Vodič za pravilno zaljubljivanje
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Vodič za pravilno zaljubljivanje
Ugledao sam prvu epizodu ove emisije na televiziji pre nekoliko godina i držala mi je pažnju sve vreme. Od tada pa do pre nekoliko dana pokušavao sam da je pronađem na internetu, ali mi nije uspevalo. Tek nedavno sam uspeo. Valjda su mi se guglaške sposobnosti poboljšale, jer sam iz prvog puta našao.
Emisija govori o problemima s kojima se muškarci i žene suočavaju u zajedničkom životu, o suštinskim razlikama između muškaraca i žena i o načinu na koji mogu da funkcionišu dobro.
Ove četiri epizode sigurno će vam bar malo promeniti pogled na muško-ženske odnose.
Kada ih odgledate, ostavite komentar. Ili ako imate neki svoj savet, dopišite ga u ovaj vodič.
Spojler: Prva je najzanimljivija i najinformativnija.
Emisija govori o problemima s kojima se muškarci i žene suočavaju u zajedničkom životu, o suštinskim razlikama između muškaraca i žena i o načinu na koji mogu da funkcionišu dobro.
Ove četiri epizode sigurno će vam bar malo promeniti pogled na muško-ženske odnose.
Kada ih odgledate, ostavite komentar. Ili ako imate neki svoj savet, dopišite ga u ovaj vodič.
Spojler: Prva je najzanimljivija i najinformativnija.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Zid :: Ljubav i sva njena lica :: Ljubav
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu