osećanja, svake razbijene iluzije, svake neostvarene želje, svakog nemira i nestrpljenja, svakog straha i fobije.

Crna rupa je korpa za otpatke. U nju bacamo svaki naš poraz, sve ono što nam tišti dušu. I nikad joj nije dosta.

Toga dana mi ćemo reći paklu: ‚‚Jesi li se napunio?"
A pakao će odgovoriti: ‚‚Ima li još?
" (Meša Selimović, ‚‚Derviš i smrt")

Tako i ova tema. Sve što vas muči bacite u nju.

najukusnija je sirova misao
ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6720
Muški Devica Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Crna rupa Empty Re: Crna rupa

Počalji od Troja Uto Sep 04, 2012 11:19 pm

Ono sto me muci ovih dana je sto sam uspjela drasticno smanjiti pusenje, ali nikako da predjem taj magicni prag uspjeha i sasvim ostavim cigarete. Vec dvije sedmice pusim od jedne do cetiri cigarete dnevno (to samo dva puta), vikendom i ne pusim, ali eto opet se svakog ponedeljka vratim cigarama i zapalim bar jednu-dvije dnevno. Mislim dok god pusim i jednu jedinu cigaretu da postoji opasnost da se vratim na kutiju dnevno, i da sam sada u idealnoj poziciji da okrenem ledja tom zlu. Ne znam i ne razumijem zasto ne prekinem potpuno, gotovo kao da imam neki sujeverni strah od potpunog prekidanja. Voljela bih da se toga rijesim i ponovo budem sretni nepusac.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Sub Sep 08, 2012 11:55 pm

Bolje da ovde izbacim neki iznenadni nalet gneva i besa, doduše neosnovanog, ali jbg, pojavio se i ne mogu mu ništa.
Imam osećaj da je bolje da danas nisam ustajao.
Nadam se da će mi se popraviti raspoloženje.
Neko glupo crnilo bez ikakvog osnova koje se pojavilo u meni ostavljam u crnoj rupi. Istresam bes ovde, bolje nego na ljudima oko sebe.

ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Pon Dec 31, 2012 2:01 am

...sve negativno što mi se dešavalo zakopavam ovde!
...komšinicu neću da zakopam :D kao ni svekrvu, jer su me možda nesvesno povređivale.
..ružne snove i ružna jutra, strahove, stresove, hoestrerol :sparrow: višak kilograma girl_mad.gif
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Broj poruka : 4779
Lav Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Dec 31, 2012 6:38 am

Željela bih da u crnu rupu bacim svu svoju borbu sa nikotinom, sva grozna nerviranja i slabost. Sa sobom bih željela da ponesem samo pozitivne ishode i dobre vibracije.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Pet Maj 24, 2013 1:10 pm

Bacam u rupu ovu neku učmalost i neopravdanu prezasićenost od svega. Ovu bolesnu dosadu i nezainteresovanost, nemotivisanost. Ovaj bol u glavi od mrštenja, premišljanje i spuštenu glavu. Dosta za večeras.

ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Uto Jun 18, 2013 3:08 pm

Drži sve ovo da bih mogao da spavam.

ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Uto Jun 17, 2014 1:36 am

Danas mrzim ceo svet. Sve. Bez razloga.

ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Jun 17, 2014 1:54 am

Ja danas mrzim momka koji je pusio pred zgradom i stavio noge ne sjedalo stolice koja je ostavljena pusacima da na njoj sjede. Ne razumijem kako neko moze da bude tako praznoglav, neuredan i primitivan!  :ej bre  Zar je toliko glup da ne moze shvatiti da na toj stolici sjede ljudi i da je, naravno, treba cuvati da bude sto cistija?!
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ivana_ Uto Jun 17, 2014 5:06 am

Želela bih u crnu rupu da bacim čitav svoj dosadašnji život... ali kako je to nemoguće ne preostaje mi ništa sem voljenja koje je po meni jedini vid spasenja, iako me, kako bi rekao moj dragi Niče, sve više obuzima iskren prezir prema ljudima. To osećanje me guši, kao što me guši ravnodušnost prema lepoti. Ne volim dane kada sam tupa, imuna i neprobojna za svet. Onda mi pada na um da okončam sve sa nekoliko kapi krvi, bez puno buke.
Pa ipak, biram samo da se nasmejem - bilo to cinično ili ne, bilo iz inata ili prkosa.

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Sre Sep 17, 2014 11:52 am

Ne mogu da kažem da sam nesrećan. Ali postoji ta neka skrivena tuga koju bih negde da izbacim iz sebe. Znam i šta je izaziva, ali ne mogu ništa da učinim. Samo me muči iz prikrajka stalno i vuče i usporava. Ne treba mi.

ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ivana_ Čet Sep 18, 2014 7:32 am

Želim da bacim u crnu rupu nerviranje zbog tuđeg mišljenja ničim izazvanog. Zaista želim toga da se oslobodim. Iš od mene :D :D :D Normalno je da mi je stalo do mišljenja najdražih, ali ... čoveče, koči malo, pa ni komšija mi nisi. Kuš! :D

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dora_Mar Sub Okt 25, 2014 9:57 am

Tako sam umorna. Umorna od svog i tvog tereta. Nisam ja toliko jaka. Jednostavno sam umorna.
Dora_Mar
Dora_Mar
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2926
Ženski Vodolija Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Pon Dec 01, 2014 12:29 pm

Avaj! Uhvatila me malodušnost neka! Celog dana se ponašam i komentarišem kao isfrustrirana šalteruša! Da sam kojim slučajem žensko, bio bih siguran da sam u PMS-u. No kako nisam, ne znam šta me obuzelo. Valjda će proći kad prespavam noć.

ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Ned Dec 28, 2014 12:26 pm

Internet radi užasno poslednje dve nedelje i znam koji kreten iz doma je postavljen da održava mrežu i znam da je nesposoban kao muški polni organ za ono za šta je postavljen, a ne mogu ništa da uradim povodom toga zato što referenta doma boli ženski polni organ kakav je kvalitet interneta. beat

I ne znam koji mi je đavo, bio sam predivno raspoložen, šetao sam po snegu do drugarice i slušao muziku i osećao se divno, a onda mi je od polovine dana raspoloženje splasnulo i sad sam zgažen.

ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ThePoet Čet Jan 29, 2015 11:11 am

Proklinjem i internet i admistratora i sve koji imaju dodir s tim! Iskucao sam kilometarski post o Atlantidi Pekićevoj, sredio i sve je otišlo u tri k***a! Toliko sam se iznervirao da sam dva minuta lupao po sobi! Mrš!

ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Čet Jan 29, 2015 12:20 pm

A ko je autor "Crne rupe"? :D
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6176
Muški Lokacija : Kragujevac
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Liza_N. Čet Feb 19, 2015 2:21 am

Sahranjujem ovde časove održane u sadašnjem odeljenju IV-1, koje čine budući (sadašnji?) čankolizi, ubice, koljači, otmičari, narkomani i silovatelji, bacam uz to i svaku moju želju da im se osvetim ocenom ili sličnim, jer su svi već mrtvi, i ja ih se odričem.

Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.
Liza_N.
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2032
Ženski Datum upisa : 04.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh