Uradi sam
4 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Uradi sam
Poenta ove teme je da pokrene vašu kreativnost i da pokaže da ne morate trošiti novac na određene predmete već da možete sami napraviti ono što vam se čini interesantnim.
U okviru ove teme možete ubaciti postupak izrade nekog predmeta koji se može napraviti u kući od dostupnih materijala koji ste napravili ili koji biste želeli da napravite.
Možete ubaciti video ili fotografije koje prikazuju postupak izrade nekog kreativnog predmeta koji može služiti za ukras ili čak imati funkcionalnost.
Povežite teoriju sa praksom i pokušajte sami da napravite neki model.
U okviru ove teme možete ubaciti postupak izrade nekog predmeta koji se može napraviti u kući od dostupnih materijala koji ste napravili ili koji biste želeli da napravite.
Možete ubaciti video ili fotografije koje prikazuju postupak izrade nekog kreativnog predmeta koji može služiti za ukras ili čak imati funkcionalnost.
Povežite teoriju sa praksom i pokušajte sami da napravite neki model.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Re: Uradi sam
Za ovu ideju potrebno je:
1. Dublja plastična čaša
2. Testenina različitih oblika
3. Lepak
4. Boja po želji u spreju
Ika- Zavisni član
Ako imate neke stare džempere, možete ih iskoristiti za razne dekorativne elemente.
Potrebno je:
1. Plastična flaša ili staklena tegla (može se napraviti i cilindar od kartona)
2. Lepak
3. Materijal sa teksturom (ispleteni džemper ili čak možda deblji kanap koji se može umotati oko osnove)
Ika- Zavisni član
Wow, love it! Odlicna tema i odlicne ideje
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Odlična tema! Volim izrađivati različite sitnice, ali rijetko pronalazim neke 'uradi sam' ideje da su mi dostupni svi materijali, da mi se sviđa i da mi koristi to što ću napraviti.
Evo nešto jednostavno, pronašla sam neki dan ideju na 9gag-u. Riječ je o obilježivaču stranica; ako nekome poklanjate knjigu, ovo je lijep dodatak, pogotovo zato što ćete ga sami napraviti. Još ako volite Pokemone...
Ja sam sebi napravila Jigglypuffa jer mi je on najdraži Pokemon. (Htjela sam priložiti fotografiju, ali fotoaparat mi i dalje ne radi.)
Evo nešto jednostavno, pronašla sam neki dan ideju na 9gag-u. Riječ je o obilježivaču stranica; ako nekome poklanjate knjigu, ovo je lijep dodatak, pogotovo zato što ćete ga sami napraviti. Još ako volite Pokemone...
Ja sam sebi napravila Jigglypuffa jer mi je on najdraži Pokemon. (Htjela sam priložiti fotografiju, ali fotoaparat mi i dalje ne radi.)
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Ja sam je napravila za poklon. Preslatko je i jednostavno a opet originalno.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Using old doors as trendy storage areas
It’s all about background
An old bed becomes a cheerful bench
Ovo sam sve vidjela na jednom sajtu, koji je po meni odličan. Zato je na engleskom opis slike, ali ostaviću i link pa ako nekog zainteresuje imaju sva uputstva tamo.
https://brightside.me/creativity-home/19-cheap-and-creative-ways-to-add-comfort-to-your-apartment-242410/
https://brightside.me/creativity-home/15-creative-ways-to-transform-old-furniture-beyond-recognition-239360/
It’s all about background
An old bed becomes a cheerful bench
Ovo sam sve vidjela na jednom sajtu, koji je po meni odličan. Zato je na engleskom opis slike, ali ostaviću i link pa ako nekog zainteresuje imaju sva uputstva tamo.
https://brightside.me/creativity-home/19-cheap-and-creative-ways-to-add-comfort-to-your-apartment-242410/
https://brightside.me/creativity-home/15-creative-ways-to-transform-old-furniture-beyond-recognition-239360/
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu