Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alternativna medicina

5 posters

Ići dole

Alternativna medicina Empty Alternativna medicina

Počalji od ThePoet Sub Jul 12, 2014 9:24 pm

Alternativna medicina je praksa zdravstvene brige, filozofija lečenja i terapija koja se ne koristi u naučno prihvaćenoj medicini. Tradicionalisti smatraju da ove metode nisu naučno evaluirane zbog svoje bezbednosti i efektivnosti, ali se uprkos tome u mnogim zemljama koriste.

Primeri alternativne medicine su akupunktura, travarstvo, meditacija, joga, urinoterapija, lekovito gladovanje, razni verski obredi, operacije golim rukama itd.

U Srbiji je, svakako, najzastupljenije travarstvo i mnoge bake se i danas kunu u lekovita svojstva određenih trava. Mnogi doktori, takođe, preporučuju alternativnu medicinu i određene čajeve i trave umesto lekova iz apoteke.

Šta vi mislite o alternativnoj medicini? Da li pomaže?
Sećate li se šta su vama od trava preporučivali?
Da li vi koristite danas neki oblik alternativne medicine?
Navedite nam neke primere za koje znate da im je alternativna medicina pomogla i kako.
Pišite i šta je od trava za šta dobro i preporučite ako je nešto vama pomoglo.

najukusnija je sirova misao
ThePoet
ThePoet
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6720
Muški Devica Godina : 33
Datum upisa : 23.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Alternativna medicina Empty Re: Alternativna medicina

Počalji od Liza_N. Sub Jan 24, 2015 8:23 am

Ja sam na pragu da započnem terapiju biljem, pa ću javiti da li je imalo efekta.
Verujem herbalnoj medicini više, ne samo zato što se plašim operacija ili bolnica, već što se plašim kupljenih diploma. :(

Always believe that something wonderful is about to happen...
Liza_N.
Liza_N.
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2032
Ženski Datum upisa : 04.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od male Sub Jan 24, 2015 10:45 am

Rakija leči sve bolesti. yes.gif
male
male
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 6176
Muški Lokacija : Kragujevac
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Sub Jan 24, 2015 11:28 am

male ::Rakija leči sve bolesti. yes.gif

Možda kad ti je 20 godina i nisi bolestan. :D
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ivana_ Uto Jun 09, 2015 4:18 am

Mislim da su biljke čudo i da je mag svako ko se u njih razume.
Ja sam pila biljnu mešavinu za anksioznost i uznemirenje, naručila sam je od nekog čoveka, zaista ne znam, mama zna i vrlo mi je pomogla. Funkcionisala sam potpuno normalno bez ikakvih lekova. Rekla bih vam kad bih znala šta je paketić sadržao ali čovek ne bi ni mogao da zarađuje kad bi prodao svoju tajnu.
Sigurna sam da je matičnjak vrlo dobra travka. Ali isto tako da bi se dobio neki delotvorni lek potrebno je mešanje trava i njihovo pažljivo biranje i kombinacija.
Pouzdano znam da u mom gradu jedno vreme mnogo žena nije moglo da ima decu i to godinama. Sve su išle kod istog travara koji je svakoj prema tegobama ponaosob pravio travne mešavine. Sve su rodile.
Sestra moga dede Baka Jova je travarka. Sokom od kiselog kupusa, ili kako se ovde zove rasol izlečila je pantljičaru.
Medicina je dobra, ali nekad nije loše potražiti i drugi način, drugi spas.

She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?

Ivana_
Ivana_
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 3079
Ženski Jarac Godina : 36
Datum upisa : 11.12.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole