Televizija danas
+8
polly88
Troja
Ika
Stephan^^
amaranth
Catwoman
nexstosic
Still_dreaming
12 posters
Televizija danas
Gledate li TV?
Ima li nešto da se vidi na njemu?
Kako gledate na današnje medije u vašoj zemlji?
Ima li nešto da se vidi na njemu?
Kako gledate na današnje medije u vašoj zemlji?
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010
Re: Televizija danas
Pogledam povremeno. Više mi nije toliko zanimljivo kao ranije, verovatno što idem na fakultet, pa sam navikao na obaveze, sad mnogo češće gledam filmove na laptopu (samo dok jedem). Mada, na tvu i dalje postoji dosta zanimljivih emisija, a filmovi su mi više postali grozni na tvu, pa ih dosta ređe gledam nego ranije. Nešto stignem, a dosta ne stignem da pogledam (kad su neke poučne ili zabavne emisije u pitanju, Farma i VB mi nisu zabavni, samo da se razumemo).
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Datum upisa : 05.02.2010
Bas retko gledam tv. Tako kad dodjem na vikend kuci, pogledam nesto na kratko, a nekad ni to. Odvikla sam se.
Pojedine danasnje emisije su haos, mogu samo da nas lupe po glavi i da pobegnu. A covek je kao sundjer, samo upija. Narocito deca. Sve sto vide na tvu, misle bere se i jede i prihvataju takav nacin ponasanja. Zato je agresivnost kod maloletnika i porasla.
Naravno, postoje i dobre emisije znanja. Mada sam ih sad i izgubila iz vida jer, kao sto sam rekla, skoro i ne gledan tv.
Pojedine danasnje emisije su haos, mogu samo da nas lupe po glavi i da pobegnu. A covek je kao sundjer, samo upija. Narocito deca. Sve sto vide na tvu, misle bere se i jede i prihvataju takav nacin ponasanja. Zato je agresivnost kod maloletnika i porasla.
Naravno, postoje i dobre emisije znanja. Mada sam ih sad i izgubila iz vida jer, kao sto sam rekla, skoro i ne gledan tv.
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Ne gledam TV. Pogledam ako vidim u novinama da ima neki vredan film i to je to. Eventualno pogledam vesti RTS 1 i obavezno Slagalicu jer ako mi Milka Canić ne kaže ,,Dobro veče'' prosto ne mogu da funkcionišem. Nemam lepo mišljenje o našim TV stanicama i emisijama koje nastaju u njihovom okrilju, naročito o TV pinku. :Smiley-msn.com
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Potpuno se slazem sa Stillijem!Still_dreaming ::Nemam lepo mišljenje o našim TV stanicama i emisijama koje nastaju u njihovom okrilju, naročito o TV pinku. :Smiley-msn.com
Retko gledam TV, i kada gledam, ne gledam nase TV stanice, jer je program blago receno uzas. Pogledam Fox ukoliko ima neki dobar film, i to je to. Uglavnom gledam strane stanice, najvise Discovery.
amaranth- Zaslužni član
- Broj poruka : 1943
Godina : 35
Datum upisa : 26.07.2010
Ne gledam bas tv,sem jedne serije i uopste mislim da je danasnji tv program uzasan
Stephan^^- Novajlija
- Broj poruka : 29
Godina : 30
Datum upisa : 27.07.2010
Ne gledam tv. Prestao sam pre 4 godine. Možda se jednom mesečno setim da uključim i pogledam neku emisiju o prirodi ili životinjama. Sve ostalo je ispiranje mozga. Smatram da televizija ima veoma loš uticaj na današnju omladinu, posebno Pink, a ni ostali nisu ništa bolji...
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Televiziju gledam redovno. Imamo kablovsku televiziju i mnostvo programa na raspolaganju, ali uglavnom gledamo filmove najcesce engleske ili americke proizvodnje. Takodje volim humoristicke serije (skorije "Two and a Half Men", "Curb Your Enthusiasm" i "Hot in Cleveland"), emisije sa intervjuima poznatih licnosti, dramske programe, muzicke programe, arhitekturu i dizajn u svijetu bastovanstva.
Gledanje televizije zauzima znacajno mjesto u mom zivotu. Britanska televizija nudi sve sto bi covjek mogao pozeljeti da gleda, pa bi bilo cudno kada neko ne bi uspio da pronadje bar nesto sto ce ga interesovati, mada oni koji imaju samo osnovne televizijske programe imaju mnogo manji izbor od mene i mog supruga. Televizijske programe sa tla bivse Jugoslavije gledam samo ako sam tamo na odmoru. Prije par godina sam gledala jednu simpaticnu dramu, pa sam sigurna da bih pronasla ponesto kada bih zivjela tamo sto bi vrijedilo pogledati.
Gledanje televizije zauzima znacajno mjesto u mom zivotu. Britanska televizija nudi sve sto bi covjek mogao pozeljeti da gleda, pa bi bilo cudno kada neko ne bi uspio da pronadje bar nesto sto ce ga interesovati, mada oni koji imaju samo osnovne televizijske programe imaju mnogo manji izbor od mene i mog supruga. Televizijske programe sa tla bivse Jugoslavije gledam samo ako sam tamo na odmoru. Prije par godina sam gledala jednu simpaticnu dramu, pa sam sigurna da bih pronasla ponesto kada bih zivjela tamo sto bi vrijedilo pogledati.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Posljednje 3 godine skoro da i ne gledam TV. U stanu ga nemam pa sam se tako odvikla od gledanja, a kada za vikend dođem kući, ne nalazim ništa zanimljivo. Dosta su loši programi u Hrvatskoj (bar meni), posebno privatni. Kada sam kući duže vrijeme (kao sad), onda imam neku rutinu: ujutro upalim TV čim otvorim oči i prebacim na neki program s glazbom pa se tako brže razbudim, a navečer obavezno pogledam 2 epizode Prijatelja i to je to. Filmove i ostale serije koje me zanimaju gledam na kompjuteru...
polly88- Moderator
- Broj poruka : 6404
Datum upisa : 28.07.2010
Pogledam ujutru, tačnije slušam (jer sam na netu ) jutarnji program, eventualno u toku dana vesti i nešto od sporta.
Inače "ovi" gledaju, šta gledaju pojma nemam, znam da se repriziraju Prijatelji(vikendom), to se gleda, onda crtaći.Filmovi ne.
A, da gleda se Otpisani (to je ono... Prle i Tihi ) u šoku sam kad to vidim da se gleda
Inače "ovi" gledaju, šta gledaju pojma nemam, znam da se repriziraju Prijatelji(vikendom), to se gleda, onda crtaći.Filmovi ne.
A, da gleda se Otpisani (to je ono... Prle i Tihi ) u šoku sam kad to vidim da se gleda
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Bas mi je pomalo smijesno i vrlo simpaticno da cujem da se Otpisani jos uvijek prikazuju na nasoj televiziji. To je bila serija koju sam jedva cekala da vidim kada sam bila djevojcica (Tihi i Prle su stvarno nesto!).
Troja- Legendarni član
U poslednje vreme retko, poneki kviz odgledam i to je to.Gledate li TV?
Skoro ništa.Ima li nešto da se vidi na njemu?
Cirkus, kao što nam je i država. Ne verujem da će biti bolje u dogledno vreme.Kako gledate na današnje medije u vašoj zemlji?
Nelly- Profi
- Broj poruka : 362
Datum upisa : 06.01.2011
Uglavnom skidam sa interneta serije i filmove i to gledam. Na televiziji trenutno gledam tu i tamo dnevnik u 8 na ceskoj televiziji, jednu cesku sapunicu utorkom i cetvrtkom (mada cesto zaboravim), krimi price na ID kanalu. Kad je szona gledam i Game of Thrones na HBO. Imamo puno kanala, ali iskreno, ja ih vrlo malo gledam
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@- Legendarni član
- Broj poruka : 11888
Datum upisa : 03.04.2010
Ja baš sad gledam seriju "Shield" sa DVD-ja. Na početku svakog DVD-ja naglašavaju kako je skidanje sa interneta kradja.
Troja- Legendarni član
Troja ::Ja baš sad gledam seriju "Shield" sa DVD-ja. Na početku svakog DVD-ja naglašavaju kako je skidanje sa interneta kradja.
A to ranije nisi znala?
ces@ric@ ::Uglavnom skidam sa interneta serije i filmove i to gledam. Na televiziji trenutno gledam tu i tamo dnevnik u 8 na ceskoj televiziji, jednu cesku sapunicu utorkom i cetvrtkom (mada cesto zaboravim), krimi price na ID kanalu. Kad je sezona gledam i Game of Thrones na HBO. Imamo puno kanala, ali iskreno, ja ih vrlo malo gledam
Da dodam da sad gledam (kad uhvatim) i ceski "Master Chef" i "Ano, sefe". Emisije o kuhanju. "Ano, sefe" je zabavna emisija, sefkuhara Zdeneka pozovu u neki restoran, kojem ne ide dobro. On provede dan sa njima i kaze sta sve treba izmijeniti, te kuha jedan dan sa personalom. Nakon nekog vremena dodje ponovo u isti restoran da vidi jesu li ga poslusali i kako im ide. Ako su se izmijenili na bolje dobijaju zvijezdu "Ano, sefe". Zdenek je arogantan, sarkastican, zabavan - obozavam ga! Steta sto emisija ne postoji vec par godina.
"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@ ::Troja ::Ja baš sad gledam seriju "Shield" sa DVD-ja. Na početku svakog DVD-ja naglašavaju kako je skidanje sa interneta kradja.
A to ranije nisi znala?
Svako posten to zna. Samo spomenuh jer mi se po tvojem pisanju ucinilo da ti ne znas.
Troja- Legendarni član
Znam, znam. DVD kupim kad je u pitanju neki film koji mi se bas dopao. Nisam naivna da kupujem za svaki film i svaku seriju koju bih htjela pogledati. A to moraju napisati, jer i tako ljudi ne kupuju pretjerano DVD-eve. To mi dodje kao natpis na cigaretama "Pusenje steti zdravlju".
Ma nisu napisali, nego je bio kratki spot na pocetku apsolutno svakog DVD-ja. Pomalo me je to i nerviralo, jer stvarno nisam vidjela potrebu da to ponavljaju apsolutno svaki put. Valjda je logicno ako imas komplet diskova da ces gledati od prvog i da ces to vidjeti na pocetku prvog DVD-ja.
Troja- Legendarni član
Mislim da je ovo danas obično trovanje naroda što se tiče TV-a. Tu i tamo ima neki film da se pogleda ili ok emisija ako se okrene Discavery ili sl. kanal.
Naše televizije, naš program jeste jedno obično zaglupljivanje i usmjeravanje mladih u idiotizam.
Nekad se znalo, ustaneš, upališ TV imaš normalne crtaće koji te nešto nauče, uz koje smo porasli, koje su roditelji mogli da nam dozvole da gledamo. Danas je i u crtaćima prisutno nasilje, a ako ne to, onda potpuni idiotizam.
Naše televizije, naš program jeste jedno obično zaglupljivanje i usmjeravanje mladih u idiotizam.
Nekad se znalo, ustaneš, upališ TV imaš normalne crtaće koji te nešto nauče, uz koje smo porasli, koje su roditelji mogli da nam dozvole da gledamo. Danas je i u crtaćima prisutno nasilje, a ako ne to, onda potpuni idiotizam.
Dora_Mar- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 2926
Godina : 32
Datum upisa : 17.12.2010
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu