Pano za Zid
4 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Pano za Zid
Nekada smo kao deca u školi stalno davali naše male doprinose na panou u učionici. Hajde da se prisetimo toga i uradimo nešto slično i ovde. Napravite malu kompilaciju u Paint-u ili nekom drugom programu (ako niste vični pravljenju slika u Paint-u, dovoljno je da samo ostavite stilizovani post) i podelite sa nama na slikovit i kreativan način vaš dosadašnji doprinos Zidu.
Napravite malu kompilaciju svog dosadašnjeg druženja na Zidu - pronađite svoje prethodne avatare, najdraže pobede sa takmičenja, svoje omiljene teme, postove, isečke iz blogova i dnevnika i predstavite se još jednom. Oživite sećanja sa Zida i osvrnite se na sve ono što ste bili i što jeste na Zidu. Izdvojte najlepše postove, teme kojima se najviše ponosite i sve ih sklopite tako da vaš pano bude što slikovitiji i kreativniji.
Napravite malu kompilaciju svog dosadašnjeg druženja na Zidu - pronađite svoje prethodne avatare, najdraže pobede sa takmičenja, svoje omiljene teme, postove, isečke iz blogova i dnevnika i predstavite se još jednom. Oživite sećanja sa Zida i osvrnite se na sve ono što ste bili i što jeste na Zidu. Izdvojte najlepše postove, teme kojima se najviše ponosite i sve ih sklopite tako da vaš pano bude što slikovitiji i kreativniji.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Pano za Zid
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu