Šta radite kad ste (pre)srećni?
+9
male
enigma_
Shadow
ces@ric@
Maja
amaranth
Catwoman
Callisto
nexstosic
13 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Šta radite kad ste (pre)srećni?
Ovde možete podeliti sa nama šta radite kada ste (pre)srećni zbog nečega.
Poslednji izmenio Still_dreaming dana Sub Mar 27, 2010 10:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Samo zbog boje)
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Re: Šta radite kad ste (pre)srećni?
Obicno sam hiperaktivna, brzih refleksa, pokreta... Imam uzasno veliku energiju, i sve zivo izvrnem na salu, svaku situaciju vidim na neki lud karikiran nacin...uvucem i druge u salu, najcesce tako sto se salim na svoj nacin i sebe karikiram..ukratko, glumim majmuna. :happy: :yey: :jump:
Callisto- Istraživač
- Broj poruka : 173
Datum upisa : 05.03.2010
jednom sam bio presrećan kad sam video da sam prošao jedan predmet u prvoj godini, a još bolje sam se osećao kad sam se istog trenutka našao licem u lice sa profesorkom u koju sam bio zaluđen (slatka poslovna riđokosa ahhh). A pošto sam bio zaboravio važan dokument za neku predaju istovremeno, bukvalno sam sjurio preko stepenica, osećao sam se kao da mogu salto da izvedem i poletim istovremeno, do kuće mi je trebalo 20tak minuta, i vratio sam se tačno na vreme.
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Datum upisa : 05.02.2010
Skacem, vristim, valjam se, derem se... ma, sva sam luda... :yey:
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Hehe... E to treba videti. Skačem okolo, ludiram se, pevam, slušam pre-pre-preglasnu muziku... Ma kraće rečeno, glumim ludilo.
Obično "zarazim" ljude oko sebe.
Obično "zarazim" ljude oko sebe.
"Where is the wonder where's the awe?
Where are the sleepless nights I used to live for?"
Where are the sleepless nights I used to live for?"
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Eh, kod mene je sve naopačke. Kad se najgore osećam , najbolje izgledam (u svakom smislu), i obrnuto.
Jako dugo nisam bila baš presrećna (čini mi se nikad), pa čak ni srećna. Zadovoljna nečim, da. Obično se tada primirim skroz, ućutim, povučem, kao duh sam. Ni sama ne razumem zašto je to tako, ali pretpostavljam da je to neki moj strah od toga da nešto ne pokvarim kad je već dobro.
Evo danas sam "kao" sva hepi, al prtz.
Samo najbliži uvek znaju da me "prepoznaju".
Ostali nisu bitni.
Jako dugo nisam bila baš presrećna (čini mi se nikad), pa čak ni srećna. Zadovoljna nečim, da. Obično se tada primirim skroz, ućutim, povučem, kao duh sam. Ni sama ne razumem zašto je to tako, ali pretpostavljam da je to neki moj strah od toga da nešto ne pokvarim kad je već dobro.
Evo danas sam "kao" sva hepi, al prtz.
Samo najbliži uvek znaju da me "prepoznaju".
Ostali nisu bitni.
Maja- Legendarni član
- Broj poruka : 6121
Datum upisa : 19.02.2010
Plesem okolo. Obicno se trudim da to na vrijeme zaustavim, jer ljudi oko mene me cudno gledaju, a tesko im mogu objasniti zbog cega sam odjednom tako srecna, sta me obradovalo
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Shadow- Istraživač
- Broj poruka : 113
Godina : 52
Datum upisa : 21.10.2010
plačem.
Ovo se meni desava.I to su te suze radosnice.Posle toga se pogubim kao svi,al prva reakcija su suze i osmeh.
Nisam skoro bila presrecna...9 marta mi se posle te suze, da bi se posle pogubila
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Pa ako sbog sreće plačete, šta tek radite kada ste tužne?
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
Uživam u tom osećaju....
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Radujem se, smijem se, salim se, pjevam i igram. Puna sam energije i znam taj osjecaj zadovoljstva prenijeti i na druge. Prema njima budem posebno pazljiva, mada sam i inace veoma pazljiva i obzirna. Prema suprugu znam biti posebno pazljiva i njezna u takvim periodima.
Ako je moja sreca izazvana nekim nevjerovatno lijepim umjetnicim djelom i osjecajem da sam upravo ugledala ili cula nesto savrseno znaju mi se oci ispuniti suzama radosnicama. Ovakvu reakciju izazivaju, u mom slucaju, samo prekrasna umjetnicka djela.
Ako je moja sreca izazvana nekim nevjerovatno lijepim umjetnicim djelom i osjecajem da sam upravo ugledala ili cula nesto savrseno znaju mi se oci ispuniti suzama radosnicama. Ovakvu reakciju izazivaju, u mom slucaju, samo prekrasna umjetnicka djela.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Plačem, ali uz smeh. I to samo kad sam izuzetno srećna.
A kad me nešto jako raduje - skačem (obavezno) kao dete, urlam, derem se (nekontrolisano i brzo pričam skoro bez daha), pocrvenim, histerično se smejem, pevam, tapšem, vrtim se u krug i gledam gore ako je neko lakši od mene podignem ga (dete) grlim sve prisutne ... ono baš pomahnitam i baš mi se vidi.
A kad me nešto jako raduje - skačem (obavezno) kao dete, urlam, derem se (nekontrolisano i brzo pričam skoro bez daha), pocrvenim, histerično se smejem, pevam, tapšem, vrtim se u krug i gledam gore ako je neko lakši od mene podignem ga (dete) grlim sve prisutne ... ono baš pomahnitam i baš mi se vidi.
She was one of the few souls that made me wonder: What it was to LIVE?
Ivana_- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3079
Datum upisa : 11.12.2012
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu