Ajmo buđenje ! ! !
+11
enigma_
chegirl
Ireth
polly88
Catwoman
Maja
Mima
Bella
zanesena
ces@ric@
nexstosic
15 posters
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Šta vas najlakše probudi?
Ajmo buđenje ! ! !
Koliko vam teško pada da se ujutru probudite?
Šta je to što vas najlakše probudi? Kako se osećate posle toga?
Šta je to što vas najlakše probudi? Kako se osećate posle toga?
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Re: Ajmo buđenje ! ! !
Mada u zadnje vrijeme zbog problema sa disanjem se sama od sebe probudim, glasah za alarm na mobitelu, koji cesto navijam
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
U poslednje vrijeme se budim sama...vec duze vrijeme sam navikla da ustajem u isto vrijeme tako da mi nije problem budjenje...bas rijetko navijam budilnik...
Kad se probudim ne mogu da pricam neko vrijeme, potrebno mi je malo cutanja ujutru...i da obavezno obavljanje svih jutranjih rituala...
Kad se probudim ne mogu da pricam neko vrijeme, potrebno mi je malo cutanja ujutru...i da obavezno obavljanje svih jutranjih rituala...
zanesena- Počasni član
- Broj poruka : 2574
Godina : 41
Datum upisa : 17.04.2010
Iz navike budim se rano,tako da i kada treba da ustanem reda radi namestim alarm na mobilnom da me budi..
Bella- Početnik
- Broj poruka : 92
Datum upisa : 10.02.2010
Mene nista od navedenog ne moze da probudi :
Mima- Odvažni član
- Broj poruka : 572
Datum upisa : 19.03.2010
Lako se budim.nexstosic ::Koliko vam teško pada da se ujutru probudite?
Budim se sama, uvek u isto vreme. Ponekad kad moram, iz nekog razloga, da se probudim ranije onda podesim alarm na mobilnom, ali i tada se obično dešava da se sama probudim pre nego što se uključi alarm.nexstosic ::Šta je to što vas najlakše probudi?
Zavisi od toga kako i koliko sam spavala.nexstosic :: Kako se osećate posle toga?
Maja- Legendarni član
- Broj poruka : 6121
Datum upisa : 19.02.2010
Uglavnom me budi alarm na mobilnom. A kad nemam obaveze, obicno se probudim sama oko 9, pola 10 (zbog prelepog sunca koje upadne u moju sobu, i zahvalna sam mu )...
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Budi me alarm na mobitelu. Ponekad se probudim i sama, ali tada čekam da odzvoni alarm pa tek onda ustanem... No nije mi to nimalo ugodno, zato što me naglo probudi iz sna, zato što je glasno (odmah pokraj uha) i zato što uglavnom nisam naspavana (tu mislim na one dane kada imam obveze - fax i slično)...
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010
Ja sam imala neko vreme odvratan zvuk, i kao sto kazes, trgnem se naglo kad pocne da zvoni. Sad je vec malo drugacije, jer sam stavila blagi zvuk. Navijem ga 5 minuta ranije i taman se na vreme probudim.
Catwoman- Član za primer
U princiou se budim sama, ali uvek navijem alarm na telefonu Tako me budi neka zivahna pesma koja me ili podstakne da ustanem ili me iznervira pa moram da ustanem da je iskljucim xD
Ireth- Istraživač
- Broj poruka : 182
Godina : 34
Datum upisa : 03.10.2010
Mene uglavnom budi alarm na mobilnom,i to pesmom insomnia od karleusa,jer me ona uvek dovoljno izludi,tako da se dizem posle prvih taktova
chegirl- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2818
Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010
To nije losa metoda, ja sam tako znala sa jednom pjesmom Harisa Dzinovica buditit brata. Pustila bih je da se ponavlja, on pjesmu ne podnosi, a da iskljuci, morao bi ustati
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
Kod mog brata je totalno drugacija situacija... Njega nista ne moze da probudi, ali nista... Ne vredi ni alarm, ni zvanje po petsto puta... Lakse mi je medveda iz pecine isterati, nego probuditi brata...
Catwoman- Član za primer
Pa ne bi ni kod mene ovo sa muzikom funkcionisalo da ga nisam uz to i ja gnjavila. Isto kao i tvoj. pa mi smo pored njega usisavali, on je nastavio da spava. A ja se trzam na svaki sum.
No, problem ce biti kad (ako) bude zivio sam. Jer on ce na svaki posao kasniti. Kad ima rano ispit, on ne rizikuje da navije alarm, vec radije ne spava tu noc. Ali to ne moze svaki dan...
No, problem ce biti kad (ako) bude zivio sam. Jer on ce na svaki posao kasniti. Kad ima rano ispit, on ne rizikuje da navije alarm, vec radije ne spava tu noc. Ali to ne moze svaki dan...
Bude me od 7 da bih ja ustala u 8
Onda pijem tu 'ladnu kafu...
Spavam jos...evo sad nisam budna, a kuvam drugu kafu
E, kad sam sama kuci (tj kad je 'ovaj' na putu) onda dere se alarm..i ustajem..da bi budila ostale :<3:
Onda pijem tu 'ladnu kafu...
Spavam jos...evo sad nisam budna, a kuvam drugu kafu
E, kad sam sama kuci (tj kad je 'ovaj' na putu) onda dere se alarm..i ustajem..da bi budila ostale :<3:
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Teško mi je da se probudim. Najlepše mi je kad se probudim sam, zato što to onda znači da sam se naspavao. Čim čujem da zvrči alarm, nije mi dobro.
Evo i jutros sam jedva ustao. Oči mi se i dalje nisu navikle da treba malo i da gledaju.
Inače me uglavnom bude alarm na mobilnom telefonu i voljena osoba.
Što se tiče jutarnjeg sunca, prezirem ga više nego išta drugo. Kad spavam, pa mi padne zrak preko lica i probudi me, budim se u najgorim raspoloženjima.
Evo i jutros sam jedva ustao. Oči mi se i dalje nisu navikle da treba malo i da gledaju.
Inače me uglavnom bude alarm na mobilnom telefonu i voljena osoba.
Što se tiče jutarnjeg sunca, prezirem ga više nego išta drugo. Kad spavam, pa mi padne zrak preko lica i probudi me, budim se u najgorim raspoloženjima.
najukusnija je sirova misao
ThePoet- Moderator
- Broj poruka : 6720
Datum upisa : 23.04.2012
ces@ric@ ::Pa ne bi ni kod mene ovo sa muzikom funkcionisalo da ga nisam uz to i ja gnjavila. Isto kao i tvoj. pa mi smo pored njega usisavali, on je nastavio da spava. A ja se trzam na svaki sum.
Trenutno zivi sam i ima problema sa ustajanjem. Srecom, posao nam je oboma fleksibilan, vazno je da se u toku dana odradi 8 sati, pa ti izaberi kad. Ja biram ujutro, da bih popodne mogla skuhati i izaci, a njemu je draze da duze spava. I da, naravno, poceo je vec oko 10-11 ici u krevet.
Alarm me i dalje budi. Ako sam sama onda ostanem jos nekih pola sata (namjerno navijem ranije nego sto trebam). Ako nisam sama ustanem brze, sem ako me nesto ne sprijeci
Kada radim budi me alarm. Odmah skočim iz kreveta, osim ako sam vrlo nenaspavana i ne mogu da se rasanim dovoljno da shvatim da je radni dan i da moram ustati . Nemam običaj da kasnim na posao i radim od vrlo ranih jutarnjih sati da bih ranije i završila.
Kada imam sreće da ne radim budim se kada se naspavam, obično oko devet ujutru.
Kada imam sreće da ne radim budim se kada se naspavam, obično oko devet ujutru.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
A što nema još neka opcija za glasanje? Mene lakše probudi bol u leđima koji je prisutan svako jutro (godine i tako to ) ili navika da se budim oko 6 ujutru (+/- pola sata). Ne treba mi alarm.
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Budi me alaram, koji ne zvoni meni, vec Viloticu.
A i da nije alarma, probidila bih se sama (ako legnem pre ponoci)u isto vreme kao da je zvonio alarm
Cesto me ceka kuvana kafa (tako me podmite ) i ja ustajem zbog te kafe
A i da nije alarma, probidila bih se sama (ako legnem pre ponoci)u isto vreme kao da je zvonio alarm
Cesto me ceka kuvana kafa (tako me podmite ) i ja ustajem zbog te kafe
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Ništa od navedenog. Najlepše me probudi češkanje po leđima. Koliko god da mi se spava i koliko nervozan umem da budem kada me nešto probudi toliko mi češkanje odgovara.
Nikako ne volim dozivanje ili buku. U tom slučaju ustajem veoma nervozan. Postoji i situacija kada se probudim sam od sebe, što mi je isto drago kada se desi.
Nikako ne volim dozivanje ili buku. U tom slučaju ustajem veoma nervozan. Postoji i situacija kada se probudim sam od sebe, što mi je isto drago kada se desi.
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Zid :: Zabava :: Pričaonica
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu