Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta ste naučili iz svojih raskida / veza?

4 posters

Ići dole

Šta ste naučili iz svojih raskida / veza? Empty Šta ste naučili iz svojih raskida / veza?

Počalji od Still_dreaming Pet Maj 16, 2014 12:45 pm

Pretpostavimo da skoro svi mi veze počinjemo onim divnim maštanjem da je baš to ono što nam treba i da smo našli pravu / pravog, jer drugačije ne bi ni imalo ni smisla započinjati vezu, tj. obavezivati se. Volimo-ne vidimo, volimo-ne gledamo, volimo-pravimo se ludi, volimo-žmurimo, volimo-opraštamo, volimo-ignorišemo, volimo-trpimo i na kraju raskinemo. Šta se dešava posle raskida?

Da li nešto naučite iz raskida ili ste primetili da ponovo imate iste propuste i u narednim vezama?

Šta ste naučili iz prvog raskida / prve veze; iz drugog raskida / druge veze; iz trećeg, četvrtog, desetog?
Da li ste se pridržavali, tj. da li se pridržavate onoga za šta ste rekli ‚‚e, toga više neće biti" ili ‚‚to više neću dopuštati"?

Amor fati

Live today
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Šta ste naučili iz svojih raskida / veza? Empty Re: Šta ste naučili iz svojih raskida / veza?

Počalji od Ivana_ Sub Maj 17, 2014 7:51 am

Ništa nisam naučila. Imala sam tri veze, i nekako, davala previše sve od sebe da uspeju. Možda je ljude to i uplašilo. Postoje osobe koje se boje vezivanja. Meni su izgleda, baš takvi pali u amanet. Sva tri momka koliko rezličiti, toliko su bili i isti - ženskaroši. Sa mnom su prividno izgleda uspevali da se smire, ali im je to smetalo, ipak nisu mogli da uzmu mene na štetu svoje slobodice iako ih ja ni u kom trenutku nisam pritiskala ili nešto. Nisam pametna. Pa i ja volim svoju slobodu, niko na svetu, ni najvoljeniji nema pravo da je ugrožava ali zašto ne bismo bili slobodni u dvoje? ''Imati najvažniju stvar na svetu a ne posedovati je'' - nije li to lepota? Nikada nisam razumela razloge, pogotovo prvog momka koji je 4 godine proveo sa mnom i otišao bez reči.
Jedino mi je zbog drugog iskreno žao jer mi je bio najbliži po ličnosti i sklonostima. Ali i on je našao glupav razlog. Šta ćeš.
E a poslednji, mislim da sam ga volela najviše. Bila sam spremna da umrem za njega, da živim za njega, ma sve, ali sve. Ispostavilo se da je nezahvalno dvolično polivalentno biće koje sve rešava nestankom. Tako da ništa nisam naučila - svaki put sve više dajem, ali sve više i imam. Dok me oni odlazeći ubijaju u meni raste ljubav - sa željom da je još jaču, strastveniju i luđu poklonim nekome ko će je biti odista vredan!  givenheart 

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Šta ste naučili iz svojih raskida / veza? Empty Re: Šta ste naučili iz svojih raskida / veza?

Počalji od ces@ric@ Pet Jan 30, 2015 1:43 am

Naucila sam da osobe koje se od pocetka ne slazu po pitanju buducnosti i stvari koje u njoj zele ne bi trebale ostajati skupa i gubiti vrijeme
Da se nikom ne treba toliko prilagodjavati
Da se suprotnosti prvo privlace, pa onda svlace, ali takve veze ne ostaju
Naucila sam da cijenim romantiku i paznju

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dafne Pet Apr 15, 2016 7:54 am

Budi sama, prigrli svoju samoću.
Nemoj da budeš prosjak.
Nemoj da budeš očajnik.
Pronaći sreću, zadovoljstvo i ljubav u sebi.
Druga osoba nikada neće uništiti taj zid plača što jeca u tebi, to je tvoj mentalni sklop, to je tvoja sudbina.
Najusamljeniji ljudi su najači.
Ne spuštaj svoje standarde samo da ne bi bila u samoći.
Ne pristaj ni na šta manje, ne pristaj da te grle i ljube oni čiji lik ti ne prija.
Okreni se i idi.Reci ne.Ne ostaj iz sažaljenja.
Ružna si, nikada nećeš imati onoga koga želiš.
Dafne
Dafne
Istraživač
Istraživač

Broj poruka : 157
Ženski Lokacija : Universe
Datum upisa : 27.04.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu