Šta smo ove godine naučili jedni o drugima?
3 posters
Strana 1 od 1
Šta smo ove godine naučili jedni o drugima?
Forum je idealno mesto za upoznavanje novih ljudi. Svaki naš novi post nosi novu informaciju o nama. Potrebno je samo da budemo pažljivi u čitanju i pročitamo tačno ono što je neko hteo da kaže kako bismo stekli pravu sliku o njemu. Svakog dana učimo ponešto jedni o drugima, a za godinu dana čitanja možemo dosta promeniti mišljenje, na bolje ili na gore.
Šta ste vi tokom ove godine naučili o drugim članovima Zida?
Koliko ste ih bolje upoznali?
Šta ste vi tokom ove godine naučili o drugim članovima Zida?
Koliko ste ih bolje upoznali?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Šta smo ove godine naučili jedni o drugima?
Najvise sam naucila o cesarici. Znam da su joj umrli i baba i deda, znam da joj mladji brat zivi u Sarajevu i ne zeli da ide na Zapad. Znam da, mada ona ne pusi, njena braca izgleda puse i ona pokusava da bude mudra i ne sukobi se sa njima oko toga. Znam da je raskinula sa momkom koji je amerikanac i cini mi se da je sada nasla nekog drugog koga ce voditi za rucicu.
Znam da je Still diplomirao i zaposlio se u firmi koja bas i ne odgovara njegovim zeljama i ambicijama. Znam da mu nedostaje Maja.
Cini mi se da je i Polly diplomirala (izvini sto nisam sigurna, Polly), a dobre vijesti nam je nedavno dao i Ika i Kondor sa Anda.
Malac je ozidao susaru sa prostorom za ljetnu kuhinju i sada se sprema da posadi 300,000 vocki. To ga, naravno, nije ni malo omelo u revnosnom obavljanju posla, te ce naredne godine sigurno biti proglasen za vatrogasca godine.
MsK-a pise svoje duge postove i detaljno analizira sve sto je receno. Po slikama koje postavlja reklo bi se da ima bujnu mastu i ogromnu zelju da nadje ljubav svog zivota.
Liza nam se javlja povremeno izvjestavajuci o svojim dogodovstinama sa djacima.
Eto toliko od mene za sada. Prijatan dan zelim.
Znam da je Still diplomirao i zaposlio se u firmi koja bas i ne odgovara njegovim zeljama i ambicijama. Znam da mu nedostaje Maja.
Cini mi se da je i Polly diplomirala (izvini sto nisam sigurna, Polly), a dobre vijesti nam je nedavno dao i Ika i Kondor sa Anda.
Malac je ozidao susaru sa prostorom za ljetnu kuhinju i sada se sprema da posadi 300,000 vocki. To ga, naravno, nije ni malo omelo u revnosnom obavljanju posla, te ce naredne godine sigurno biti proglasen za vatrogasca godine.
MsK-a pise svoje duge postove i detaljno analizira sve sto je receno. Po slikama koje postavlja reklo bi se da ima bujnu mastu i ogromnu zelju da nadje ljubav svog zivota.
Liza nam se javlja povremeno izvjestavajuci o svojim dogodovstinama sa djacima.
Eto toliko od mene za sada. Prijatan dan zelim.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Re: Šta smo ove godine naučili jedni o drugima?
Eh, Troja, baš si nas sve lepo opisala. :)Znam da Troja ima večiti problem sa prestankom pušenja (i nadam se da će ga jednom zauvek rešiti), da je često bolešljiva, odgovorna na poslu.
Mislim da sam, iskreno, najviše o sebi naučila protekle godine na forumu. Nakon duže pauze, odjednom mi se (u martu, čini mi se - a možda i grešim...) vratila želja da dolazim ovde i pišem svakodnevno.
Tek skoro sam počela da razmišljam o tom periodu, i sada znam da je to bio period melanholije ili čak depresije, u kojem je mogla da me spase kreativnost i čašica pristojnog razgovora - a sve to nalazim ovde.
Često čitam vaše postove neulogovana, samo svratim. Osećam se delom ovog mesta, ne izopštavam sebe namerno. Jednostavno, kao da osetim dodatnu čar kad iza zida posmatram Zid.
Mislim da sam, iskreno, najviše o sebi naučila protekle godine na forumu. Nakon duže pauze, odjednom mi se (u martu, čini mi se - a možda i grešim...) vratila želja da dolazim ovde i pišem svakodnevno.
Tek skoro sam počela da razmišljam o tom periodu, i sada znam da je to bio period melanholije ili čak depresije, u kojem je mogla da me spase kreativnost i čašica pristojnog razgovora - a sve to nalazim ovde.
Često čitam vaše postove neulogovana, samo svratim. Osećam se delom ovog mesta, ne izopštavam sebe namerno. Jednostavno, kao da osetim dodatnu čar kad iza zida posmatram Zid.
Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu