Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moje kontradiktornosti

5 posters

Ići dole

Moje kontradiktornosti Empty Moje kontradiktornosti

Počalji od Still_dreaming Sub Avg 24, 2013 10:52 am

Sigurno postoje neke stvari u kojima ste primetili da ste kontradiktorni. Na primer, kažete da biste u određenoj situaciji uradili nešto, a onda u toj situaciji ne postupite tako; dopada vam se pojam šetnje i ćaskanja, ali retko kad ili nikad ne odete u šetnju; volite lepo i sunčano vreme, ali se žalite na vrućinu (ili volite zimu, a žalite se na hladnoću) i slično.

Da li ste primetili neke kontradiktornosti kod sebe?
Umete li da ih objasnite?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Moje kontradiktornosti Empty Re: Moje kontradiktornosti

Počalji od ces@ric@ Sub Avg 24, 2013 12:07 pm

- Napadam brata i oca sto previse sole, a ja s vremena na vrijeme poslim vise od njih mada mi je doktor zabranio
- Svojevremeno sam rekla momku da treba da smrsa, a malo zatim napravila tepsiju kolaca
- Rekla sam malom bratu da ce se morati dobro potruditi da zasluzi moje povjerenje i da mu opet nekad ucinim uslugu... iduci dan sam mu dala kljuceve od stana u kom sam zivjela sama da dovede djevojku
- Smatrala sam da nikad necu biti u vezi samo iz navike, pa sam bila

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Ned Avg 25, 2013 12:28 am

Volim književnost i stvarno uživam kada čitam neku knjigu, a jako malo čitam knjige - uglavnom zato što imam malo slobodnog vremena i zato što suprug uvijek, ali baš uvijek, sluša muziku, a meni je za čitanje potrebna apsolutna tišina.

Smatram da bivše ljubavi treba potpuno zaboraviti, a kada mi se ukazala prilika da vidim bivšu veliku simpatiju otišla sam da ga vidim (naravno, sa suprugom) - jednostavno radoznalost je preovladala. Željela sam da znam kako sada izgleda i kako je živio otkako sam ga zadnji put vidjela.

Smatram da je moja firma u ozbiljnoj krizi, a ne tražim drugi posao. - Dopada mi se što u svojoj firmi radim četiri radna dana i u sate kada to meni odgovara, i mislim da bih teško takvo nešto pronašla.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ms.k Ned Avg 25, 2013 3:20 pm

.. valjda sam, utisak imam, sva kontradiktorna .. :sorry: 
.. objašnjenje ..
.. može biti razlika između šarenog svijeta snova u mojoj glavi i surove realnosti .. ili neka patologija .. neka kombinacija navedenog .. ili tako nešto .. :jj: 
.. volim Sunce .. ali ga prezirem i kukakam jer me bole i peku oči zbog njega, da ne spominjem konstantne alergije ili opekotine koje sam zadobila prije dvije godine zbog kojih sam istraumirana ..
.. volim vodu, volim osjećaj toplote sigurnosti i snage kada sam u/pod/nad vodom i volim neki osjećaj vezan za vodu koji ne znam da definišem .. a ne mogu se otresem osjećaja odbojnosti i moranja da se natjeram da uđem u istu jer me je nekol'ka puta umalo udavila i odnijela ..
.. volim kišu jer je tako milozvučna i romantična .. a onda mi s.ebe kosu pretvori je u glupe čupave kovrdže, a da ne spominjem upropašten trud od sat vremena nastojanja da je ispravim, i onda psujem i durim se ..
.. nema većeg zagovornika šetnji i obožavaoca misli o šetnji i izgovorivača rečenice 'idemo u šetnju' .. a onda izađem napolje i potražim prvu klupu da se navalim na nju, kafić, štogod, samo da ne hodam ..
.. obožavam planine (rođena sam i odrastala među njima, prija mi vazduh i klima) i planinarenje .. a za-boga-milog u šetnje se ne mogu natjerati a kamoli da se popnem na planinu, a ima tu i istraumiranosti zbog trenutka prošlosti suočavanja sa mogućim padom niz provaliju ..  
.. ne podosim djecu (u većini slučajeva), valjda sam operisana od materinskog instinkta, pa sa njima razgovaram i ponašam se prema njima kao prema odraslima, a onda mi počnu umarati/smarati jer nemaju mozak odraslog čovjeka i u suštini su glupa, dosadna, zanovjetna itd. (takva je i većina odraslih mozgova a kamoli ovi koji isti nemaju) .. i otkako sam vidjela neku muku od desetak godina posve lijepo vaspitanu (kaže 'molim Vas', 'hvala Vam lepo', ..) kako se raspituje za cijene koječega, a u jednoj ruci stišće kruh, a u drugoj nekol'ke novčanice i sve poglediva hoće li imati dovoljno, a na njemu pohabana trenerkica mjestimično zaflekana, sažaljiv pogled ispunjen suzama .. sve me užasava pomisao da ih imam ... opštepoznata činjenica je da mi ni na kraj pameti nije da imam djecu ... a onda mi padne na pamet idiot i ne mogu se otresem misli o bebama i još kojekakvih njanjavih osjećanja koja me spopadnu i koje bolje da ne opisujem   i da me neko u tom trenutku pita je l' hoćeš djecu kontam da bi odgovor bio 'želim, hoću, sutra, danas, koliko odmah' ..
.. itd .. .. . Rolling Eyes 
.. objašnjenje ..
.. valjda (?!) sam, utisak imam, luda ..
Suspect %-) fool.gif  :O.o: Surprised
ms.k
ms.k
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 3752
Ženski Datum upisa : 20.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Pon Avg 26, 2013 2:51 am

Generalno sam jako voljela pse, a otkako je kolega iz kancelarije poceo dovoditi svoju pudlicu na posao popelo mi se na vrh glave sto stalno skace uz moje noge i mislim da vise ne bih pozeljela imati psa. Objasnjenje - nervira me sto ne mogu vise da se sredim kako hocu iz straha da ce mi pas pocijepati carape ili isprljati suknju ili pantalone.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pon Avg 26, 2013 9:03 am

Joj Troja, to mi je poznato. Slicno je i kod mene. Volim pse i posebno ovog sto dovode kolege, ali me u zadnje vrijeme nervira. Nije u pitanju pudlica, vec pas od 35 kila. Vozi se s nama u autu, linja se, njegove dlake su svuda i uz to smrdi. Drag mi je i sve, ali mi zaista pocinje ici na zivce. Eto, jos jedna kontradiktornost

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od enigma_ Uto Sep 10, 2013 9:53 am

Uffffffff imam ih dosta :D 

Govorila sam da pas nije za stan i strogo sam se držala toga do pre devet meseci :D No sada smatram da veliki pas nije za stan,a da mali koji se ne linja i koji ne smrdi i koji  samo ima 3kg jeste za stan:givenheart: 
Leti kukam na vrućinu i volim zimu, a zimi kukam na zimu :( 
Milon puta sam rekla da neću gledati skupštinu niti pratiti političku "scenu" , čak i umem da kritikujem onoga koga smem :sorry:  a meni je malo svega toga na tv-u, pa onda jurime neke misije na netu :( 
Mislila sam da odem i ostavim stan deci, sad ne mislim tako.Mislim da klinac može uz našu pomoć da obezbedi sebi stan, naravno na kredit.
A da ovaj stan bude stan za sve nas kad se okupljamo.
Milon puta sam počinjala sa nekom dijetom u ponedeljak i trajalo je to do srede, umesto  bar dve nedelje.Posle srede sam kao brojala kalorije i nekako pravdala sebe pred mojima, a oni su mi se smejali beat 
Često kažem da ovih dana idem kod lekara, ti dani još nisu došli :D 
Milon puta sam rekla svima u kući da neću da im nameštam krevete i pakujem ormare, no ja još uvek to radim.
Vilotića krikujem što jede masno, ljuto i slatko, jer se plašim za njegov dijabetes, a ja ne mogu bez slatkiša, koje isto ne smem :( i jedm ih Rolling Eyes 
Ne volim roze majce na muškarcu,a sama sam kupila klincu prelepu roze majcu :( 

Ne, ne smem dalje, dodeliće mi neko neku dijagnozu Suspect
enigma_
enigma_
Veteran
Veteran

Broj poruka : 4779
Lav Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Pet Feb 07, 2014 12:24 pm

Ne volim kada su ljudi previše ćutljivi i tajnoviti, a sam sam takav.

Ne volim kada se neko našali i kaže mi ‚‚šalim se", iako je očigledno, a sam ponekad umem da izgovorim to (jer ne razumeju svi odmah moj sarkazam).

Rado objavljujem ‚‚priče za lep dan", iako smatram da je većina njih ‚‚literarno sakata".

Volim da šetam, ali kad god odem da šetam ispostavi se da više volim da sedim na klupici. :D

Stalno sebe ubeđujem da previše verujem ljudima i da treba sve da stavim pod sumnju, ali se svaki put ponovo za***em.

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content