Lep/a i pametan/na-mit ili istina...
+9
Nymphadora
enigma_
male
Troja
Stephan^^
Still_dreaming
f-lady
nexstosic
Catwoman
13 posters
Zid :: Društvo :: Svakodnevni razgovori
Strana 1 od 1
Lep/a i pametan/na-mit ili istina...
Svakodnevno čujem da lepo i pametno ne idu zajedno.
Recite mi, šta vi mislite o tome?
Da li vam se desilo da gledate savršenstvo ispred sebe, a kada progovori... sve padne u vodu?
Recite mi, šta vi mislite o tome?
Da li vam se desilo da gledate savršenstvo ispred sebe, a kada progovori... sve padne u vodu?
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Godina : 33
Datum upisa : 17.01.2010
Re: Lep/a i pametan/na-mit ili istina...
par puta za jednu profesorku sa faxa. ma bolje samo da gleda prodorno i umiljato (kao i uvek), lepsa je ;-)
nexstosic- Član za primer
- Broj poruka : 1444
Godina : 36
Datum upisa : 05.02.2010
Au, Nex... Jel su to neke skrivene zelje? :affraid: Salim se malo...
desilo mi se par puta da je ispred mene bio jako privlacan decko, ali kad je poceo da prica... Tu je bio kraj. Ne razumem, zasto ne mogu da se ponasaju normalno, nego imitiraju neke face, i na kraju samo ispadnu smesni.
desilo mi se par puta da je ispred mene bio jako privlacan decko, ali kad je poceo da prica... Tu je bio kraj. Ne razumem, zasto ne mogu da se ponasaju normalno, nego imitiraju neke face, i na kraju samo ispadnu smesni.
Catwoman- Član za primer
- Broj poruka : 1450
Datum upisa : 17.01.2010
Pametno je i lepo. Fizicka lepota je individualna stvar, svi je razlicito dozivljavamo, ali kada neko zraci necim iznutra, iako je svima jasno da nece postati mis sveta ;p mi je dozivljavamo kao lepu osobu, makar ja. Totalno drugacije pocnem da gledam takvu osobu. Duhovno se oslikava na fizickom. :
A lepa i glupa ( ili lep i glup ) je totalno druga stvar, mada mnogo je bolja varijanta nego glup i ruzan :, ali u svakom slucaju ja cu pre razgovarati i druziti se sa osobom koja ima nesto vredno unutar sebe.
A lepa i glupa ( ili lep i glup ) je totalno druga stvar, mada mnogo je bolja varijanta nego glup i ruzan :, ali u svakom slucaju ja cu pre razgovarati i druziti se sa osobom koja ima nesto vredno unutar sebe.
f-lady- Odvažni član
- Broj poruka : 652
Datum upisa : 25.03.2010
Moguće je... Ja našao. Nije što je moje, ali...
Naravno da mi se desilo da ispred mene stoji biće kojem je sve po meri, a da to izgubi draž nakon prve rečenice. I to koliko puta. Ali sreća što je ponekad dovoljna samo jedna rečenica da se to vidi...
Naravno da mi se desilo da ispred mene stoji biće kojem je sve po meri, a da to izgubi draž nakon prve rečenice. I to koliko puta. Ali sreća što je ponekad dovoljna samo jedna rečenica da se to vidi...
Amor fati
Live today
Still_dreaming- Administrator
- Broj poruka : 22089
Datum upisa : 15.01.2010
Inace ne osudjujem ljude po tome,da li je neko lijep fizicki ili nije,
vec upravo gledam unutrasnje osobine.A milion puta mi se desilo da
razgovaram se nekim ko je "lijep",a kad progovori trudim se da se udaljim sto prije
vec upravo gledam unutrasnje osobine.A milion puta mi se desilo da
razgovaram se nekim ko je "lijep",a kad progovori trudim se da se udaljim sto prije
Stephan^^- Novajlija
- Broj poruka : 29
Godina : 30
Datum upisa : 27.07.2010
Desavalo mi se da me neko privuce izgledom, a kada upoznam tu osobu da se razocaram. Medjutim, ne bih isla tako daleko da tvrdim da ljepota i pamet ne mogu biti osobine jedne osobe. Naprotiv, sigurna sam da znam mnoge ljude koji posjeduju i jednu i drugu osobinu. Kao sto ima i ljudi koji su i ruzni i glupi.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
Moguće je. Evo, ja, na primer....
male- Legendarni član
- Broj poruka : 6176
Datum upisa : 15.01.2011
Moguće je. Evo, ja, na primer...
Tema
Svi mi volimo da imamo lepo i pametno.Samo mene uvek plasi ta spoljna lepota...jer ume da 'zaslepi' i da se ne vidi ona unutrasnja lepota, koja je za mene vaznija od te spoljne lepote.
Za mene ne postoji ruzan covek...dok zao covek postoji. I, to je ona ruznoca, koja me kao mladju plasila.Sad ne, jer vidim lepo...'opipavam' unutrasnju lepotu, i obicno je nema, jer su narcisi.
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
Ih, Ukrštenice, ne postoji ružan čovek?! Ako tako, bez dioptrije, budeš posmatrala svet, udaćeš se za nekog Kvazimoda!
Nemoj sada reći da je Vladan Batić bio lep? Ili je Amidžić lep sa onolikom cuflom? Nećemo se valjda folirati?!
Nemoj sada reći da je Vladan Batić bio lep? Ili je Amidžić lep sa onolikom cuflom? Nećemo se valjda folirati?!
male- Legendarni član
@Male, predao si se, nemoj opet da pocinjes prvi
Obecala sam da necu da spamujem ..sabajle si me iznervirao...
Ja kad vidim Batica i Tebe...sav dana sam srecna, zracite lepotom ..Samo sto je Batic preminuo... ..pa sad sam prinudjena samo Tebe da gledam...jer je lepota prelazna
Slusaj ovamo, ja nisam balavica, mene je lepota spoljna zaslepela, pa sam corava sav zivot .. I, sad ovako matora, izvinjavam,a se mladi gospodine ...vise cenim unutrasnju lepotu. To svi ruzni kazu
Tema!
Obecala sam da necu da spamujem ..sabajle si me iznervirao...
Ja kad vidim Batica i Tebe...sav dana sam srecna, zracite lepotom ..Samo sto je Batic preminuo... ..pa sad sam prinudjena samo Tebe da gledam...jer je lepota prelazna
Slusaj ovamo, ja nisam balavica, mene je lepota spoljna zaslepela, pa sam corava sav zivot .. I, sad ovako matora, izvinjavam,a se mladi gospodine ...vise cenim unutrasnju lepotu. To svi ruzni kazu
Tema!
enigma_- Veteran
- Broj poruka : 4779
Godina : 56
Datum upisa : 13.02.2010
To kazu i oni koji su se jednom dobro opekli zato sto su cijenili nekoga zbog njegove ljepote , pa se poslije ispostavilo da su napravili jednu od najvecih gresaka u zivotu.
Mada, ako cemo posteno, niti su svi lijepi djubrad, niti su svi ruzni dobri.
Mada, ako cemo posteno, niti su svi lijepi djubrad, niti su svi ruzni dobri.
Troja- Legendarni član
- Broj poruka : 17011
Datum upisa : 08.12.2010
^Pa da. Ima nas lepih a pametnih.
male- Legendarni član
Zato bi bio mit?Bas blesavo...
Sad bih pisala i neke kao razloge zasto je to moguce, ali sama pretpostavka da nije je tako glupa, da stvarno nema potrebe da dokazujem suprotno
Sad bih pisala i neke kao razloge zasto je to moguce, ali sama pretpostavka da nije je tako glupa, da stvarno nema potrebe da dokazujem suprotno
Nymphadora- Član za primer
- Broj poruka : 1206
Godina : 32
Datum upisa : 09.03.2010
Naravno da je istina... Smatram da bi pravo pitanje bilo
"lep/a ILI pametan/na - sta birate?"
"lep/a ILI pametan/na - sta birate?"
Ika- Zavisni član
- Broj poruka : 4253
Godina : 38
Datum upisa : 09.03.2011
Pamet, elokvencija, harizma, entuzijazam i sl. stvari dodatno doprinose da nam osoba i fizicki bude lepsa...
Desavalo mi se da me ocara lepota, kratkotrajno, i da sve padne u vodu posle par recenica, izjava...
Ima ljudi koji su i lepi i pametni...
Ja sam uvek birala pametne...
Desavalo mi se da me ocara lepota, kratkotrajno, i da sve padne u vodu posle par recenica, izjava...
Ima ljudi koji su i lepi i pametni...
Ja sam uvek birala pametne...
pahuljica- Zaslužni član
- Broj poruka : 1675
Datum upisa : 17.06.2011
Ljepota je u ocima onog ko gleda...tako da je relativno sta je lijepo,a sta nije.
Virginija_Woolf- Član za primer
- Broj poruka : 1030
Godina : 31
Datum upisa : 26.07.2011
Potpuno se slažem sakontstacijom u prethodnom postu.
Ali generalno postoji ona objektivna lepota i uglavnom su oni koji su lepi iskomplexirani i misle da je to dovoljno pa su i manje pametni.
Ali, ne mora da znači. Ne treba nikada stvari generalizoati, pa tako i ovo
Sretao sam pelepe devojke koje su i jako pamete i obrazovane, tako da je moj konačan odgovor da je ipak moguće
Ali generalno postoji ona objektivna lepota i uglavnom su oni koji su lepi iskomplexirani i misle da je to dovoljno pa su i manje pametni.
Ali, ne mora da znači. Ne treba nikada stvari generalizoati, pa tako i ovo
Sretao sam pelepe devojke koje su i jako pamete i obrazovane, tako da je moj konačan odgovor da je ipak moguće
Miloš_88- Ugledni forumaš
- Broj poruka : 3461
Datum upisa : 22.03.2011
Zid :: Društvo :: Svakodnevni razgovori
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu