Kolačić sudbine
+9
Ivana_
Asterix
Ika
polly88
Liza_N.
ThePoet
enigma_
ces@ric@
Still_dreaming
13 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 10 od 10
Strana 10 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kolačić sudbine
Obratite paznju na nova poznastva i kontakte. Neko ce Vas fascinirati svojom pojavom ili ce na Vas ostaviti pozitivan utisak, a to je dovoljno za dobar pocetak.
Lijepo.
Lijepo.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Vase danasnje zelje ce se ostvariti. Ipak, najvaznija od svega Vam je ljubav i sreca koju osecate u necijoj blizini.
...istina
Anchy- Novajlija
- Broj poruka : 31
Godina : 43
Datum upisa : 23.11.2014
"Ne trazim ja ludu, vec luda trazi mene", je los izgovor. Budite velikodusni prema onima kojima je potreban Vas savet, ali im nemojte dopustiti da Vas prevare
Dobar savjet.
Troja- Legendarni član
Masta moze svasta! Budite bogati duhom i ulepsajte svaki trenutak koji provodite u drustvu voljene osobe ili onih koji su Vam dragi.
Troja- Legendarni član
Ispunice Vam se zelja u vezi putovanja. Radost i srecu Vam donosti osoba koja je u vezi sa putovanjem. Planirajte susret.
Imam puno planova za putovanja, nadam se da ce se bar neki od tih ostvariti
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Iznenadjenjima nikada kraja, provodite se dobro i zadovoljni ste. Medjutim, svemu ima kraja i zato budite u pripravnosti. Treba misliti i na sutra.
Eh, hoću ja da čačkam mečku.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Sreca i lepota dolazi iznutra, nadranite svoju dusu. Ljubavi nikada dovoljno, zato cuvajte ono sto imate. Negujte svoju srecu, kao i one koje volite.
Ja cu da ga mazim, ja cu da ga pazim
Ja cu da ga mazim, ja cu da ga pazim
Troja- Legendarni član
Nemojte usresredjivati svoju snagu na jednog malog misa, dok na Vasim vratima psi laju. Opasnost je tamo gde je "izvor". Zato nemojte upetljavati vlastiti konopac, vec naucite da ga odresite.
Mudro zboris kolacicu.
Mudro zboris kolacicu.
Troja- Legendarni član
Lukavstvo i diplomatija su bolje strategije od otvorenog rata. Budite promisljeni i nadmudrite svog protivnika, iznenadite ga i koristite svoje najjace oružje.
Važi kolačiću.
Troja- Legendarni član
Lagati nije korisno, kad god pomislite na laz - pomislite i na posledice koje Vas mogu zadesiti. Nemojte sebi dozvoliti kompromitaciju, jer nista se ne moze sakriti.
O cemu li ti to pricas kolacicu da mi je samo znati?
O cemu li ti to pricas kolacicu da mi je samo znati?
Troja- Legendarni član
Potrebno je da kombinujete opreznost i uzdrzanost sa plodnom mastovitoscu, katkad i izvan stvarnosti ili na samoj granici sna i jave. Uspeh je pred Vama, stoga nastavite put koji ste zapoceli.
Pa, to mi kaži, kolaćiću!
Amor fati
Live today
Sreca i lepota dolazi iznutra, nadranite svoju dusu. Ljubavi nikada dovoljno, zato cuvajte ono sto imate. Negujte svoju srecu, kao i one koje volite.
Svakako kolacicu.
Svakako kolacicu.
Troja- Legendarni član
Danas ce svega biti u izobilju, ali nije "zlato" sve sto sija.
Troja- Legendarni član
Kolačić ::Zaista se trudite da izgledate sjajno, ali sreca dolazi iznutra. Nekoga mozete obmanuti, ali ne i one koji Vas dobro poznaju.
Vala jest' tako.
Amor fati
Live today
U zivotu se ponekad dogadjaju iznenadne situacije. U jednom periodu one Vam nisu bile naklonjene, ali to ne znaci da treba gubiti nadu.
Pa i ne vidim nekog posebnog razloga da gubim nadu.
Pa i ne vidim nekog posebnog razloga da gubim nadu.
Troja- Legendarni član
Nalazite se pred velikim iskusenjem, ali bez pravih izazova nema ni zadovoljstva. Odaberite resenje koje ce Vas uciniti srecnom, zadovoljnom i ponosnom osobom
Nadam se da sam ga odabrala
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Postali ste suvise nepoverljivi i pesimista, jer vise ne zivote komotno ili onako kao sto je samo Vama odgovaralo.
Niti sam nepovjerljiva, niti sam pesimista. Zivim komotno i kada bih mogla da promijenim jednu stvar u svom zivotu to bi bilo da bih prestala pusiti. Sve ostalo mi je po volji osim sto ove godine sticajem okolnosti idemo na odmor u Sarajevo tri puta, ali i to je samo zbog bolesti i smrti suprugove majke, pa ne zamjeram.
Niti sam nepovjerljiva, niti sam pesimista. Zivim komotno i kada bih mogla da promijenim jednu stvar u svom zivotu to bi bilo da bih prestala pusiti. Sve ostalo mi je po volji osim sto ove godine sticajem okolnosti idemo na odmor u Sarajevo tri puta, ali i to je samo zbog bolesti i smrti suprugove majke, pa ne zamjeram.
Troja- Legendarni član
Strana 10 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 10 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu