Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.

Join the forum, it's quick and easy

Zid
Dobro došli na forum Zid!

Ovu poruku vidite jer pregledate naš forum kao gost.

Ukoliko se registrujete dobićete mogućnost da odgovarate na teme, otvarate nove, upoznate nove ljude, učestvujete u forumskim takmičenjima i iskoristite sve pogodnosti jednog člana. Registracija traje samo minut, jednostavna je i potpuno besplatna.

Da biste se registrovali kliknite ovde.

Važna napomena: Mejl za registraciju može dospeti u spam ili trash u vašem mejlu, pa prilikom aktivacije naloga, ukoliko ne dobijete mejl u inbox, proverite da li je možda završio tamo.
Zid
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Voditelji...

+7
Ika
ces@ric@
Liza_N.
nexstosic
f-lady
simicmacan
Still_dreaming
11 posters

Zid :: Društvo :: Kultura

Ići dole

Voditelji... Empty Voditelji...

Počalji od Still_dreaming Čet Jan 28, 2010 11:32 pm

Kakav je vaš stav po pitanju današnjih voditelja?
Ima li onih koji svoj posao rade kako treba ili bi trebala da se uradi totalno nova postavka voditelja na svim televizijama?
Koliko se kod nas ceni obrazovani voditelj sa ispravnom dikcijom i razvijenom govornom kulturom?
Postoji li neki voditelj koji vas posebno iritira svojom pojavom, ponašanjem i govorom?
Možete li izdvojiti bar jednog koji je za taj posao?
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Voditelji... Empty Re: Voditelji...

Počalji od simicmacan Ned Feb 07, 2010 1:15 pm

Obozavam Milku Canic kada u Slagalici kaze "Dobro vece" :)
simicmacan
simicmacan
Novajlija
Novajlija

Broj poruka : 5
Muški Blizanci Godina : 44
Datum upisa : 07.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Still_dreaming Pon Feb 08, 2010 10:19 pm

simicmacan ::Obozavam Milku Canic kada u Slagalici kaze "Dobro vece" :)

Pa gospođa Milka nije voditelj-ona je supervizor! to je mnogo prefinjenije. I bar pravilno akcentuje ''Dobro veČe!'' pri izgovoru. :god:
Still_dreaming
Still_dreaming
Administrator
Administrator

Broj poruka : 22089
Muški Jarac Godina : 36
Datum upisa : 15.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od f-lady Pet Mar 26, 2010 12:44 am

postoje ljudi, tj. voditelji koji sebi dozvoljavaju da kazu BOgrad xD ja nisam mogla da verujem isprva, kasnije sam utvrdila da je zaista tako XD

f-lady
Odvažni član
Odvažni član

Broj poruka : 652
Ženski Lokacija : Beograd
Datum upisa : 25.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od nexstosic Pet Apr 02, 2010 1:23 pm

ma najbolji su mi oni voditelji iz Wipeouta, Ninja Warriora i tih sličnih igrica za izdržljive. Da li su obrazovani ne znam, ali znam da pričaju razne gluposti i zasmejavaju gledaoce. Recimo: "Suzuki, Suzuki, Suzuuukkiiiii ... iiii....iii šta bi tek uradio da se preziva Micubišiiii."
Mislim da se najviše cene takvi voditelji koji zasmejavaju publiku za vreme neke emisije, ali da te šale moraju barem malo biti vezane za određenu emisiju. Smatram da su oni voditelji sa fudbalskih utakmica najdosadniji, jer kad god se desi neka utakmica, oni pričaju nešto tipa kako je ovome ili onome igraču muška tetka sa mamine strane radila nešto.
nexstosic
nexstosic
Član za primer
Član za primer

Broj poruka : 1444
Muški Ovan Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od f-lady Pet Apr 02, 2010 11:28 pm

to su komentatori D: i ja volim gospodu sa Fox-a :) Ivan Tesanovic i Miljan Milicevic

f-lady
Odvažni član
Odvažni član

Broj poruka : 652
Ženski Lokacija : Beograd
Datum upisa : 25.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Liza_N. Čet Maj 06, 2010 9:17 am

Prestala sam da pratim odredjene emisije na tv-u bas iz razloga sto je sve vise neobrazovanih i iritantnih osoba na mestu voditelja. Mislim na one emisije uzivo, sa puno gostiju. Ide mi na zivce kada prekidaju sagovornike usred recenice, ne dozvole da daju odgovor vec odmah prelaze na sledece pitanje. Ne razumem smisao takve jurnjave, jer, naposletku, izgubim nit o cemu je uopste rec.
Ima i onih koji dodju nespremni na "randevu", ali to prikrivaju nekom vrstom napada, kao da ce, sto budu drskiji prema gostu, zabasuriti svoju neupucenost.
Ne kriju svoju pristrasnost, sto nije profesionalno.
Ne znam da li je minutaza emisije u pitanju, ili sama tema (obicno su to neke emisije sa politickom konotacijom).
I, da, nadasve me nervira suzeni fond reci doticnih osoba; prezirem ih kada tako samouvereno kazu: "Obzirom da..." i slicne nepravilnosti serviraju kao regularne.
Liza_N.
Liza_N.
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 2032
Ženski Datum upisa : 04.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Uto Nov 02, 2010 6:14 am

Nisam bas u toku sa svim voditeljima, s obzirom da 5 godina zivim vani, ali ima nekih kojih su mi ostali u sjecanju ili neke koje sam upratila tokom ljeta kad sam bila kuci.
Obozavam Danijelu Trbovic iz Najslabije Karike. Uzivila se u emisiju, ispravno izgovara, lako se snadje. Dobar mi je i Tarik Filipovic. Ustvari, puuuuno bolji mi je kao voditelj nego kao glumac. Igor Mesin mi je isto bio onako ok, ali sam premalo vidjela da bih ocjenila. Sto se tice voditelja vijesti, sa ispravnom dikcijom je uvijek bila Jasminka Sipka. Neprevazidjena!

Dize mi se kosa na glavi kad vidim na ekranu Macu :sorry: Znam da ga vecina obozava, ali ja ga ne mogu smisliti. Po meni je to primjer kad nekog sa ulice (ili tacnije sa nekog brda) stavite ravno pred kamere pa "Igraj, Medo!". Ulicarski akcent, papansko ponasanje - ma odvratno.

Od stranih obozavam Anta i Deca:

Voditelji i zabavljaci! smajli-big_hug

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 11888
Ženski Datum upisa : 03.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ika Uto Jun 14, 2011 4:09 pm

Haha, volim voditelje komičare.. ali ponekad ne priliči komedija. voleo bih da pokažem... :D
U svakom slučaju ja sam umirao od smeha...

posebno obratite pažnju na ovaj !!!!

Ika
Zavisni član
Zavisni član

Broj poruka : 4253
Muški Lav Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Troja Uto Jun 28, 2011 4:20 am

Ja sam iz Juge otisla davno, pa su mi u sjecanju ostali Oliver Mlakar i Misa Orlovic kao dva izvrsna voditelja na televiziji. Takodje bih izdvojila i Minimaksa kao vrlo duhovitog voditelja.

Na engleskoj televiziji bih izdvojila Dzonatana Rosa i Majkla Parkinsona kao dva izvrsna voditelja programa (ovaj drugi se ne tako davno penzionisao) koji su intervjuisali poznate licnosti uz mnogo sarma i humora.
Troja
Troja
Legendarni član
Legendarni član

Broj poruka : 17011
Ženski Lokacija : London
Datum upisa : 08.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od chegirl Ned Jul 24, 2011 12:52 pm

Sad sam se setila, čitajući cesaricin post kako sam volela tu voditelju Najslabije karike. Generalno sam volela te hrvatske voditelje, i Tarika i ostale.
Od nasih možda samo voditelji dnevnika 2, tj. Vladimir Jelić i Milicu Nedić.
A sigurna sam da ova žena iritira mnoge od vas:

Voditelji... 15797714668660920128489

''I sada gde smo mi posle ovog dana. Da li smo na početku ili je početak iza nas. I sve to čemu? Ali oni su tu za nas, vatrogasci Beograda, i šta je početak uopšte, pukla cev u Borči.'' :buahahhaha:
chegirl
chegirl
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Broj poruka : 2818
Ženski Devica Godina : 31
Datum upisa : 08.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od polly88 Uto Avg 02, 2011 8:44 am

Kod nas su na privatnim televizijama (rtl, rtl 2, nova tv, doma) voditelji sramotno loši. Emisije su jednostavno negledljive (bar meni). Državne su puno bolje po tom pitanju. Obožavam Gorana Milića i mogu pogledati sve što on vodi. Obožavam njegove emisije Idemo u Ameriku, A sad u Europu! i Idemo na Sjever. Čovjek je strašno pametan, govori nekoliko stranih jezika, ima jako bogat rječnik i lijepo (i pravilno) govori (što kod voditelja jako cijenim)... Od voditeljica ću izdvojiti Danijelu Trbović koja je dosta brza na jeziku i svaku emisiju učini dinamičnom.
polly88
polly88
Moderator
Moderator

Broj poruka : 6404
Ženski Blizanci Godina : 36
Datum upisa : 28.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dzangrizava Pon Mar 04, 2013 10:03 am

Imena im slabo pamtim , ali kada cujem na vestima ili pak u jutarnjem programu voditeljku da gostu postavi pitanje u kome sama odmah i da odgovor i sada ocekuje od gosta da joj odgovori, a on jadan sav u cudu .Jednom je jedan i rekao pa sta ja sada tu da kazem kada ste vi sve rekli. :D
Ili kada krenu sa ono odnosno pa odnosno ja odmah menjam kanal, pa nismo debili covece .Ma uzas tako da tv gledam sto manje moguce a ima dana kada ga i ne ukljucim.
Dzangrizava
Dzangrizava
Početnik
Početnik

Broj poruka : 51
Ženski Lokacija : Dzangrizgrad
Datum upisa : 13.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Pet Dec 20, 2013 1:46 pm

Gomila je onih koji me iritiraju, ali posebno u tu kategoriju spadaju Vlatka Pokos i Suzana Mancic, ne znam, valjda su mi previse izvjestacene... Takodjer su tu one dvije sto vode (ili su vodile, nisam par godina vidjela emisiju) Grand Show. Nisam sigurna da li je do njih ili do glupe emisije...

"Don't tell me what they said about me. Tell me why they were so comfortable to say it around you."
ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ces@ric@ Uto Maj 03, 2016 4:09 am

Trenutno gledam Pinkove Zvezde i primjecujem da Milan Kalinic dovodi vodjenje emisije na sasvim novi nivo neprofesionalnosti i amaterizma. Neobicno mi je koliko me njegova neozbiljnost nekad iznervira. U jednoj emisiji je Zoricu Brunclik i Marinu Tucakovic nazvao milficama :D Ruke u dzepove, neobrijanost... bezobrazni vicevi... ali prigodan za siroke narodne mase. Cijela emisija je prilicno neprofesionalna, ali je daleko bolja od vecine koju sam vidjela na nasim prostorima

ces@ric@
ces@ric@
Legendarni član
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh