Psiho-test tobogan
+8
Troja
Modesty
Stephan^^
Nymphadora
polly88
nexstosic
Mima
Still_dreaming
12 posters
Zid :: Društvo :: Psihologija
Strana 1 od 1
Psiho-test tobogan
Odgovorite na sledeća pitanja:
1. Ušli ste na glavnu kapiju zabavnog parka. Tačno ispred vas stoji veliki tobogan. Red za karte je suviše dugačak, koliko dugo cekate da bi ste se vozili?
2. Konačno je došao red na vas. Sad se vozite strmoglavom brzinom. Kakva osećanja ta brzina izaziva u vama?
3. U trenutku najvećeg uzbuđenja šine se sunovraćuju na dole, pravo u bazen. Vaš vagončić prolazi kroz oblak kapljica vode i vi ste potpuno isprskani. Šta kažete ili viknete u tom trenutku?
4. Sada ste odlučili da odete na vrtešku. U toku vožnje, iz nepoznatog razloga baš konjić koga vi jašete pokvari se i stane. Koje reči upućujete konjiću?
5. Vaša vožnja na toboganu bila je uzbudljiva, ali mogla je biti i bolja. Kada biste vi projektovali tobogan-kakav bi on bio-KAKVU BISTE STAZU SMISLILI-OPIŠITE REČIMA?
Rezultati psiho-testa:
Da li ste uzivali u zabavnom parku.........
U psihologiji ritmični pokreti gore-dole predstavljaju sexualna zadovoljstva, tako da vaši odgovori odražavaju vaš stav prema sexu.
Rešenje:
1. Vrijeme koje provodite čekajući u redu otkriva koliko vremena posvećujete, ili biste želeli da vas partner posveti predigri.
2. Ono što osećate dok se vozite otkriva kako se osećate dok vodite ljubav.
3. Po Jungu, voda je simbol izvora života.
Reči koje ste izgovorili u trenutku kad se tobogan sjurio u vodu govore o tome šta biste rekli na vrhuncu seksualnog čina.
4. U psihologiji konj je simbol muškosti.
Reči koje ste uputili pokvarenom pastuvu jesu reči koje biste uputili sebi li partneru ako niste na visini zadatka.
5. Vaša zamisao idealnog tobogana ukazuje na vašu viziju savršenog seksa.
Usponi i padovi tobogana su metafora bura i zatišja u vođenju ljubavi.
1. Ušli ste na glavnu kapiju zabavnog parka. Tačno ispred vas stoji veliki tobogan. Red za karte je suviše dugačak, koliko dugo cekate da bi ste se vozili?
2. Konačno je došao red na vas. Sad se vozite strmoglavom brzinom. Kakva osećanja ta brzina izaziva u vama?
3. U trenutku najvećeg uzbuđenja šine se sunovraćuju na dole, pravo u bazen. Vaš vagončić prolazi kroz oblak kapljica vode i vi ste potpuno isprskani. Šta kažete ili viknete u tom trenutku?
4. Sada ste odlučili da odete na vrtešku. U toku vožnje, iz nepoznatog razloga baš konjić koga vi jašete pokvari se i stane. Koje reči upućujete konjiću?
5. Vaša vožnja na toboganu bila je uzbudljiva, ali mogla je biti i bolja. Kada biste vi projektovali tobogan-kakav bi on bio-KAKVU BISTE STAZU SMISLILI-OPIŠITE REČIMA?
Rezultati psiho-testa:
Da li ste uzivali u zabavnom parku.........
U psihologiji ritmični pokreti gore-dole predstavljaju sexualna zadovoljstva, tako da vaši odgovori odražavaju vaš stav prema sexu.
Rešenje:
1. Vrijeme koje provodite čekajući u redu otkriva koliko vremena posvećujete, ili biste želeli da vas partner posveti predigri.
2. Ono što osećate dok se vozite otkriva kako se osećate dok vodite ljubav.
3. Po Jungu, voda je simbol izvora života.
Reči koje ste izgovorili u trenutku kad se tobogan sjurio u vodu govore o tome šta biste rekli na vrhuncu seksualnog čina.
4. U psihologiji konj je simbol muškosti.
Reči koje ste uputili pokvarenom pastuvu jesu reči koje biste uputili sebi li partneru ako niste na visini zadatka.
5. Vaša zamisao idealnog tobogana ukazuje na vašu viziju savršenog seksa.
Usponi i padovi tobogana su metafora bura i zatišja u vođenju ljubavi.
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Psiho-test tobogan
E ovo ti je mnogo bezobrazan test, vecinu odgovora ne smem da napisem
Mima- Odvažni član
- Broj poruka : 572
Datum upisa : 19.03.2010
Za konjica je bilo - Je*** ti ma**r , a za uletanje vozicem u vodu je bilo - U pi**u mate*inu
Lepo rekoh da je test bezobrazan, izvalci najgore u meni
Lepo rekoh da je test bezobrazan, izvalci najgore u meni
Mima- Odvažni član
Hahahhahah! Ja sam rekao konjiću ''Ajde bre!'', a moja drugarica je prosto promenila konjića!
Amor fati
Live today
Sve je dobro dok brzina voznje ne izaziva povracanje
Mima- Odvažni član
1. koliko god, samo da stignem na red.
2. uauu, kuuulll.
3.JJAAAAAHUUUUUUU ! ! ! ! !
4. e, je'a ga.
5. brzo, ali sa velikim krivinama. (nadam se da krivine ne utiču na mog gospodina ) : kamikaze u akvaparku su mi bile uzbudljive, ali u Crnoj rupi (toboganu sa vodom) sam proveo najviše vremena i najbolje mi je tu bilo, najidealnije, s obzirom da je mrak unutra sa neonskim svetlima.
2. uauu, kuuulll.
3.JJAAAAAHUUUUUUU ! ! ! ! !
4. e, je'a ga.
5. brzo, ali sa velikim krivinama. (nadam se da krivine ne utiču na mog gospodina ) : kamikaze u akvaparku su mi bile uzbudljive, ali u Crnoj rupi (toboganu sa vodom) sam proveo najviše vremena i najbolje mi je tu bilo, najidealnije, s obzirom da je mrak unutra sa neonskim svetlima.
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Datum upisa : 05.02.2010
Oho, iznenadili su me rezultati... da ne otkrijem baš sve, napisat ću samo što sam rekla kad sam prolazila kroz vodu - Upomoć! (zato što se inače bojim vode, i sigurno bih mislila da ću se utopiti u tom bazenu)
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
3.***, ***, ***!!A u 3 lijepe,skvasice mi se kosa,uvice se, i STA CU ONDA?
Mislim, bas realno... xD
Mislim, bas realno... xD
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010
Joj,kako je ovo dobro,ali necu napisati,suvise je bezobrazno,
i cudno zvuci.Smijem se sam sebi.
i cudno zvuci.Smijem se sam sebi.
Stephan^^- Novajlija
- Broj poruka : 29
Godina : 30
Datum upisa : 27.07.2010
sramota me da bilo sta napisem ... perverzno sam dete, ljubi me majka
Slatko sam se nasmejala, super je!
Slatko sam se nasmejala, super je!
Modesty- Novajlija
- Broj poruka : 36
Datum upisa : 24.01.2011
Odlican test. I ja sam se nasmijala rezultatima.
Ono sto je vjerovatno interesantno je da ja ne bih cekala u redu vise od pet-deset minuta (cekanje me bas ljuti!). Ako ne bih dobila kartu za to vrijeme, odoh ja!
Inace, citava situacija u meni bi izazivala mjesavinu radosti, straha i ljutnje.
Konjicu bih ocigledno rekla da sam znala da bas ja moram da budem baksuz!
Idealna voznja toboganom bila bi umjereno brza, kroz prekrasne predjele i bez previse spricanja molim!
Ono sto je vjerovatno interesantno je da ja ne bih cekala u redu vise od pet-deset minuta (cekanje me bas ljuti!). Ako ne bih dobila kartu za to vrijeme, odoh ja!
Inace, citava situacija u meni bi izazivala mjesavinu radosti, straha i ljutnje.
Konjicu bih ocigledno rekla da sam znala da bas ja moram da budem baksuz!
Idealna voznja toboganom bila bi umjereno brza, kroz prekrasne predjele i bez previse spricanja molim!
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Hahahah
Ajd samo one zanimljive odgovore:
1. 10-15min i to ako neko čeka sa mnom (znači trojka?)
3. Aaaaa!! Hoću ponovo!!
4. Zašto se ovo uvek meni dešava?!?!
Ajd samo one zanimljive odgovore:
1. 10-15min i to ako neko čeka sa mnom (znači trojka?)
3. Aaaaa!! Hoću ponovo!!
4. Zašto se ovo uvek meni dešava?!?!
Teixos- Član za primer
- Broj poruka : 1273
Godina : 34
Datum upisa : 27.04.2011
"Konjiću, pa šta nije u redu, kako da te popravimo"
Što se ostalog tiče, sve je u redu Baš me je fino nasmejalo ovo.
Što se ostalog tiče, sve je u redu Baš me je fino nasmejalo ovo.
Benzaiten- Početnik
- Broj poruka : 79
Datum upisa : 15.07.2011
Moram da odgovorim!
5 do 10 minuta. Nestrpljiv sam i ne volim da čekam.Still_dreaming ::
Ushićenje, adrenalin i euforija.Still_dreaming ::
Džeronimooooooooooo!Still_dreaming ::
Magare! (u izlivu besa) Više sreće sledeći put... (pomirljivije) Ako ga bude. (saosećajno)Still_dreaming ::
Staza bi bila višekraka. Puno račvanja. Moglo bi se u toku vožnje odrediti kojim krakom putovati dalje. A ja bih sam upravljao.Still_dreaming ::
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Hahaha... super test
Slatko sam se nasmijala svojim odgovorima al ne smijem da ih napišem
Slatko sam se nasmijala svojim odgovorima al ne smijem da ih napišem
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Datum upisa : 17.12.2010
Zid :: Društvo :: Psihologija