Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Imate li hobi?

+5
zanesena
nexstosic
f-lady
Maja
Still_dreaming
9 posters

Ići dole

Imate li hobi? Empty Imate li hobi?

Počalji od Still_dreaming Uto Feb 09, 2010 9:38 am

Koji je vaš hobi?
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Imate li hobi? Empty Re: Imate li hobi?

Počalji od Maja Pon Mar 22, 2010 4:42 am

Imam hobi,ako se to može nazvati hobijem. To je istraživanje muzike koju volim. Ima puno izvođača koji su 70,80 i 90-tih ostali u senci slavnih imena koja su prosto okupirala sve medije. To su za mene pravi umetnici,oni koji muziku stvaraju iz ljubavi,i sami pišu tekstove i muziku. Tako sam pronašla dosta bendova koji su neopravdano zapostavljeni od strane publike,a bogami i muzički kritičari su imali svoj udeo u tome,ali nekako mislim da njima i nije bitno da ih svi slušaju,i da budu extra popularni i zgrću pare.
Isto tako volim da istražujem kakvi su bili životi tih muzičara,šta im je bila inspiracija za neke pesme...
Jeff Buckley je jedan od najboljih primera. Briljantan muzičar i izvođač za koga zna malo ljudi. Čitav njegov život je kao neka misterija,i usko povezan sa životom njegovog oca Tim Buckley-a,koji je u svoje vreme takođe bio vrhunski muzičar. Na žalost obojica su prerano otišli sa ovog sveta,Jeff na žalost samo posle jednog albuma. (drugi na kome je radio je izdat za njegovog života)
Naravno ima i drugih bendova,bisera koje sam uspela da iskopam i uživam u njihovoj muzici kao što su Cousteau,The Clientele,Madrugada,Belle & Sebastian,Wire train....
Želim još da napomenem da mi je velika inspiracija u svemu ovome jedan moj drug iz Niša,imamo dosta sličan muzički ukus.
:):

Maja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6121
Ženski Datum upisa : 19.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od f-lady Čet Mar 25, 2010 9:55 pm

Sparrow, mozda ti i pomogne : www.last.fm , ovde se moze svasta naci, a narocito ako napravis svoj profil, tada te on sam usmerava, videces lako se koristi. Ako neces da pravis profil, ili ne slusas muziku direktno preko nekog programa, vec na netu, onda mozes da ukucas ime izvodjaca - pa da nadjes slicne izvodjace, ili po tagu :) recimo ako te zanima sta je to progressive npr.
Znaci i ti si nam indie :D
Ja ovo sa muzikom stalno radim givenheart , a hobi kao hobi nemam, ponovo sam pocela da treniram, doduse 3*nedeljno, ali i to je dosta za sada i clan sam jedne organizacije, koja mi povremeno privuce malo paznje :) i volim da se igram sa fotografijama D:

f-lady
Odvažni član
Odvažni član

Broj poruka : 652
Ženski Lokacija : Beograd
Datum upisa : 25.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nexstosic Sub Mar 27, 2010 6:09 am

pa hobi mi je sviranje, komponovanje, skrabanje, modelovanje sopstvenih izmisljotina preko 3d programa, onda od sporta alpinizam na Kalemegdanu (sto vam nikako ne bih preporucio ako nemate dovoljno adrenalina i brzo razmisljanje), pretrcavanje Pancevackog mosta (Brankov sam samo jednom pretrcao, mnogo kratak) i toliko.
nexstosic
nexstosic
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1444
Muški Ovan Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od zanesena Pon Maj 24, 2010 9:32 am

Izradjujem nakit od razlicitih materijala i time se bavim bas samo rekreativno jer me opusta...
zanesena
zanesena
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2574
Ženski Ribe Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Sre Avg 03, 2011 10:13 am

Skupljam razglednice. Neki to možda ne bi nazvali hobijem, ali po nekoj definiciji hobija - da je to aktivnost koja se radi zbog osobnog zadovoljstva - jest. Bavim se time nekih godinu dana. Nisam baš čitavu godinu bila aktivna, tu i tamo me malo popusti, ali imam nekih 150 razglednica iz raznih krajeva svijeta i sve su meni upućene. Volim kada mi ljudi nešto napišu, zalijepe markice... Postoji jedna sjajna stranica na koju sam se registrirala i na kojoj su i drugi ljudi koji imaju isti hobi pa na taj način upoznam dosta ljudi s kojima mogu razmijeniti razglednice. Kako sam se odlučila za to? Inače jako volim putovati, ali trenutno ni vremenski, ni financijski nisam to u mogućnosti. Zato, na ovaj način, skupljanjem razglednica, kao da obilazim čitav svijet. Jeftino je i lijepo.
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ivana_ Sub Avg 29, 2015 1:57 am

Imam ih ... ni ja ne znam koliko.

Pišem poeziju i prozu.
Sakupljam omote od čokolada.
Sakupljam salvete.
Sakupljam sve i svašta što mi je važno kao uspomena; imam dve ogromne kutije takvih sitnica - nečiji rukopis na papiriću, nebitini crteži i žvrljanja, privesci, opušci, kesice od šećera u kafeu ... sve i svašta.
Sakupljam ptičja pera koja slučajno, ali samo slučajno nađem.
Sakupljam knjige, sveske, olovke.
Fotografišem.
Pravim nakit.
Po nekad, po nešto crtam, slikam.
I životinje mogu da svrstam ovde, posebno mačke. Imam ih 8. :D
Bicikl, plivanje, pešačenje, ples ... obožavam ples i muziku.
I mnogo drugih stvari. givenheart

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Avg 29, 2015 3:36 am

Volim da radim sudoku i ispunjavam ukrštenice. Volim šetnje, razgledanja arhitektonski značajnih gradjevina, putovanja po svijetu, muziku i film. Volim da gledam i kupujem knjige o unutrašnjem uredjenju stanova, lijepoj fotografiji, umjetnosti. Volim obilaske muzeja. Volim lijep namještaj i lijepu garderobu, kao i pisanje po forumima i druženje sa ljudima. Volim da kupujem CD-e i imam veliku kolekciju. Volim da kupujem lijepe slike i fotografije.

U mladjim godinama sam voljela i da pišem poeziju, ali sam romantiku na papiru zamijenila romantikom u životu.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Sub Avg 29, 2015 11:51 am

polly88 ::Skupljam razglednice. Neki to možda ne bi nazvali hobijem, ali po nekoj definiciji hobija - da je to aktivnost koja se radi zbog osobnog zadovoljstva - jest. Bavim se time nekih godinu dana. Nisam baš čitavu godinu bila aktivna, tu i tamo me malo popusti, ali imam nekih 150 razglednica iz raznih krajeva svijeta i sve su meni upućene. Volim kada mi ljudi nešto napišu, zalijepe markice... Postoji jedna sjajna stranica na koju sam se registrirala i na kojoj su i drugi ljudi koji imaju isti hobi pa na taj način upoznam dosta ljudi s kojima mogu razmijeniti razglednice. Kako sam se odlučila za to? Inače jako volim putovati, ali trenutno ni vremenski, ni financijski nisam to u mogućnosti. Zato, na ovaj način, skupljanjem razglednica, kao da obilazim čitav svijet. Jeftino je i lijepo.

Ovo mi je bas lijepo i neobicno. Ja se uvijek obradujem razglednici, a kad putujem uvijek ih i saljem. Treba li ti neka iz Praga? :)

Najveci hobi mi je pisanje. Najcesce pisem kratke pricice u kojima nema pretjerano radnje, vise neko moje razmisljanje. Tu i tamo neku od njih objavim na forumu ili blogu, dok sam ga imala, ali ih uglavnom drzim za sebe. Mnoge su nedovrsene. Napisala sam i jednu seriju od pedeset epizoda, koju cesto prepravljam, nesto dodajem ili pisem pricice vezane za likove iz te serije. Pocela sam sa jos jednom telenovelom prije par godina, u glavi imam cijelu radnju, ali se nisam nakanila da napisem do kraja. Planiram se malo vise posvetiti ovom hobiju, jer me nerviraju nedovrsene stvari.

Jos sam zainteresovana za crtanje, fotografisanje i photoshop, cemu bih se trebala znatno vise posvetiti.

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Avg 29, 2015 11:19 pm

I ja htjedoh juče poslati pp Polly da ti ponudim da pošaljem razglednice Londona, ali ne stigoh. Ako te interesuju samo mi pošalji svoju adresu na pp.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole