Ja potičem (I Origins)
3 posters
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Ja potičem (I Origins)
Godina: 2014.
Režija: Mike Cahill
Scenario: Mike Cahill
Uloge: Michael Pitt, Steven Yeun, Astrid Bergès-Frisbey
Kakvi su vaši utisci nakon pogledanog filma?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Ja potičem (I Origins)
Ovo je jedan od najjačih filmova koje sam u poslednje vreme odgledao. Ostavio je dubok utisak, što zbog teme, što zbog dobre glume, što zbog suptilnog predstavljanja materije. Momenat sa liftom mi je najpotresniji, u oba slučaja. Drugi put mi je stao dah, knedla mi je zastala u grlu i odjavnu špicu sam gledao kroz maglu. Sigurno ću ga opet gledati, a već sam nekim ljudima i preporučio, pa jedva čekam utiske.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Ja potičem (I Origins)
Ja sam nedavno gledala ovaj film. Uvijek mi je bilo vrlo interesantno bilo sve sto je razmatralo mogucnost reinkarnacije, no rijetki su filmovi koji se bave tom tematikom, a jos rjedji oni koji to cine tako uspjesno kao ovo ostvarenje. Jos interesantnije mi je sto do pred kraj filma mi posmatramo pricu i ne znamo da je reinkarnacija na bilo koji nacin umijesana u sudbinu likova.
Vrlo pametno osmisljena prica i dobra gluma drzale su me prikovanu za ekran za vrijeme trajanja filma. Scena u liftu izazvala je nelagodnost i sok i bila sasvim neocekivana, kao sto je bio i izbor lika djevojcice u kojoj se poginula reinkarnirala. Sve u svemu vrlo dobar film.
Vrlo pametno osmisljena prica i dobra gluma drzale su me prikovanu za ekran za vrijeme trajanja filma. Scena u liftu izazvala je nelagodnost i sok i bila sasvim neocekivana, kao sto je bio i izbor lika djevojcice u kojoj se poginula reinkarnirala. Sve u svemu vrlo dobar film.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu