U narednih 5 godina želim
+3
enigma_
Troja
Still_dreaming
7 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
U narednih 5 godina želim
Svi mi postavljamo sebi kratkoročne i dugoročne ciljeve koje obično čuvamo u sebi. Želje, nade, maštarije, samo nama i najbližim osobama znane. Retko ko zapiše svoje ciljeve i zada sebi rok za izvršenje. Retko ko ima jasan cilj, formulisan do tančina, vidljiv, skoro materijalizovan, opipljiv.
U ovoj temi možete zapisati / zabeležiti sve što želite da uradite / postignete u narednih pet godina. Neka bude i nerealno sa današnje tačke gledišta. Bitno je da svoje ciljeve uobličite u sebi (ne morate, a možete ih podeliti na forumu) i sačuvate ih na mestu na kojem su sigurni, a u ovoj temi će biti.
Nakon pet godina možete se vratiti u istu ovu temu i videti da li ste uspeli da ostvarite sve planirano - možete to i zapisati i obradovati nas i u isto vreme napisati plan za novih pet narednih godina.
Srećno!
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: U narednih 5 godina želim
U narednih pet godina zelim da zadrzim posao koji radim i zaradim jos mnogo novca. Zelim da ja i suprug preuredimo kupatilo (planirano za sledecu godinu i pare vec zaradjene), putujem u jos bar pet svjetskih metropola u kojima prije nisam bila, prestanem da koristim nikotinske tablete, budem u formi i ispunjena energijom i entuzijazmom. Zelim da se moja firma izvuce iz krize, a firma moga supruga nastavi biti uspjesna kao sto je bila i do sada.
Zelim da budem u prilici da odem na jos mnogo dobrih koncerata i da bude sasvim realno i nakon tog perioda da mogu ocekivati da mi i narednih deset godina budu podjednako uspjesne! Takodje zelim da me zdravlje izvrsno sluzi i da se ne osjecam ni malo gore nego sada.
Zelim da budem u prilici da odem na jos mnogo dobrih koncerata i da bude sasvim realno i nakon tog perioda da mogu ocekivati da mi i narednih deset godina budu podjednako uspjesne! Takodje zelim da me zdravlje izvrsno sluzi i da se ne osjecam ni malo gore nego sada.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Moje želje su usko povezane sa mojom porodicom.
Najpre zdravlje, pa sve ostalo.
U narednih pet godina želim da obezbedim deci po jednu garsonjeru, ako ne uspem to,onda da se povučem odavde i da ovaj stan prodaju i kupe sebi kuću.
Volela bih da ta kuća bude sa dva ulaza i da budu blizu jedno drugom.
Vilotiću i sebi želim mirne dana,bez ikakvog cimanja oko njegove majke.Jer nama je to možda najveći problem, koji prvenstveno njega muči.
Volela bih da nemamo nikakvih briga i da se maksimalno posvetimo jedno drugom.
Lepo bi bilo kad bi uspeli da završimu sve u kući u Miloševcu, kao recimo parno grejanje da imamo, lepu baštu iza kuće, a ispred kuće samo travu i sveće.
Da nam ponekad dođu deca, sa svojim ljubavnim partnerima ili sa svojim bračnim parovima, kao i sa njihovom decom, naravno ako žele da ih imaju (mislim da nemam pravo da tražim ja od svoje dece da oni imaju klince, to je njihovo, moje je da im pomognem ako oni to žele)
Volela bih da sadašnja Markova devojka, bude i njegova životna saputnica
Želim da me ne napusti vedar duh i da se i tada družim sa mladima, imam svoj računar i svoju sobu, koja će biti topla, a ne kao ona sada u Miloševcu, pa zimi retko idem
Nadam se da će se moje želje ostavariti i da ću za pet godina pisati sasvim neke druge želje
Najpre zdravlje, pa sve ostalo.
U narednih pet godina želim da obezbedim deci po jednu garsonjeru, ako ne uspem to,onda da se povučem odavde i da ovaj stan prodaju i kupe sebi kuću.
Volela bih da ta kuća bude sa dva ulaza i da budu blizu jedno drugom.
Vilotiću i sebi želim mirne dana,bez ikakvog cimanja oko njegove majke.Jer nama je to možda najveći problem, koji prvenstveno njega muči.
Volela bih da nemamo nikakvih briga i da se maksimalno posvetimo jedno drugom.
Lepo bi bilo kad bi uspeli da završimu sve u kući u Miloševcu, kao recimo parno grejanje da imamo, lepu baštu iza kuće, a ispred kuće samo travu i sveće.
Da nam ponekad dođu deca, sa svojim ljubavnim partnerima ili sa svojim bračnim parovima, kao i sa njihovom decom, naravno ako žele da ih imaju (mislim da nemam pravo da tražim ja od svoje dece da oni imaju klince, to je njihovo, moje je da im pomognem ako oni to žele)
Volela bih da sadašnja Markova devojka, bude i njegova životna saputnica
Želim da me ne napusti vedar duh i da se i tada družim sa mladima, imam svoj računar i svoju sobu, koja će biti topla, a ne kao ona sada u Miloševcu, pa zimi retko idem
Nadam se da će se moje želje ostavariti i da ću za pet godina pisati sasvim neke druge želje
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Želim završiti fakultet, zaposliti se i za stalno se preseliti u Osijek.
Želim se i dalje baviti novinarstvom i volontirati.
Želim se i za pet godina družiti sa sadašnjim najboljim prijateljima.
Želim putovati, prije svega posjetiti Rusiju.
Želim i dalje svoje slobodno vrijeme "trošiti" na klasično dopisivanje.
Želim kupiti još jednu policu za knjige i napuniti ju da više ni igla ne stane
Želim naučiti mađarski i ruski i usavršiti engleski jezik.
Želim otići na koncert Jacka Whitea.
Želim naučiti bolje kuhati.
Želim se i dalje baviti novinarstvom i volontirati.
Želim se i za pet godina družiti sa sadašnjim najboljim prijateljima.
Želim putovati, prije svega posjetiti Rusiju.
Želim i dalje svoje slobodno vrijeme "trošiti" na klasično dopisivanje.
Želim kupiti još jednu policu za knjige i napuniti ju da više ni igla ne stane
Želim naučiti mađarski i ruski i usavršiti engleski jezik.
Želim otići na koncert Jacka Whitea.
Želim naučiti bolje kuhati.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Želim posao koji me ispunjava.
Želim da pročitam sve ono što sam hteo, a nisam mogao. Prvenstveno ‚‚Limeni doboš'' (ne znam zašto, ali to već 4 godine želim da uzmem i pročitam, ali fakultet me je stalno poklapao).
Želim da izdam bar jednu zbirku pesama (ako vreme za pisanje pesama nije prošlo).
Želim da obezbedim sebi stalno mesto boravka, da imam prostor koji ću nazivati svojim.
Želim da posetim Prag, Beč, Rim i London (ne mora sve u narednih 5 godina, ali Prag mora).
Želim da prestanem da pušim ili bar da smanjim pušenje na minimum.
Želim da odem na koncert Florens
Želim da kupim bigla.
Želim da mi svaki dan bude ispunjen ili bar začinjen nekim lepim stvarima.
Želim da zadržim sadašnje prijatelje, povratim stare i možda stvorim nove (mada nije neophodno ako povratim stare).
Želim da se Zid razvije i da ima bar 50 svakodnevnih posetilaca (i ‚‚pisalaca'') od kojih će većina biti usmerena u pravcu u kom sam zamislio da Zid ide (zbog čega sam ga i pokrenuo).
Želim da sredi svoj život onako kako želi i da bude zadovoljna svakim njegovim segmentom.
Želim da se krećem u književnim krugovima.
Želim da uvek imam sasvim dovoljno novca za sve, taman toliko da ne brinem.
Želim da se češće provodim u društvu osoba koje volim i da češće izlazim.
Želim da pročitam sve ono što sam hteo, a nisam mogao. Prvenstveno ‚‚Limeni doboš'' (ne znam zašto, ali to već 4 godine želim da uzmem i pročitam, ali fakultet me je stalno poklapao).
Želim da izdam bar jednu zbirku pesama (ako vreme za pisanje pesama nije prošlo).
Želim da obezbedim sebi stalno mesto boravka, da imam prostor koji ću nazivati svojim.
Želim da posetim Prag, Beč, Rim i London (ne mora sve u narednih 5 godina, ali Prag mora).
Želim da prestanem da pušim ili bar da smanjim pušenje na minimum.
Želim da odem na koncert Florens
Želim da kupim bigla.
Želim da mi svaki dan bude ispunjen ili bar začinjen nekim lepim stvarima.
Želim da zadržim sadašnje prijatelje, povratim stare i možda stvorim nove (mada nije neophodno ako povratim stare).
Želim da se Zid razvije i da ima bar 50 svakodnevnih posetilaca (i ‚‚pisalaca'') od kojih će većina biti usmerena u pravcu u kom sam zamislio da Zid ide (zbog čega sam ga i pokrenuo).
Želim da sredi svoj život onako kako želi i da bude zadovoljna svakim njegovim segmentom.
Želim da se krećem u književnim krugovima.
Želim da uvek imam sasvim dovoljno novca za sve, taman toliko da ne brinem.
Želim da se češće provodim u društvu osoba koje volim i da češće izlazim.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Zelim da se zaljubim.
Zelim da se udam , aj moze to posle 30:)
Zelim da imam decu.
Zelim da uvek srecno zivim
Zelim da se udam , aj moze to posle 30:)
Zelim da imam decu.
Zelim da uvek srecno zivim
Born to die- Profi
- Broj poruka : 315
Godina : 34
Datum upisa : 19.08.2012
U narednih pet godina želela bih da se vratim svojoj normalnoj kilaži kojoj sam blizu i da blistam. Želela bih da mi finansijski krene na bolje i da se ostvarim u pogledu toga što nameravam (neću otkriti šta je). Želela bih da mi mama i svi koje volim budu dobro i zdravo. Da i sama budem zdrava. Želela bih da kupim auto i sredim sprat po svom ukusu. Knjige, tonu knjiga - starih, novih, svakojakih ... Da imam mir i da se emocionalno stabilizujem - što sumnjam da će ikad biti moguće. Al' eto - težim.
Da steknem još dobrih i vrednih prijateljstava.
Da pogledam brdo dobrih filmova.
Da premostim neke praznine.
Da steknem još dobrih i vrednih prijateljstava.
Da pogledam brdo dobrih filmova.
Da premostim neke praznine.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Mir i sreću.
Sve je stalo u dvije riječi.
Sve je stalo u dvije riječi.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010