Gospodin Niko / Gospodin Nitko (Mr. Nobody)
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Gospodin Niko / Gospodin Nitko (Mr. Nobody)
Godina: 2009.
Režija: Jaco Van Dormael
Scenario: Jaco Van Dormael
Uloge: Jared Leto, Sarah Polley, Diane Kruger
Kakvi su vaši utisci nakon pogledanog filma?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Gospodin Niko / Gospodin Nitko (Mr. Nobody)
Film me podsjetio na jedan drugi film koji sam davno gledala, ali koji mi se tada jako svidio - The Butterfly Effect. I ovdje je u jednom trenutku spomenut efekt leptira, što je vjerojatno trebalo pomoći u odgonetavanju filma (ako za to uopće ima potrebe).
Malo mi je sve bilo nabacano i nije me film uspio uhvatiti u svoj vrlog, a osim toga 2 i pol sata gledanja sličica, isječaka iz mogućih života bilo mi je previše. Inače Leto već standardno odličan, dobra ideja filma, o nekoj konkretnoj radnji ne može se govoriti, ali nije ni potrebno jer isječci dobro funkcioniraju kao mozaik.
Film nije savršen, ali vrijedi ga pogledati i usput razmišljati o 'što bi bilo kad bi bilo'.
Malo mi je sve bilo nabacano i nije me film uspio uhvatiti u svoj vrlog, a osim toga 2 i pol sata gledanja sličica, isječaka iz mogućih života bilo mi je previše. Inače Leto već standardno odličan, dobra ideja filma, o nekoj konkretnoj radnji ne može se govoriti, ali nije ni potrebno jer isječci dobro funkcioniraju kao mozaik.
Film nije savršen, ali vrijedi ga pogledati i usput razmišljati o 'što bi bilo kad bi bilo'.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu