Kuduz
2 posters
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Kuduz
Godina: 1989.
Režija: Ademir Kenović
Scenario: Ademir Kenović, Abdulah Sidran
Uloge: Slobodan Ćustić, Snežana Bogdanović, Božidar Bunjevac
Da li vam se dopao film?
Kakvi su vaši utisci?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Kuduz
Nije me nešto oduševio film, upečatljiviji je pred sam kraj, mada i pomalo zbrzan.
Kuduz i Badema, oboje 'obilježeni' - Kuduz koji je tek izašao iz zatvora i Badema koja ima vanbračno dijete - odluče se vjenčati. I sve nekako štima dok Badema ne poželi drugačiji život od onoga koji ima. Redaju se ljubomora, preljub, nasilje, a u cijeloj toj strci najviše ispašta mala Amela. Po meni je film tu zakazao jer, iako je fokus očito bio na bračnom paru, šteta je što se dijete gotovo svelo na objekt koji broji i u vlaku neuspješno laže o godinama.
Kuduz i Badema, oboje 'obilježeni' - Kuduz koji je tek izašao iz zatvora i Badema koja ima vanbračno dijete - odluče se vjenčati. I sve nekako štima dok Badema ne poželi drugačiji život od onoga koji ima. Redaju se ljubomora, preljub, nasilje, a u cijeloj toj strci najviše ispašta mala Amela. Po meni je film tu zakazao jer, iako je fokus očito bio na bračnom paru, šteta je što se dijete gotovo svelo na objekt koji broji i u vlaku neuspješno laže o godinama.
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu