Najlošiji film...
+7
Ika
VanGoga
Liza_N.
ces@ric@
nexstosic
Mima
Still_dreaming
11 posters
Najlošiji film...
Koji je najlošiji film koji ste odgledali?
Zašto je on, po vašem mišljenju, najlošiji?
Šta ga je to učinilo promašajem?
Zašto je on, po vašem mišljenju, najlošiji?
Šta ga je to učinilo promašajem?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Najlošiji film...
Za sad vodi ovo izvanredno delo -> Against the Dark. Da li stvarno mora da se da objasnjenje? Pa to je Steva Cigla protv vampira
Mima- Odvažni član
- Broj poruka : 572
Datum upisa : 19.03.2010
I još se zna da Steva nikad ne gubi u filmu.
Po mom mišljenju najgori film koji sam ikad gledao je Wanted (urađen 2009). Smatram da sam protraćio dva i nešto sata za taj film. Priča mi se ne sviđa, kao plaćenog ubicu jure plaćene ubice, pa glavni glumac nauči da puca tako da metak promaši prvi objekat koji se nađe na putu i pogodi čoveka kome je metak "namenjen". Totalno bezveze, iako Anđelina Džoli igra jednu od glavnih uloga. Najgori akcioni triler ikad urađen po mom mišljenju.
Po mom mišljenju najgori film koji sam ikad gledao je Wanted (urađen 2009). Smatram da sam protraćio dva i nešto sata za taj film. Priča mi se ne sviđa, kao plaćenog ubicu jure plaćene ubice, pa glavni glumac nauči da puca tako da metak promaši prvi objekat koji se nađe na putu i pogodi čoveka kome je metak "namenjen". Totalno bezveze, iako Anđelina Džoli igra jednu od glavnih uloga. Najgori akcioni triler ikad urađen po mom mišljenju.
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Datum upisa : 05.02.2010
Tesko se mogu sad odluciti, ali ovo su neki od najgorih:
*Jesen stize dunjo moja - inace ne volim Ljubisine filmove, ali ovaj je bio praaaavo mucenje. Dosadno, smorno, grozno...
*Mr. & Miss Smith - znam da mnogi ovo hvale, ali wtf? Prepustam nafuranim klincima i nafuranim feministkinjama... recicu samo da sam prekinula na pola filma, nazalost prekasno
*Brena se udaje - i uglavnom svi njeni filmovi, mislim da ne treba komentarisati, gluma je uzasna, prica jos gora...
*A Walk to Remember - jos jedan koji mnogi hvale, a ja ne mogu smisliti... PATETICNO! Smorio me...
*Jesen stize dunjo moja - inace ne volim Ljubisine filmove, ali ovaj je bio praaaavo mucenje. Dosadno, smorno, grozno...
*Mr. & Miss Smith - znam da mnogi ovo hvale, ali wtf? Prepustam nafuranim klincima i nafuranim feministkinjama... recicu samo da sam prekinula na pola filma, nazalost prekasno
*Brena se udaje - i uglavnom svi njeni filmovi, mislim da ne treba komentarisati, gluma je uzasna, prica jos gora...
*A Walk to Remember - jos jedan koji mnogi hvale, a ja ne mogu smisliti... PATETICNO! Smorio me...
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Bilo ih je mnogo, na žalost. Ali mi sada jedino pada na pamet film "Svemirske kamiondžije", a kad je takav naziv, nije ni potrebno mnogo da objašnjavam zbog čega je film šajzerling, a da je u pitanju SF, valjda je jasno.
Elem, film sam otišla da pogledam u lokalnom bioskopu (Bog da mu dušu prosti, uskoro mu dajemo 6 godina), i zaspala sam u jednom momentu! Sedela sam u legendarnom, poslednjem redu, prebacila noge preko stolica malo manje legendarnog, pretposlednjeg reda i... Srećom, nisam hrkala.
Ko je glumio (pokušavao to da radi), ni dan danas ne znam (neki Anonimus Inkognito, sa određenom grudatom Bejbe). Priča - užas živi (mislim... zamislite Paju i Jareta u svemiru! E, pa i oni bi nešto logičnije radili tamo.). Trebalo je to da bude kombinacija "Mad Max"-a i "Ratova zvezda" , sa mnogo nižim budžetom (i finansijskim, i idejnim). Tako da, ako kadgod imate problema sa nesanicom, potražite ove kamiondžije. Uspeh zagarantovan.
Elem, film sam otišla da pogledam u lokalnom bioskopu (Bog da mu dušu prosti, uskoro mu dajemo 6 godina), i zaspala sam u jednom momentu! Sedela sam u legendarnom, poslednjem redu, prebacila noge preko stolica malo manje legendarnog, pretposlednjeg reda i... Srećom, nisam hrkala.
Ko je glumio (pokušavao to da radi), ni dan danas ne znam (neki Anonimus Inkognito, sa određenom grudatom Bejbe). Priča - užas živi (mislim... zamislite Paju i Jareta u svemiru! E, pa i oni bi nešto logičnije radili tamo.). Trebalo je to da bude kombinacija "Mad Max"-a i "Ratova zvezda" , sa mnogo nižim budžetom (i finansijskim, i idejnim). Tako da, ako kadgod imate problema sa nesanicom, potražite ove kamiondžije. Uspeh zagarantovan.
Liza_N.- Počasni član
- Broj poruka : 2032
Datum upisa : 04.05.2010
"Poštar"-gde,verovali ili ne-glumi Kevin Kostner.
Mis'im,trebalo bi da je on neki baja,ali je film taaaaaaaako dosadan,tako nema veze sa nekom pričom,tako je veličanstveno gnjavatorski,da ja teksta više nemam.
Nemojte,dobri ljudi,nikad da ga pogledate.
Mis'im,trebalo bi da je on neki baja,ali je film taaaaaaaako dosadan,tako nema veze sa nekom pričom,tako je veličanstveno gnjavatorski,da ja teksta više nemam.
Nemojte,dobri ljudi,nikad da ga pogledate.
VanGoga- Novajlija
- Broj poruka : 39
Godina : 52
Datum upisa : 07.10.2010
Titanik 2
Svaki komentar za ovaj "film" je suvisan...
Inace savremena vezrzija
Svaki komentar za ovaj "film" je suvisan...
Inace savremena vezrzija
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Twilight. .. .Ne znam kako tolika glupost može biti toliko popularna.
Razumem da tinejdzeri nemaju razvijen ukus i da je film napravljen upravo za njih,ali je ono toliko neuverljivo da nisam mogla ni prvih 10 minuta da pogledam.
Razumem da tinejdzeri nemaju razvijen ukus i da je film napravljen upravo za njih,ali je ono toliko neuverljivo da nisam mogla ni prvih 10 minuta da pogledam.
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Sin City. Je li to film, je li crtani, ili koji je djavo - niko ne zna.Vjerovatno nije pomoglo ni moje (ne)raspolozenje kada sam ga gledala, ali znam da se nisam mogla natjerati da ga odgledam, a to mi se gotovo nikada ne desava.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Fight Club sa Brad Pittom i Edward Nortonom.
Film je vrlo mracan i predstavlja mjesavinu uobrazilje i stvarnosti glavnog lika koji kao da pati od sizofrenije. Pred sami kraj filma neki dogadjaji se malo razjasnjavaju i pojavljuje se tracak normalnosti, i taman kada pomislite da ce film ipak biti bar malo bolji, opet se vraca u mrak. Cudan dokaz da originalna ideja moze imati vrlo losu realizaciju.
Film je vrlo mracan i predstavlja mjesavinu uobrazilje i stvarnosti glavnog lika koji kao da pati od sizofrenije. Pred sami kraj filma neki dogadjaji se malo razjasnjavaju i pojavljuje se tracak normalnosti, i taman kada pomislite da ce film ipak biti bar malo bolji, opet se vraca u mrak. Cudan dokaz da originalna ideja moze imati vrlo losu realizaciju.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Troja ::Sin City. Je li to film, je li crtani, ili koji je djavo - niko ne zna.Vjerovatno nije pomoglo ni moje (ne)raspolozenje kada sam ga gledala, ali znam da se nisam mogla natjerati da ga odgledam, a to mi se gotovo nikada ne desava.
Woow,bas sam malo zatecena sad.Volim taj film,radjen je po stripu.
Sto se najgorih tice prvo mi pada na pamet Wrong Turn 2 i jos jedan "horor" film (Christopher Lambert je imao sporednu ulogu)ali se ne secam naziva filma.
Nikolija- Novajlija
- Broj poruka : 24
Datum upisa : 05.01.2013
Za mene su loši filmovi oni koji me ni na koji način ne dotaknu - ni radnjom, ni glumom, ni porukom, ni načinom snimanja...
To su uglavnom romantične komedije koje nemaju veze ni s romantikom, a još manje s komedijom: A Cinderella Story, Waiting for Forever, Just My Luck, The Lizzie McGuire Movie, Trojan War, Drive Me Crazy, Love, Wedding, Marriage, Never Been Kissed, Killers... Većinu sam gledala na TV-u u trenutku dosade, za nekima sam čak i sama posegnula jer su mi, eto, te i takve "romantične komedije" nekada bile guilty pleasure
To su uglavnom romantične komedije koje nemaju veze ni s romantikom, a još manje s komedijom: A Cinderella Story, Waiting for Forever, Just My Luck, The Lizzie McGuire Movie, Trojan War, Drive Me Crazy, Love, Wedding, Marriage, Never Been Kissed, Killers... Većinu sam gledala na TV-u u trenutku dosade, za nekima sam čak i sama posegnula jer su mi, eto, te i takve "romantične komedije" nekada bile guilty pleasure
Gnothi seauton!
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Dodala bih ovoj listi i Bridesmaids - no, no, no, NO! Jedan od najdebilnijih filmova koje sam pogledala!ces@ric@ ::Tesko se mogu sad odluciti, ali ovo su neki od najgorih:
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu