Reč dana
4 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Reč dana
Osetite li da vas je jedna reč zgrabila, naučite li novu reč, sastavite li ili slučajno upotrebite nepostojeću reč, zapišite je ovde, da se ne izgubi.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Reč dana
smultronställe (swedish)
(n.) lit. "place of wild strawberries"; a special place discovered, treasured, returned to for solace and relaxation; a personal idyll free from stress or sadness.
(n.) lit. "place of wild strawberries"; a special place discovered, treasured, returned to for solace and relaxation; a personal idyll free from stress or sadness.
ms.k- Zavisni član
- Broj poruka : 3752
Datum upisa : 20.12.2012
Joj ... kovanica.
Bezknjižan.
Rekao mi je dečko Kad me odvedeš odavde ostaću bezknjižan. (Ali je to čuo iz nekog filma, ne sećam se kog ... )
Značenje je suvišno objašnjavati.
Bezknjižan.
Rekao mi je dečko Kad me odvedeš odavde ostaću bezknjižan. (Ali je to čuo iz nekog filma, ne sećam se kog ... )
Značenje je suvišno objašnjavati.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
cepivo
Sinoć sam posle mnogo vremena igrao vanglice/asocijacije i setio sam se reči koju nikad nisam napisao kad sam igrao i koja mi je baš teška za objašnjavanje. Samo ja i još jedan drug znali smo njeno značenje.
Sinoć sam posle mnogo vremena igrao vanglice/asocijacije i setio sam se reči koju nikad nisam napisao kad sam igrao i koja mi je baš teška za objašnjavanje. Samo ja i još jedan drug znali smo njeno značenje.
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Utopija.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010