Underground (Podzemlje / Bila jednom jedna zemlja)
2 posters
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Underground (Podzemlje / Bila jednom jedna zemlja)
Godina: 1995.
Režija: Emir Kusturica
Scenario: Dušan Kovačević, Emir Kusturica
Uloge: Predrag Manojlović, Lazar Ristovski, Mirjana Joković
Kakvi su vaši utisci nakon pogledanog filma?
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Underground (Podzemlje / Bila jednom jedna zemlja)
Džabe se trudim oko Kusturičinih filmova, nikako mi ne sjedaju. Ovo mi je bio treći, nakon Crna mačka, beli mačor i Sjećaš li se, Dolly Bell? i svi su mi osrednji, s tim da je ovaj imao najzanimljiviju ideju. No sve se to previše rasteglo, skoro 3 sata! Ali zato trubači odlični, Lazar Ristovski mi se uvukao pod kožu (ne sjećam se da sam ga još negdje gledala) i uvijek mi je drago vidjeti Todoroviće tatu i sina. Ne mogu reći da sam suosjećala s likovima; neki su još dobro i završili s obzirom na to kakve su živote vodili. To što je Marko napravio (zbog ljubavi?!) nikako ne mogu prožvakati...
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Re: Underground (Podzemlje / Bila jednom jedna zemlja)
Mislim da Markov interes nije bio samo ljubav vec i novac i slava. Samo se krio pod izgovorom "ljubav". Meni je vise legao lik Crnog, koji je onako politicki ni na jednoj strani, a spreman da oprosti.
Inace, film sam gledala vise puta i spada u meni omiljene domace filmove. No, mislim da sam mozda najvise dvaput film pogledala u komadu.
Kusturica mi lezi sa svojom bizarnoscu i rado se vracam njegovim filmovima. U ovom mi se osim ideja dopada i odlicna glumacka postava.
Inace, film sam gledala vise puta i spada u meni omiljene domace filmove. No, mislim da sam mozda najvise dvaput film pogledala u komadu.
Kusturica mi lezi sa svojom bizarnoscu i rado se vracam njegovim filmovima. U ovom mi se osim ideja dopada i odlicna glumacka postava.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Zid :: Umetnost :: Film :: Klub gledalaca
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu