Izgovori...
+7
zanesena
Catwoman
ces@ric@
f-lady
Callisto
Mima
Still_dreaming
11 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Izgovori...
Koji je nagluplji izgovor kojim su vam se opravdali?
Koji je vaš najprovidniji izgovor?
Koji je vaš najprovidniji izgovor?
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Izgovori...
"Ne mogu veceras, perem kosu"
Providno s namerom : :
Providno s namerom : :
Mima- Odvažni član
- Broj poruka : 572
Datum upisa : 19.03.2010
Hm,...
"Treba mi internet... zbog fakulteta" lol
"Treba mi internet... zbog fakulteta" lol
Callisto- Istraživač
- Broj poruka : 173
Datum upisa : 05.03.2010
Callisto ::"Treba mi internet... zbog fakulteta" lol
Bravo KraLJIce! To je moj izgovor br. 1! :
Amor fati
Live today
Da, sad se setih izgovora veka. Opravdanje žena za šoping: ''Nemam šta da obuuuučem!'', a iz ormana fazon ispadaju stvari kad ga otvori jer nema gde da ih smesti više!
Amor fati
Live today
Kada god nekoga moram da pomerim za neko vreme, ja kazem za 2 nedelje. Jer bi to trebalo da bude taman dovoljno vremena da se sve izregulise i da se stvari stave na mesto. A onda se dogodi da u tom periodu iskoci nesto novo i da opet moram da izgovorim to isto. : Tako ima par ljudi koji se sa mnom stalno sale na tu "foru" - "Vidimo se za 2nedelje".
Uzasno je, znam.
Uzasno je, znam.
f-lady- Odvažni član
- Broj poruka : 652
Datum upisa : 25.03.2010
Od cimerke "Ne idem kuci za vikend, jer imam puno posla i moram da ucim" ( provede vikend gledajuci serije)
- Brat: "Ne mogu u kupovinu, danas sam bio na faksu" (so what?)
-" Treba mi net zbog faksa."
-"Ne mogu veceras nigdje, dosla mi je neka rodbina" (ovo obicno kazem kad mi se ne izlazi ili kad idem negdje sa momkom)
Moje najcesce:
-"Nije mi radio net"
-"Nisam vidjela mobitel, ostao mi u jakni" (sto je najgore, ovo je ustvari i tacno)
-"Bila sam u toaletu, nisam cula telefon (zvono)" (nisam se htjela javiti)
- Brat: "Ne mogu u kupovinu, danas sam bio na faksu" (so what?)
-" Treba mi net zbog faksa."
-"Ne mogu veceras nigdje, dosla mi je neka rodbina" (ovo obicno kazem kad mi se ne izlazi ili kad idem negdje sa momkom)
Moje najcesce:
-"Nije mi radio net"
-"Nisam vidjela mobitel, ostao mi u jakni" (sto je najgore, ovo je ustvari i tacno)
-"Bila sam u toaletu, nisam cula telefon (zvono)" (nisam se htjela javiti)
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Izgovor mog brata:
Kad podrigne kao stoka kaze: Ljudi, sta vam je, ne valja da se zadrzava u stomaku...
A posto ima i stomace, kaze: To je da bi detetu bilo udobno dok sedi...
Kad podrigne kao stoka kaze: Ljudi, sta vam je, ne valja da se zadrzava u stomaku...
A posto ima i stomace, kaze: To je da bi detetu bilo udobno dok sedi...
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Ne mogu reci da su mi glupi, ali jako smijesni su mi izgovori klinaca u skoli kad ih pitam zasto nemaju zadacu-bolio ih je stomak, glava, zub, uho, grlo,
zaboravili su svesku (al' nekim cudom ta se sveska pojavi u toku casa u torbi), morali su da cuvaju mladjeg brata ili sestru...i jos niz izgovora kojih sad ne mogu da sjetim...ovo su najcesci...
zaboravili su svesku (al' nekim cudom ta se sveska pojavi u toku casa u torbi), morali su da cuvaju mladjeg brata ili sestru...i jos niz izgovora kojih sad ne mogu da sjetim...ovo su najcesci...
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
`Imam nekih obaveza...` dozivotno
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Still_dreaming ::Koji je nagluplji izgovor kojim su vam se opravdali?
Nema glupih, samo podlih, zlobnih sa ciljem da me povrede i omalovaže. Trudim se da zaboravim , zato neću napisati.
Still_dreaming ::Koji je vaš najprovidniji izgovor?
‚‚Nisam kod kuće." (kad želim da me svi ostave na miru)
Moji prijatelji znaju...a za ostale me baš briga.
Maja- Legendarni član
- Broj poruka : 6121
Datum upisa : 19.02.2010
"Ja tebe stvarno ozbiljno shvatam i posvecujem paznju tome sto govoris".
(koleginica sa posla koja je tri puta za redom napravila potpuno istu gresku, mada sam joj fino rekla sta treba da radi.
"Ja hocu da pokazem da sam prijateljski nastrojena." (koleginica sa posla koja se pogresno izrazava kada pise poslovna pisma).
Moj najgluplji izgovor je svakako:
"Uzecu samo jednu cigaretu i onda vise ponovo necu pusiti nikako." (a onda nastavim).
(koleginica sa posla koja je tri puta za redom napravila potpuno istu gresku, mada sam joj fino rekla sta treba da radi.
"Ja hocu da pokazem da sam prijateljski nastrojena." (koleginica sa posla koja se pogresno izrazava kada pise poslovna pisma).
Moj najgluplji izgovor je svakako:
"Uzecu samo jednu cigaretu i onda vise ponovo necu pusiti nikako." (a onda nastavim).
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Danas sam cula od jedne ucenice za mene strasan izgovor-nije ucila jer ima jedinicu pa je mislila da je necu pitati...
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
A ja malopre u šoku sam...
Stigao mi sms, kaže nemam signal!
Jeste to planina, ali kako ima signal za sms nešto mi nije jasno, možda i nije kod majke
Sad nisam pametna da l da zovem Vilotića i da vidim da l je dostupan, jer kako šalje sms
Idem da razmislim, sve poisključujem i da skujem plan kakav je ovo izgovor i zašto
Stigao mi sms, kaže nemam signal!
Jeste to planina, ali kako ima signal za sms nešto mi nije jasno, možda i nije kod majke
Sad nisam pametna da l da zovem Vilotića i da vidim da l je dostupan, jer kako šalje sms
Idem da razmislim, sve poisključujem i da skujem plan kakav je ovo izgovor i zašto
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Malopre ovaj "mali" od 95 kila
Dogovorio se sa sestrom da danas idu za Miloševac, jer sutra je Sveti Alimpije.
Da bi pre sat vremena se javio od nekuda da ide sutra, jer eto da vozi roditelje, sekira se za nas!
Nije tačno, Cica mu došla, pa pazare nešto po gradu, a i Cica je trebala da ide sa njima.Sad ne znam da l će uopšte ići "on" a Sandrica je već u putu i besna je.
Dogovorio se sa sestrom da danas idu za Miloševac, jer sutra je Sveti Alimpije.
Da bi pre sat vremena se javio od nekuda da ide sutra, jer eto da vozi roditelje, sekira se za nas!
Nije tačno, Cica mu došla, pa pazare nešto po gradu, a i Cica je trebala da ide sa njima.Sad ne znam da l će uopšte ići "on" a Sandrica je već u putu i besna je.
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu