Šovinističko u ženama
+2
f-lady
Ateh
6 posters
Strana 1 od 1
Šovinističko u ženama
Poznato je da je za svaku osudu ,,slobodnije" ponašanje devojaka, npr. više sexualnih partnera, puno veza za jednu noć, dok je muškarac sa istim životnim navikama baja i neverovatni šmeker kod devojaka, a i među muškarcima. Kakvo je Vaše mišljenje i da li će ikada biti uspotavljena ravnopravnost i u ovome?
Ateh- Istraživač
- Broj poruka : 104
Godina : 36
Datum upisa : 01.02.2010
Re: Šovinističko u ženama
proizvedeno iz samostalnosti zena. zenin je izbor sta ce da radi od svog zivota. postavlja se pitanje samo na koji nacin ona to prezentuje. moze da ih ima hiljade i da i dalje ostane dama; kao sto rekoh sve zavisi od nacina na koji ona to radi, a to pomalo i do karaktera, a kojoj je karakter ekstravagantniji - toj ni ne smeta.
f-lady- Odvažni član
- Broj poruka : 652
Datum upisa : 25.03.2010
Zena moze ostati trudna i doci u poziciju da njen opstanak u potpunosti zavisi od muskarca, dok je suprotno netacno (mada ima muskaraca koje izdrzavaju njihove zene). Tako bismo mogli reci da je priroda dala muskarcu neku vrstu prednosti. Drustvo je to ojacalo stvaranjem predrasuda, ciji je cilj sigurno bio da obezbjede da zene ne stvaraju potomstvo prije nego sto nadju nekoga ko ce o njemu da se brine. Ja sam bila veoma svjesna ovih predrasuda i mnogo su uticale na moje ponasanje u zivotu i ogranicile moje izbore. Licno mi je zao sto je tako, mada ne mislim da bih bila promiskuitetna i da nije bilo tog straha. F-lady je u pravu da ima zena kojima je sasvim svejedno sta ce se o njima pricati i misliti i koje se ponasaju isto kao i muskarci. Nisam sigurna da bih rekla da one mogu imati 1000 frajera i ostati dame, samo mislim da to njima nije vazno. A licni sam svjedok toga da te zene nekada uspiju drskim i beskrupuloznim ponasanjem da dobiju u zivotu vise od onih koje pokusavaju da u zivotu ispostuju sva pravila finog ponasanja.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Pa ne morate da budete i u tome ravnopravne. Ionako, po nekom pravilu, gde god postignete ravnopravnost - tu posle ostvarite i prednost. Previše smo popustljivi....Ateh ::Kakvo je Vaše mišljenje i da li će ikada biti uspotavljena ravnopravnost i u ovome?
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Kurve su uvijek bile kurve i uvijek će biti, a kurvari šmekari ..
Koga briga? ..
Neko jednom pametno reče ..
Čini šta ti se ushtje ..
Koga briga? ..
Neko jednom pametno reče ..
Čini šta ti se ushtje ..
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Sve je to luk i voda. I ne znam zašto se komplikuje... Za ljude sa širinom nema predrasuda, nema granica. Nisam protiv ničega što zasićuje nečiju glad i što ga čini ispunjenim. Ako žena želi da ima više partnera i ako je to čini kompletnom - samo napred. U mojim očima će jednako ostati žena kao i svaka. Jedino smatram da osobe koje imaju sklonosti ka čestom menjanju partnera i kod jednog i kod drugog pola imaju neki problem. To je na naučnoj osnovi. Strah od vezivanja i slično. Posve je tačno da osobe koje ne mogu da se smire nisu sasvim tačne.
I da ...
Muškarac koji ih ima gro meni nije baja nego kreten.
Nije šmeker nego ljiga.
I nije frajer nego snob.
I da ...
Muškarac koji ih ima gro meni nije baja nego kreten.
Nije šmeker nego ljiga.
I nije frajer nego snob.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu