Vulkanski oblak noćas na nebu nad Srbijom
3 posters
Strana 1 od 1
Vulkanski oblak noćas na nebu nad Srbijom
U Srbiju večeras stiže ogromni oblak pepela iz islandskog vulkana Ejafjalajokul, koji već treći dan izaziva haos u vazdušnom saobraćaju širom Evrope, prognoziraju meteorolozi. Lekari upozoravaju da, pored ometanja vazdušnog saobraćaja, vulkanski pepeo može imati posledice i po zdravlje ljudi, posebno plućnih bolesnika i osoba sklonih alergijama.
Da li se mi to igramo sa prirodom previše?
Da li nam uzvraća udarac ili nas samo opominje?
Šta da uradimo da bismo postali prijatelj prirode i da li uopše neko sluša kada se žali na ljude?
Da li se mi to igramo sa prirodom previše?
Da li nam uzvraća udarac ili nas samo opominje?
Šta da uradimo da bismo postali prijatelj prirode i da li uopše neko sluša kada se žali na ljude?
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Re: Vulkanski oblak noćas na nebu nad Srbijom
Mi se ne igramo sa prirodom, mi je uništavamo gradeći veštačke objekte i zagađujući vazduh štetnim isparenjima. Smatram da je ovo bilo samo malo upozorenje. Ako nastavimo da se loše ponašamo prema prirodi, čekaju nas još gore stvari, kao recimo uništavanje ozonskog omotača i pretnja da Sunce zapali Zemlju.
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Re: Vulkanski oblak noćas na nebu nad Srbijom
Usled silnih zemljotresa ovih dana nije ni cudo sto je proradio jedan vulkan. Izbacivace pepeo neko vreme, bice malo duza zima, posle malo jaci efekat staklene baste i to je to.
Mima- Odvažni član
- Broj poruka : 572
Datum upisa : 19.03.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu