Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta vas čini zaista srećnim?

4 posters

Ići dole

Šta vas čini zaista srećnim? Empty Šta vas čini zaista srećnim?

Počalji od Still_dreaming Pon Mar 25, 2013 2:57 pm

Život je tako ‚‚skovan'' da više vremena provodimo radeći ono što moramo nego ono što volimo, osim u slučaju onog malog broja srećnika koji rade ono što zaista vole (mislim na posao). Kada uspemo da odvojimo vreme za sebe, posvetimo se aktivnostima koje volimo i koje nas ispunjavaju.

Šta vas ispunjava?
Koje aktivnosti vam ulepšavaju život?
Šta vas čini zaista srećnim?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Šta vas čini zaista srećnim? Empty Re: Šta vas čini zaista srećnim?

Počalji od Troja Pon Mar 25, 2013 9:26 pm

Volim da slusam muziku, gledam televiziju, citam i setam. Volim da idem u pozoriste, operu i muzeje, kao i na razne izlozbe. Volim da putujem, da saznajem o stranim zemljama, kao i da vidim bilo koja mjesta sa lijepom arhitekturom ili bastenskim dizajnom. Jako volim lijepe fotografije. Volim da upoznajem ljude i da se druzimo. Volim svoju porodicu.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pon Mar 25, 2013 9:50 pm

Volim da organizujem, uredjujem nesto. Takvi zadaci me i na poslu cine sretnom. Kod kuce uvijek volim da nesto uredjujem tipa fotografija na zidu, trazeci ih, izradjujuci...

Sretnom me cini kad sve sto radim mogu raditi uz muziku. Perem sudje, spremam sobu, radim nesto za posao, kuham - sve uz muziku. Cim to ne mogu (recimo kad tata insistira da pricamo, da ne pisemo) odmah postajem mrzovoljnija.

Sretnom me cini pisanje i citanje. Citanje kniga, ali i forumskih serija, neceg sto je neko na forumu napisao...

Kuhanje me ispunjava, ali ne kad kuham sama za sebe. Kad kuham za jos nekog i kad ispadne dobro, a neobicno, presretna sam. No, vrlo sam zahtjevna po tom pitanju, pa ako i svi nesto hvale, a jelo nije ispalo onako kako sam ja htjela, mogu biti i vrlo nezadovoljna.

I naravno, kao i vecinu zena shopping me cini sretnom. No, primijetila sam u zadnje vrijeme da to nije garderoba, vec te male stvari tipa okvira za sliku, poklona nekom...

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ika Pon Avg 26, 2013 3:35 pm

Najviše me čini srećnim kada vidim osobe do kojih mi je stalo srećne i nasmejane. Nema lepšeg osećanja. Sve ostalo je manje - više bitno. To me ispunjava.
Aktivnosti koje čine moj dan, a koje su mi najdraže su jutarnja kafa u mojoj sobi, pogled kroz prozor i malo muzike. To je ona savršenost koja mi se dešava svakog jutra i bez koje ne mogu da započnem dan.

Ika
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 4253
Muški Lav Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pet Avg 30, 2013 7:50 am

Volim bilo šta što ima veze sa humorom. Uživam u humorističkim programima na televiziji, vicevima, karikaturama, duhovito napisanim stripovima i šaljivim razgovorima. Takodje volim sve što ima veze sa misterijama i njihovim razotkrivanjem, od knjiga do detektivskih serija. Takodje jako volim da rješavam sudoku ili popunjavam raznorazne testove.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu