Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šovinističko u ženama

+2
f-lady
Ateh
6 posters

Ići dole

Šovinističko u ženama Empty Šovinističko u ženama

Počalji od Ateh Pon Feb 08, 2010 12:17 am

Poznato je da je za svaku osudu ,,slobodnije" ponašanje devojaka, npr. više sexualnih partnera, puno veza za jednu noć, dok je muškarac sa istim životnim navikama baja i neverovatni šmeker kod devojaka, a i među muškarcima. Kakvo je Vaše mišljenje i da li će ikada biti uspotavljena ravnopravnost i u ovome?
Ateh
Ateh
Istraživač
Istraživač

Broj poruka : 104
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 01.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Šovinističko u ženama Empty Re: Šovinističko u ženama

Počalji od f-lady Sre Apr 07, 2010 3:04 am

proizvedeno iz samostalnosti zena. zenin je izbor sta ce da radi od svog zivota. postavlja se pitanje samo na koji nacin ona to prezentuje. moze da ih ima hiljade i da i dalje ostane dama; kao sto rekoh sve zavisi od nacina na koji ona to radi, a to pomalo i do karaktera, a kojoj je karakter ekstravagantniji - toj ni ne smeta.
Šovinističko u ženama 1
Šovinističko u ženama Tumblrkytuxxiqy91qzdi59o

f-lady
Odvažni član
Odvažni član

Broj poruka : 652
Ženski Lokacija : Beograd
Datum upisa : 25.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sre Mar 09, 2011 2:49 am

Zena moze ostati trudna i doci u poziciju da njen opstanak u potpunosti zavisi od muskarca, dok je suprotno netacno (mada ima muskaraca koje izdrzavaju njihove zene). Tako bismo mogli reci da je priroda dala muskarcu neku vrstu prednosti. Drustvo je to ojacalo stvaranjem predrasuda, ciji je cilj sigurno bio da obezbjede da zene ne stvaraju potomstvo prije nego sto nadju nekoga ko ce o njemu da se brine. Ja sam bila veoma svjesna ovih predrasuda i mnogo su uticale na moje ponasanje u zivotu i ogranicile moje izbore. Licno mi je zao sto je tako, mada ne mislim da bih bila promiskuitetna i da nije bilo tog straha. F-lady je u pravu da ima zena kojima je sasvim svejedno sta ce se o njima pricati i misliti i koje se ponasaju isto kao i muskarci. Nisam sigurna da bih rekla da one mogu imati 1000 frajera i ostati dame, samo mislim da to njima nije vazno. A licni sam svjedok toga da te zene nekada uspiju drskim i beskrupuloznim ponasanjem da dobiju u zivotu vise od onih koje pokusavaju da u zivotu ispostuju sva pravila finog ponasanja.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Sre Mar 09, 2011 3:13 am

Ateh ::Kakvo je Vaše mišljenje i da li će ikada biti uspotavljena ravnopravnost i u ovome?
Pa ne morate da budete i u tome ravnopravne. Ionako, po nekom pravilu, gde god postignete ravnopravnost - tu posle ostvarite i prednost. Previše smo popustljivi.... Mad
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6176
Muški Lokacija : Kragujevac
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Ned Okt 12, 2014 12:27 pm

Kurve su uvijek bile kurve i uvijek će biti, a kurvari šmekari ..
Koga briga? ..
Neko jednom pametno reče ..
Čini šta ti se ushtje .. yes.gif
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 3752
Ženski Datum upisa : 20.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ivana_ Čet Jun 18, 2015 11:21 pm

Sve je to luk i voda. I ne znam zašto se komplikuje... Za ljude sa širinom nema predrasuda, nema granica. Nisam protiv ničega što zasićuje nečiju glad i što ga čini ispunjenim. Ako žena želi da ima više partnera i ako je to čini kompletnom - samo napred. U mojim očima će jednako ostati žena kao i svaka. Jedino smatram da osobe koje imaju sklonosti ka čestom menjanju partnera i kod jednog i kod drugog pola imaju neki problem. To je na naučnoj osnovi. Strah od vezivanja i slično. Posve je tačno da osobe koje ne mogu da se smire nisu sasvim tačne.
I da ...
Muškarac koji ih ima gro meni nije baja nego kreten.
Nije šmeker nego ljiga.
I nije frajer nego snob. :D

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole