Mulen ruž! (Moulin Rouge!)
3 posters
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Mulen ruž! (Moulin Rouge!)
Godina: 2001.
Režija: Baz Luhrmann
Scenario: Baz Luhrmann i Craig Pearce
Uloge: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo
Kako vam se svidjela ljubavna priča između Satine i Christiana? Kako vam se svidio izbor pjesama?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Mulen ruž! (Moulin Rouge!)
Takođe jedan od mojih omiljenih filmova. Jedini mjuzikl koji sam gledao.
Izbor pesama je savršen! Svaka pesma se uklopila gde treba i iskazala ono što treba. Meni je najzanimljivija kombinacija pesama u njihovom petominutnom muvanju koje kroz pesme prolazi sve faze. Bio sam oduševljen!
Jedna od genijalnih scena je scena koju prati pesma El Tango de Roxanne. Isto tako savršeno su se uklopile reči Nirvanine pesme ‚‚Smells like teen spirit''. A savršenu Nikol uz pesmu ‚‚Diamonds are a girl's best friends'' ne treba ni komentarisati.
A uspeo sam i da se nasmejem slatko. Zindler koji izvodi ‚‚Like a virgin''. Šteta što nema video na youtube-u, ali meni je smešno i bez videa, jer sam toliko puta pogledao ovu scenu.
Što se tiče ljubavne priče, nisam oduševljen. Jeste da ona čini radnju, ali sam takvo nešto i očekivao. Da me neko ne razume pogešno, Nikol je još uvek nepogrešivo fantastična! I Mekgregor, naravnom, ali pošto sam pristrasan, uz Nikol svi drugi padaju u zasenak.
Izbor pesama je savršen! Svaka pesma se uklopila gde treba i iskazala ono što treba. Meni je najzanimljivija kombinacija pesama u njihovom petominutnom muvanju koje kroz pesme prolazi sve faze. Bio sam oduševljen!
Jedna od genijalnih scena je scena koju prati pesma El Tango de Roxanne. Isto tako savršeno su se uklopile reči Nirvanine pesme ‚‚Smells like teen spirit''. A savršenu Nikol uz pesmu ‚‚Diamonds are a girl's best friends'' ne treba ni komentarisati.
A uspeo sam i da se nasmejem slatko. Zindler koji izvodi ‚‚Like a virgin''. Šteta što nema video na youtube-u, ali meni je smešno i bez videa, jer sam toliko puta pogledao ovu scenu.
Što se tiče ljubavne priče, nisam oduševljen. Jeste da ona čini radnju, ali sam takvo nešto i očekivao. Da me neko ne razume pogešno, Nikol je još uvek nepogrešivo fantastična! I Mekgregor, naravnom, ali pošto sam pristrasan, uz Nikol svi drugi padaju u zasenak.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Gledao sam film pre par godina, i jos uvek imam u plejlisti soundtrack
"One Day I'll Fly Away" - Budi u meni neke previse jake emocije.
"Come What May" - Treba li komentarisati? Uspehom smatram to sto sam je posvetio jednom
"Elephant Love Medley" - Savrsen odabir pesama.
"Your Song" - Njegov glas...
"El Tango de Roxanne" - Ovu pesmu volim da slusam u kolima iz nekog nepoznatog razloga
"One Day I'll Fly Away" - Budi u meni neke previse jake emocije.
"Come What May" - Treba li komentarisati? Uspehom smatram to sto sam je posvetio jednom
"Elephant Love Medley" - Savrsen odabir pesama.
"Your Song" - Njegov glas...
"El Tango de Roxanne" - Ovu pesmu volim da slusam u kolima iz nekog nepoznatog razloga
MaskedStranger- Novajlija
- Broj poruka : 42
Godina : 38
Datum upisa : 22.07.2013
I ja imam na laptopu sve te pesme, osim ‚‚Come what may'' Nakon što sam prvi put odgledao film, slušao sam ih skoro svakodnevno (samo njih u plejlisti) neko vreme, tako da sam prilikom drugog gledanja filma tiho pevušio gledajući.
Amor fati
Live today
Drugo gledanje filma? Zasto se ja nikad toga nisam setio? :DDobra ideja za ovo moje stanje
Nemas "Come What May" ?
Nemas "Come What May" ?
Nije mi se svidela ta pesma. (Don't hate me!) Ja je nisam osetio, ti jesi.
Amor fati
Live today
Šta? Ne mrzim te bre :DNadam se iskreno da ćes jednog dana da joj daš šansu i da ćeš da je osetis,osećaj je moćan
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu