Međuzvezdani (Interstellar)
4 posters
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Međuzvezdani (Interstellar)
Godina: 2014.
Režija: Christopher Nolan
Scenario: Jonathan Nolan, Christopher Nolan
Uloge: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Kakvi su vaši dojmovi nakon pogledanog filma?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Međuzvezdani (Interstellar)
Priča je lepo osmišljena, slojevita je, zamršena, svi glumci su posao odradili vrhunski, ali mi nešto baš nedostaje u celom filmu. Ne znam šta. Nekako sam zapamtio samo čudne događaje u sobi, a gledao sam ga pre četiri meseca otprilike. I ti momenti i jesu najbolji. Sve mi je nekako nedosanjano, nedovršeno. Da, postoji uzrok, postoji i rešenje, ali fali sredina. Svakako ga preporučujem, ali nisam se oduševio kao što sam očekivao.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Film sam gledala dva puta, prvi put u avionu gdje zvuk nije bio baš najrazgovjetnji, a drugi put kod kuće gdje sam se mogla lijepo skoncentrisati i pratiti priču. Film je zaista kompleksan, pa nije ni čudo što sam u njemu u potpunosti uživala tek kad sam ga odgledala drugi put. Vrlo maštovita vizija budućnosti planete i prilično neočekivan završetak filma. Na momente sam se pitala da li je izbor glavnog glumca bio dovoljno dobar. Matthew ima sličan izraz lica u svim sekvencama filma. Mimo toga nemam zamjerke.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Jako mi se svideo. Najjači moment u filmu, po meni, je kada se posle 80 (ili tako nešto) godina sreće sa ćerkom i ona, gotovo na samrti, kaže "znala sam da ćeš se vratiti". "Kako si znala", pita je Metju, a ona odgovori "jer mi je moj tata to rekao."
Kao da ima masku.Troja :: Matthew ima sličan izraz lica u svim sekvencama filma.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu