Hot or not (m)
+3
polly88
ms.k
Still_dreaming
7 posters
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Hot or not (m)
U ovoj temi ćemo se igrati i, usput, malo upoznati ukus drugih članova. Postavljaćemo fotografije poznatih (i manje poznatih) ličnosti, ispod kojih ćemo pisati da li nam je neko ‚‚hot" ili nije, pa onda postavljati sledeću osobu. Naslov teme je takav samo zato što se u engleskom to bolje uklapa i rimuje.
U ovoj temi muškarci su pod lupom. Dakle, ostavljate fotografije muškaraca koje smatrate privlačnim ili za koje vam nije jasno kako su tolikim ženama privlačni, komentarišući, pri tom, prethodnog muškarca. Maksimalan broj fotografija koje možete postaviti prilikom jednog posta je 5. I muškarci i žene mogu učestvovati u ovoj temi.
*Dodatak temi: Kada postavljate osobu koju će drugi ocenjivati, i sami napišite da svoje mišljenje o njoj, da li vam je hot ili ne.
U ovoj temi muškarci su pod lupom. Dakle, ostavljate fotografije muškaraca koje smatrate privlačnim ili za koje vam nije jasno kako su tolikim ženama privlačni, komentarišući, pri tom, prethodnog muškarca. Maksimalan broj fotografija koje možete postaviti prilikom jednog posta je 5. I muškarci i žene mogu učestvovati u ovoj temi.
*Dodatak temi: Kada postavljate osobu koju će drugi ocenjivati, i sami napišite da svoje mišljenje o njoj, da li vam je hot ili ne.
Ja ću da počnem.
Aron Tejlor-Džonson
Poslednji put izmenio Still_dreaming dana Sre Jul 01, 2015 2:48 am, izmenio ukupno 3 puta
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Hot or not (m)
NOT hot
Milos Bikovic
Milos Bikovic
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Hot
Chris Pine
Chris Pine
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
NOT hot
Kivanc Tatlitug
Kivanc Tatlitug
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
NOT hot
Keanu Reeves
Keanu Reeves
Ivana_- Ugledni forumaš
NOT Hot
Johnny Depp
Johnny Depp
NOT hot
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio
Ivana_- Ugledni forumaš
Joj, cure, sto ste izbirljive, ostacete usjedilice
Hot
Ricardo Chavira
Hot
Ricardo Chavira
Što se mene tiče...nisam izbirljiva nego znam šta želim/hoću A ako ne mogu da dobijem što želim/hoću, radije ću i usjedlica da ostanem, nego da budem sa nekim tek reda radi ili štogod već
Btw... Ricardo - NOT hot
Btw... Ricardo - NOT hot
William Levy
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
NOT hot
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
NOT hot Odbojan mi je čak.
Orlando Bloom
Orlando Bloom
Ivana_- Ugledni forumaš
NOT Hot.
Kevin Costner
Kevin Costner
Ivana_- Ugledni forumaš
NOT Hot
Ricky Martin
Ricky Martin
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
NOT Hot
Josh Holloway
Josh Holloway
Mmmm HOT!
Justin Bieber
Justin Bieber
Ivana_- Ugledni forumaš
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
NOT hot.
Žarko Laušević
I bio i ostao mi HOT.
Žarko Laušević
I bio i ostao mi HOT.
Ivana_- Ugledni forumaš
Kad je tema HOT or not HOT, trebala si postaviti kakvu fotografiju cijelog tijela.
Lausevic mi nije ni lijep, ni nesto hot, pogotovo ne na ovoj fotografiji. NOT HOT
Srdjan Karanovic
Meni licno HOT, ali nisam nasla na netu neke bolje fotografije
Lausevic mi nije ni lijep, ni nesto hot, pogotovo ne na ovoj fotografiji. NOT HOT
Srdjan Karanovic
Meni licno HOT, ali nisam nasla na netu neke bolje fotografije
Karanović...
Na tv-u simpatičan, uživo - uopšte ga ne konstatujem (da, obično, nije neko sa mnom da mi kaže da je on, uopšte ga vidjela ne bih - prazno je).
...NOT HOT.
Ivan Golušin
https://www.google.rs/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRxqFQoTCP6fxt2u98YCFQrxFAodb8UMdw&url=http%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2FZabava%2FVesti%2F487046%2FMagistar-Ivan-Golusin-Ne-kaze-se-u-vezi-toga&ei=QxK0Vb7yKoriU--Ks7gH&bvm=bv.98717601,d.bGg&psig=AFQjCNFfiVNumYpLBflZHk8BrC2W3mlnZQ&ust=1437949431946761
Golušin...
Lično, prije sajma knjiga 2012-te, uvijek bih prebacivala kanal čim ga čujem/vidim...ima nešto je ne sais quoi i annoying što me zbunjuje...onda se zaustavio ispred mene i ja ispred njega, i dok smo tako stajali nestao je čitav sajam, na sekund, a onda je otišao svako na svoju stranu...ne znam zašto...je ne sais quoi i annoying
...NOT HOT...Warm...
Na tv-u simpatičan, uživo - uopšte ga ne konstatujem (da, obično, nije neko sa mnom da mi kaže da je on, uopšte ga vidjela ne bih - prazno je).
...NOT HOT.
Ivan Golušin
https://www.google.rs/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRxqFQoTCP6fxt2u98YCFQrxFAodb8UMdw&url=http%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2FZabava%2FVesti%2F487046%2FMagistar-Ivan-Golusin-Ne-kaze-se-u-vezi-toga&ei=QxK0Vb7yKoriU--Ks7gH&bvm=bv.98717601,d.bGg&psig=AFQjCNFfiVNumYpLBflZHk8BrC2W3mlnZQ&ust=1437949431946761
Golušin...
Lično, prije sajma knjiga 2012-te, uvijek bih prebacivala kanal čim ga čujem/vidim...ima nešto je ne sais quoi i annoying što me zbunjuje...onda se zaustavio ispred mene i ja ispred njega, i dok smo tako stajali nestao je čitav sajam, na sekund, a onda je otišao svako na svoju stranu...ne znam zašto...je ne sais quoi i annoying
...NOT HOT...Warm...
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Not HOT, bas je nekako gadan
Ashton Kutcher
Odbojan mi je u svakom smislu, a i ne volim ove djecacke tipove. Ne razumijem zasto ga smatraju toliko zgodnim. NOT hot.
Ashton Kutcher
Odbojan mi je u svakom smislu, a i ne volim ove djecacke tipove. Ne razumijem zasto ga smatraju toliko zgodnim. NOT hot.
Strana 1 od 2 • 1, 2
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu